"*"Yeni Bölgeler İçin Garanti Verebilir Miyiz!?!
-
- FareAdam Düşmanı
Re: "*"Yeni Bölgeler İçin Garanti Verebilir Miyiz!?!
Zaten Grup bölgeleri hemen gelmesin..Şahsen ben daha üstümü tam dizemedim..Hala eskiklerim var..Tılsımda Grup Bölgelerinden iş yapacak, o bölgelerdeki yaratıkları çok rahatlıkla kesebilecek, o bölgelerden zevk alacak kişi sayısı en fazla 150..50 büyü, 50 savaş, 50 şifa(Ortalama)..O yüzden bu Grup bölgeleri hemen gelmesin daha birçok kişi Hidra görevlerini yapamadı...
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
abartıyorsun.her sunucuda toplam en fazla 30 kişi çıkar oralarda oynayabilen.DoGanSarLi yazdı:Zaten Grup bölgeleri hemen gelmesin..Şahsen ben daha üstümü tam dizemedim..Hala eskiklerim var..Tılsımda Grup Bölgelerinden iş yapacak, o bölgelerdeki yaratıkları çok rahatlıkla kesebilecek, o bölgelerden zevk alacak kişi sayısı en fazla 150..50 büyü, 50 savaş, 50 şifa(Ortalama)..O yüzden bu Grup bölgeleri hemen gelmesin daha birçok kişi Hidra görevlerini yapamadı...
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Petcarar yazdı:o bölge ne kadar düzgün olursa olsun kimse sevmeyecek emin olabilirsin
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

O kadar zor olmasa gerek. Eminim ki kolaydır. Ama hatalı yaparlarasa...
Hatalı yapıp yapmayacaklarını düşünüyorum.
Hatalı yapıp yapmayacaklarını düşünüyorum.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________