Pluslara daha fazla özellık eklensın
Re: Pluslara daha fazla özellık eklensın
yönetım bu oyunu sız vakıt gecırın ben bos durmuyım dıe acmıyorkı para kazanmak ıcın acıyor yanı onların yapcaı bırsey yok şans
)o zaman pluslularla plussuzların 1 anlamı olmaz
TTmShumpssss

ya 1 yıldır oyunu oynamıom 49 car var 2 tane isteene verem
- uLTasLaNqPeaCe
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Dikkatimi çektialim240 yazdı:afedersin ama 12 yasındaım ama sbs den 495 aldım sen küçüükken 10 varsa alammıssındır belki benimle uğrasma kotu olur sonun
KonuyLa iLqisi yok ama konuşma tarzından anLaşıLdıqı qibi bence 12 yaşında oLmanda biraz şüpheLi:)alim240 yazdı:ya 1 yıldır oyunu oynamıom 49 car var 2 tane isteene verem
Birde Her zaman şunu sormak istemişimdir...
Sbs'den aLdıqın puanLa oyunun aLakası nedir ??:D

- leviathan
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
zekası çok fazla abisi onu belirtmeye çalışıo 

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
- eRaGorn
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Army Of Heavens
Armut piş ağzıma düş
siz istiyosunuzki ben bi karacin kesiyim urban zırh bi karacin kesiyim yücelen ceket
CoBaiN wazzup
- uLTasLaNqPeaCe
- Sahaf Yardımcısı
katıLıyorum...leviathan yazdı:zekası çok fazla abisi onu belirtmeye çalışıo
Ve bi kez daha KatıLıyorum:)eRaGorn yazdı:Armut piş ağzıma düşsiz istiyosunuzki ben bi karacin kesiyim urban zırh bi karacin kesiyim yücelen ceket
![]()
Örneqin ben:pLus aLdıqım iLk hafta 1 tek itemLi birşey düşmedi fakat 3. haftanın sonunda bilqe cevo * pant düştü (deliden)
Ayrıca sıqınak,miqrat ve yeraltında sık sık öLmekten qiden örs paraLarınıda sayarsak daha fazLasına qerek yok diye düşünüyorum...
Ayrıca kp ve xp puan %30 fazLa oLmasında cabası...
Birde bu konuyu açan arkadaşa sesLeniyorum ve kendini gayet doqru ifade edebiLdiqini düşünmüyorum...
Bu konu şu şekiLde oLsaydı daha iyi oLurdu diye düşünüyorum:
:arrow: pLus paket özeLLikLerini sana sunuLan paketlerden az veya çok oLarak seçebiLme şansımız oLsa iyi oLur diye düşünüyorum...(Bkz:Knight onLine gold,silver,bronz paketler qibi)
Birde Bu şekiLde fiyat araLıqı beLirLenirdi...pLus paketLe iLqiLi sorunLarda ortadan kaLkardı...

- leviathan
- FareAdam Düşmanı
ben şuna inanıyorum belli zaman önce çok olmadı yani..4 5 ay anca olmuştur..her gün abartısız bi yücelen düşürüyordum..yücelen şifacı hint sopası,yücelen bayan ceket,urban bayan zırh,yücelen erkek pantolon,yücelen bayan ayakkabı,yücelen cevriye şifacı ceket,yücelen cellat satırı,bunlar düşürdüklerim ama kısa sürede düştü..lakin şimdi direnç efsunlu eşya dahi düşmüyor..belli zamanlarda eşya düşme oranını yani efsunlu düşme oranını arttırıyorlar belli zamanlarda ise azaltıyorlar diye düşünmekteyim..herhalde anlattığım şey de bunu kanıtlar vaziyettedir.

- uLTasLaNqPeaCe
- Sahaf Yardımcısı
Ben katıLmıyorum...Çünkü Sen Düşürürken başkası düşüremiyor sen düşüremezken başkası düşürüyor...Bu Şans işi biraz...Bkz:Sen bişey düşüremediqinde bütün oyuncular düşüremiyorsa o sorun söz konusudur ama sen düşüremezken başkası düşürüyorsa oda şans işidir...leviathan yazdı:ben şuna inanıyorum belli zaman önce çok olmadı yani..4 5 ay anca olmuştur..her gün abartısız bi yücelen düşürüyordum..yücelen şifacı hint sopası,yücelen bayan ceket,urban bayan zırh,yücelen erkek pantolon,yücelen bayan ayakkabı,yücelen cevriye şifacı ceket,yücelen cellat satırı,bunlar düşürdüklerim ama kısa sürede düştü..lakin şimdi direnç efsunlu eşya dahi düşmüyor..belli zamanlarda eşya düşme oranını yani efsunlu düşme oranını arttırıyorlar belli zamanlarda ise azaltıyorlar diye düşünmekteyim..herhalde anlattığım şey de bunu kanıtlar vaziyettedir.

- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
Nasıl Bir At, Üzerinde Zengin Koşumların Farkına Varmazsa İnsan da İçinde Yaşadığı Nimetlerin Öyle Farkına Varmaz.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
uLTasLaNqPeaCe yazdı:Ben katıLmıyorum...Çünkü Sen Düşürürken başkası düşüremiyor sen düşüremezken başkası düşürüyor...Bu Şans işi biraz...Bkz:Sen bişey düşüremediqinde bütün oyuncular düşüremiyorsa o sorun söz konusudur ama sen düşüremezken başkası düşürüyorsa oda şans işidir...leviathan yazdı:ben şuna inanıyorum belli zaman önce çok olmadı yani..4 5 ay anca olmuştur..her gün abartısız bi yücelen düşürüyordum..yücelen şifacı hint sopası,yücelen bayan ceket,urban bayan zırh,yücelen erkek pantolon,yücelen bayan ayakkabı,yücelen cevriye şifacı ceket,yücelen cellat satırı,bunlar düşürdüklerim ama kısa sürede düştü..lakin şimdi direnç efsunlu eşya dahi düşmüyor..belli zamanlarda eşya düşme oranını yani efsunlu düşme oranını arttırıyorlar belli zamanlarda ise azaltıyorlar diye düşünmekteyim..herhalde anlattığım şey de bunu kanıtlar vaziyettedir.
bölgeden iletişim halinde oluyoruz düşürenler hep direnç veya saçma sapan reçete düşürüyor adam akıllı bişi düşüren yok