Sende bi sorun var galibaHeadbangersBall yazdı:Esas Cahil Sensin . O Üyelik Hemen Bir Üyelik Açılmasına Sağlıyor.Yani Üyelik Adını Yazıcan Sonra Adını,Soyadını Yazcan Onlarla Uğraştırmıyor.Bilmeden Ötmeyin.Google İkv Yazmasıyla İlk Başlta Çıktığına Göre Sıralamaya Göre Para Ödenir.
BOT
- TheChucky
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: The One Mafia
Re: BOT
TheChucky

Gizlenmiş İçerikGöster
Gizlenmiş İçerikGöster
Selam,HeadbangersBall yazdı:Esas Cahil Sensin . O Üyelik Hemen Bir Üyelik Açılmasına Sağlıyor.Yani Üyelik Adını Yazıcan Sonra Adını,Soyadını Yazcan Onlarla Uğraştırmıyor.Bilmeden Ötmeyin.Google İkv Yazmasıyla İlk Başlta Çıktığına Göre Sıralamaya Göre Para Ödenir.
Kardeşim SMF ve vBulletin forum sitelerinde Destek olarak çalıştım !
Google.com'da Smf ile ilgili paylaşımları oradan aktarıyorduk.Senin bildiğin varsa bilki o bildiğin benim bildiğim değildir.Reklam için para verilir,ama sıralama için para verilmez ! o sadece sitenin tıklanma sayısına bağlıdır.
iyi forumlar,
Rapkoliq.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
- senhar15
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
bence çok merak edıyorum ama hıç bı şey anlamadım
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
- HeadbangersBall
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
TheChucky yazdı:Sende bi sorun var galibaHeadbangersBall yazdı:Esas Cahil Sensin . O Üyelik Hemen Bir Üyelik Açılmasına Sağlıyor.Yani Üyelik Adını Yazıcan Sonra Adını,Soyadını Yazcan Onlarla Uğraştırmıyor.Bilmeden Ötmeyin.Google İkv Yazmasıyla İlk Başlta Çıktığına Göre Sıralamaya Göre Para Ödenir.![]()
![]()
:lol: :lol: Kimse google'a sıralama için para ödememektedir. Sende bi gerilik var bilmediğin şeylere hemen lap diye atlama biraz araştırma yap oke
![]()
:lol: :lol: :lol: Para ödenirmiş :lol: :lol: :lol: Sen beni güldürdün allah'da seni güldürsün :lol: :lol: :lol:
![]()
![]()
Bir Cahil İnsan Daha Senin Açıcağın Parasız Sitelerin Domain 'İ Olan Şirket Ayrıca Para Ödemekte.
Kardeşim Onca Web Tasarım Yapmışlığım Vardır. Cahil Olan Kim Acaba ?
Damz | Büyüxhancı | Şovalyexebru...
Consume Obey Die = Tüket ,İtaat Et ve Öl ...

Ben bütün İzmir’i ve bütün İzmir'lileri severim .
Consume Obey Die = Tüket ,İtaat Et ve Öl ...

Ben bütün İzmir’i ve bütün İzmir'lileri severim .
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Hee ii yasaklama fln yapmasınlarda