Yanlış bilinen konular!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xclever
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yanlış bilinen konular!

Mesaj gönderen xclever »

kfat4 yazdı:2. ve 3. konulara dayanarak seni yılın Pollyanna'sı seçiyorum.
:D koptum buna

Bir kolumu kırdım ama olsun bir kolum daha var :D
Kullanıcı avatarı
Delikadirrr
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Lonca: Osmanlı Devleti

Mesaj gönderen Delikadirrr »

ağzına sağlık
Delikadir xDeLiKaDiRx xxxDeLiKaDiRxxx OsMaNLıxDeVLeTi
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

Ekvator yazdı:1. madde : ,Hesap çalınmaları için ikv oyunculara destek veriyor. Hesap değil ama alışverişlerde özellikle tılsım alım satımları ile yaşanan hırsızlıkların sorumlusu ikv diyebiliriz. Bunun sebebi de para aktarım sınırının 200 milyon olması.

2. madde Lag konusu: Ben neredeyse tüm oyuncuların oyuna yeteri kadar para yatırdığına inanıyorum. Diğer online oyunlarda da hemen hemen aynı para miktarı alınmaktadır. İyi para veriyorsun bir ev alıyorsun ama evin temeli sağlam olmadığı için ilk depremde yıkılıyor. Bunun sebebi müteahhitlerin malzemeden çalmasıdır. Evin temelini sağlam atsan depreme veya herhangi bir doğal afete karşı dayanıklı olacaktır. Daha çok param olsun konut üstüne konut açayım parayı götüreyim dersen mağdur o evlerde oturan kişiler olacaktır.

Atılımcıların para kazanma yöntemi: Sermaye --> plan/proje --> Reklam --> kazanç. Sistemin daimiyeti için gerekli olan unsur Kalite politikasıdır.

Kazanmak istiyorsan şikayetlere kulak vereceksin. Kulak asmıyorsan sallıyorsun demektir. Bu da ne koparırsam kardır anlamına gelir ve sonucu hüsranla biter.
Sonuç olarak; Minareyi çalan kılıfını uydurmalıdır.

3. madde: Karakter dengesizliği konusuna gelelim. Evet karakterler dengesiz. ful yücelenli bir savaşçı acemi olsa dahi ful fevzili veya azatlı bir büyücüyü rahatlıkla kesebilir. Burada tartışılması gereken yeteneklerin kullanımı değil ortadaki dengesizliktir. Burada ben büyücüyle savaşçıyı keserim zihin atarım kutup açarım tesla kurarım tartışmasına girme. Ona bakarsan hapisteki bir adamın eline çorba kaşığı ver bak bakayım hapisten nasıl kaçma girişiminde bulunuyor. Oyuncular kendilerini aşarak ellerindekilerle rakibini nasıl yeneceği konusunda çeşitli kombinasyonlar kullanarak mücadeleye giriyor. Mesela ben yücelenli savaşçımla ilk defans modda rakibin üzerine ayı salarak kudretini bitiriyorum ve ofans moda geçerek kesiyorum bu strateji meselesi veya büyücümle 5 tane büyücüyü ortalarındaki teslaya vurarak kesiyorum. Ezik diye tabir ettiğimiz oyuncular hayatta kalabilmek için kendilerine has yetenek kombinasyonlarını kullanarak hayatta kalabiliyorlar ve bu karakter dengesizliği ile alakalı değil kişinin aklını kullanmasıyla alakalıdır. Ekosistemdeki yaşam mücadelesini örnek gösterebiliriz.

4. madde : Yöneticiler oyunculara torpil geçiyor mu geçmiyor mu elimde delil olmadığı için buna birşey diyemem . Şans faktörüne gelirsek, rahatsız ve şikayetçi olduğum tarafı; aynı itemin aynı kişiye sürekli olarak düşüyor olmasıdır. Mesala şifacımda 5 tane mevlana asa var ama bir tane ruh döven hidro veya siyanür asam yok.
Arkadaşın tüm yazdıklarına katılıyorum. Şİfacıma düşe ruh döven itemleri işportaya satım tılsım ürettim, :D fakat 1 mevalana asam olmadı daha.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

+1 ;)
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
istanbulunruyasi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen istanbulunruyasi »

marasaldadas yazdı:
Ekvator yazdı:1. madde : ,Hesap çalınmaları için ikv oyunculara destek veriyor. Hesap değil ama alışverişlerde özellikle tılsım alım satımları ile yaşanan hırsızlıkların sorumlusu ikv diyebiliriz. Bunun sebebi de para aktarım sınırının 200 milyon olması.

2. madde Lag konusu: Ben neredeyse tüm oyuncuların oyuna yeteri kadar para yatırdığına inanıyorum. Diğer online oyunlarda da hemen hemen aynı para miktarı alınmaktadır. İyi para veriyorsun bir ev alıyorsun ama evin temeli sağlam olmadığı için ilk depremde yıkılıyor. Bunun sebebi müteahhitlerin malzemeden çalmasıdır. Evin temelini sağlam atsan depreme veya herhangi bir doğal afete karşı dayanıklı olacaktır. Daha çok param olsun konut üstüne konut açayım parayı götüreyim dersen mağdur o evlerde oturan kişiler olacaktır.

Atılımcıların para kazanma yöntemi: Sermaye --> plan/proje --> Reklam --> kazanç. Sistemin daimiyeti için gerekli olan unsur Kalite politikasıdır.

Kazanmak istiyorsan şikayetlere kulak vereceksin. Kulak asmıyorsan sallıyorsun demektir. Bu da ne koparırsam kardır anlamına gelir ve sonucu hüsranla biter.
Sonuç olarak; Minareyi çalan kılıfını uydurmalıdır.

3. madde: Karakter dengesizliği konusuna gelelim. Evet karakterler dengesiz. ful yücelenli bir savaşçı acemi olsa dahi ful fevzili veya azatlı bir büyücüyü rahatlıkla kesebilir. Burada tartışılması gereken yeteneklerin kullanımı değil ortadaki dengesizliktir. Burada ben büyücüyle savaşçıyı keserim zihin atarım kutup açarım tesla kurarım tartışmasına girme. Ona bakarsan hapisteki bir adamın eline çorba kaşığı ver bak bakayım hapisten nasıl kaçma girişiminde bulunuyor. Oyuncular kendilerini aşarak ellerindekilerle rakibini nasıl yeneceği konusunda çeşitli kombinasyonlar kullanarak mücadeleye giriyor. Mesela ben yücelenli savaşçımla ilk defans modda rakibin üzerine ayı salarak kudretini bitiriyorum ve ofans moda geçerek kesiyorum bu strateji meselesi veya büyücümle 5 tane büyücüyü ortalarındaki teslaya vurarak kesiyorum. Ezik diye tabir ettiğimiz oyuncular hayatta kalabilmek için kendilerine has yetenek kombinasyonlarını kullanarak hayatta kalabiliyorlar ve bu karakter dengesizliği ile alakalı değil kişinin aklını kullanmasıyla alakalıdır. Ekosistemdeki yaşam mücadelesini örnek gösterebiliriz.

4. madde : Yöneticiler oyunculara torpil geçiyor mu geçmiyor mu elimde delil olmadığı için buna birşey diyemem . Şans faktörüne gelirsek, rahatsız ve şikayetçi olduğum tarafı; aynı itemin aynı kişiye sürekli olarak düşüyor olmasıdır. Mesala şifacımda 5 tane mevlana asa var ama bir tane ruh döven hidro veya siyanür asam yok.
Arkadaşın tüm yazdıklarına katılıyorum. Şİfacıma düşe ruh döven itemleri işportaya satım tılsım ürettim, :D fakat 1 mevalana asam olmadı daha.

bu adam işi biliyor
ben daha önce konu açmısstım ve yücelen ve buna benzer efsunlar karakterlere karsı düşürülsün diye fakat bi küfür etmedikleri kalmıstı herkes karsı cıktı

ben suan büyücüyü bu sebepten bıraktım savascıyım artık defansifim ve kanatma skili kullanıyorum
teke tek ws'lerde suana kadar yenebilen cıkmadı ve bana denilen tek laf

ofans ol gel kimisi kanatma kullanma vs. vs.vs.
bunu 3 karkater sınıfıda söylüyor böyle bi saçma oyunda oynuyoruz
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen resp0nse »

Hangi MMORPG oyununda paylaşımdan 46 dakika(1 saat boyunca hiçkimse gönderiye bir tepkide bulunmadı da ben fotoğraf almadım) geçmesine rağmen 1 beğeni 1 yorum 1 paylaşım bile gelmez.Durum ortada ilgisizlik oyuncuları bezdirmiş durumda başka bişey demeye gerek var mı.Bırakın herşeyi olanlar ortada...

Resim
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
LaStLoVee
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen LaStLoVee »

Merhaba sevgili Polliana öncelikle bazı görüşlerine katılmakla beraber bazı yanlışlarıda görmeni isterim. Mesela Demişsinki hırsızlık vs yapılıyor şifrenizi paylaşmayın kardeşim.. Eyw. Güzel şimdi kimse şifresini paylaşmaz ise hırsızlık bitecekmi ?? Malesefki hayır insanların Dalgınlıklarından yararlanarak onların emegını gasp eden insanlar olmaya devam edicektir.. Öyleki 1 tılsım satın almaya kalktıgımızda sanki milyarlarca lira borç çekiyormuşuz gibi ya kendimize yada satın alıcagımız Şahsa kefil arıyoruz nedenmi?? bu tılsımlar değerleri 600 700 hatta bir ara 900 m iken alışveriş sınrıımız 200 m idi ya tılsım 200m ye gidiyor yada 600 m lik tılsım almak ıcın 400m mizi caldırıyorduk böylebir olay başına gelmediği için bunu savunuyor olabılırsın belkı.. Hırsızlık keşke şifre Paylasımıyla olsa tüm sorunlar zaten biter 2. Bir husus karakter dengesizliği eğer pvp turnuva kuralları ile atılıcaksa bir buycunun savascıyı bir savascının buyucuyu bır sıfacının hem buyucuyu hem savascıyı kesmesı kolaydır ancak asıt konusu buyucunun elını ayagını baglamaktadır burda bır dengesızlık söz konusudur. Bu oyun grup bölgesı oyunu pvp için değil diyorsun ya hani pvp ıcın kabadayı modunun oldugu bir oyunu nasıl böyle yorumladıgını anlamaıdım grup bölgelerı ki bıraz sacma bır sıstemdır grup bölgelerınden butun eşyaların dusmesı oyun ıcersınde mavı renkleırn hakım oldugu bogucu oyuncların karakterlerı arasında bır fark olmamasına ''kı en azından farklı efsunlar farklı renklerde olabılırdı'' neden olmuştur pvp olmuycaksa grup bölgesı atmanın ıtem düşssün diye tonlarca parayı yatırmanın amacı nedır?? Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam severlar yenilenmiş ankaraya tasınmıs gereklı bakımlarıda yapılmiştır fakat ttnet alt yapısı ülkenin ılk onlıne oyununu kaldırmakta yeterlı olmamıs yapılan gelıstırılmelerle lag oldukca azaltılmıstır
Kullanıcı avatarı
musallat123
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen musallat123 »

Konu: Yanlış Bilinen Konular!
Cevap: Kitlenen konulara zamanında cevap yazmamış birinin gereksiz bir konu açması...
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Mesaj gönderen Betbah »

Konu : Yanlış bilinen konular
Konuyu açan : Konuları yanlış bilgilendiren kişi.
Cevaplayanlar :Yanlış bilinen konuları yanlış bilgilendiren kişiyi doğru bilgilendirmeye çalışan kişiler.
.
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Respected »

:arrow:

İsmail'e kat kat katıldığım gibi şunu söylemeden geçemedim; Uzun süredir büyük bir güncelleme gelmeyen oyunun elde ettiği paralarla ne yapılıyor bunun cevabını ver bizde sana haklısın sunucu alacak para kalmadı diyelim :roll:
ResimResimResim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön