BOT

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TheChucky
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: The One Mafia

Re: BOT

Mesaj gönderen TheChucky »

HeadbangersBall yazdı:Esas Cahil Sensin . O Üyelik Hemen Bir Üyelik Açılmasına Sağlıyor.Yani Üyelik Adını Yazıcan Sonra Adını,Soyadını Yazcan Onlarla Uğraştırmıyor.Bilmeden Ötmeyin.Google İkv Yazmasıyla İlk Başlta Çıktığına Göre Sıralamaya Göre Para Ödenir.
Sende bi sorun var galiba :D :D :D :lol: :lol: Kimse google'a sıralama için para ödememektedir. Sende bi gerilik var bilmediğin şeylere hemen lap diye atlama biraz araştırma yap oke :D :D :lol: :lol: :lol: Para ödenirmiş :lol: :lol: :lol: Sen beni güldürdün allah'da seni güldürsün :lol: :lol: :lol: :D :D
TheChucky

Resim

Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Rapkoliq »

HeadbangersBall yazdı:Esas Cahil Sensin . O Üyelik Hemen Bir Üyelik Açılmasına Sağlıyor.Yani Üyelik Adını Yazıcan Sonra Adını,Soyadını Yazcan Onlarla Uğraştırmıyor.Bilmeden Ötmeyin.Google İkv Yazmasıyla İlk Başlta Çıktığına Göre Sıralamaya Göre Para Ödenir.
Selam,

Kardeşim SMF ve vBulletin forum sitelerinde Destek olarak çalıştım !

Google.com'da Smf ile ilgili paylaşımları oradan aktarıyorduk.Senin bildiğin varsa bilki o bildiğin benim bildiğim değildir.Reklam için para verilir,ama sıralama için para verilmez ! o sadece sitenin tıklanma sayısına bağlıdır.

iyi forumlar,
Rapkoliq.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Kullanıcı avatarı
senhar15
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen senhar15 »

bence çok merak edıyorum ama hıç bı şey anlamadım
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
Kullanıcı avatarı
HeadbangersBall
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HeadbangersBall »

TheChucky yazdı:
Sende bi sorun var galiba :D :D :D :lol: :lol: Kimse google'a sıralama için para ödememektedir. Sende bi gerilik var bilmediğin şeylere hemen lap diye atlama biraz araştırma yap oke :D :D :lol: :lol: :lol: Para ödenirmiş :lol: :lol: :lol: Sen beni güldürdün allah'da seni güldürsün :lol: :lol: :lol: :D :D

Bir Cahil İnsan Daha Senin Açıcağın Parasız Sitelerin Domain 'İ Olan Şirket Ayrıca Para Ödemekte.

Kardeşim Onca Web Tasarım Yapmışlığım Vardır. Cahil Olan Kim Acaba ?
Damz | Büyüxhancı | Şovalyexebru...
Consume Obey Die = Tüket ,İtaat Et ve Öl ...
Resim
Ben bütün İzmir’i ve bütün İzmir'lileri severim .
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

Hee ii yasaklama fln yapmasınlarda =)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön