Pluslara daha fazla özellık eklensın

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
shumpsss
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Pluslara daha fazla özellık eklensın

Mesaj gönderen shumpsss »

yönetım bu oyunu sız vakıt gecırın ben bos durmuyım dıe acmıyorkı para kazanmak ıcın acıyor yanı onların yapcaı bırsey yok şans :))o zaman pluslularla plussuzların 1 anlamı olmaz
TTmShumpssss
Resim
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
alim240
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen alim240 »

ya 1 yıldır oyunu oynamıom 49 car var 2 tane isteene verem
Kullanıcı avatarı
uLTasLaNqPeaCe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen uLTasLaNqPeaCe »

alim240 yazdı:afedersin ama 12 yasındaım ama sbs den 495 aldım sen küçüükken 10 varsa alammıssındır belki benimle uğrasma kotu olur sonun
Dikkatimi çekti :)Bu çocuk deiL 495 300 aLmışsa iidir..Eğer Aliihsan ise bunu yazan yok evliyim yok bekarım yok yarın düqünüm var diye yalanlar söyleyip duruyordu :)Ve Şimdide çıkıp aynen şu sözü söyLüyor:)
alim240 yazdı:ya 1 yıldır oyunu oynamıom 49 car var 2 tane isteene verem
KonuyLa iLqisi yok ama konuşma tarzından anLaşıLdıqı qibi bence 12 yaşında oLmanda biraz şüpheLi:)

Birde Her zaman şunu sormak istemişimdir...

Sbs'den aLdıqın puanLa oyunun aLakası nedir ??:D
Resim
Kullanıcı avatarı
leviathan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen leviathan »

zekası çok fazla abisi onu belirtmeye çalışıo :D
ResimResim
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen eRaGorn »

Armut piş ağzıma düş :D siz istiyosunuzki ben bi karacin kesiyim urban zırh bi karacin kesiyim yücelen ceket :D
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
uLTasLaNqPeaCe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

leviathan yazdı:zekası çok fazla abisi onu belirtmeye çalışıo :D
katıLıyorum...

eRaGorn yazdı:Armut piş ağzıma düş :D siz istiyosunuzki ben bi karacin kesiyim urban zırh bi karacin kesiyim yücelen ceket :D
Ve bi kez daha KatıLıyorum:)

Örneqin ben:pLus aLdıqım iLk hafta 1 tek itemLi birşey düşmedi fakat 3. haftanın sonunda bilqe cevo * pant düştü (deliden)

Ayrıca sıqınak,miqrat ve yeraltında sık sık öLmekten qiden örs paraLarınıda sayarsak daha fazLasına qerek yok diye düşünüyorum...

Ayrıca kp ve xp puan %30 fazLa oLmasında cabası...
Birde bu konuyu açan arkadaşa sesLeniyorum ve kendini gayet doqru ifade edebiLdiqini düşünmüyorum...

Bu konu şu şekiLde oLsaydı daha iyi oLurdu diye düşünüyorum:
:arrow: pLus paket özeLLikLerini sana sunuLan paketlerden az veya çok oLarak seçebiLme şansımız oLsa iyi oLur diye düşünüyorum...(Bkz:Knight onLine gold,silver,bronz paketler qibi)

Birde Bu şekiLde fiyat araLıqı beLirLenirdi...pLus paketLe iLqiLi sorunLarda ortadan kaLkardı...
Resim
Kullanıcı avatarı
leviathan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ben şuna inanıyorum belli zaman önce çok olmadı yani..4 5 ay anca olmuştur..her gün abartısız bi yücelen düşürüyordum..yücelen şifacı hint sopası,yücelen bayan ceket,urban bayan zırh,yücelen erkek pantolon,yücelen bayan ayakkabı,yücelen cevriye şifacı ceket,yücelen cellat satırı,bunlar düşürdüklerim ama kısa sürede düştü..lakin şimdi direnç efsunlu eşya dahi düşmüyor..belli zamanlarda eşya düşme oranını yani efsunlu düşme oranını arttırıyorlar belli zamanlarda ise azaltıyorlar diye düşünmekteyim..herhalde anlattığım şey de bunu kanıtlar vaziyettedir.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
uLTasLaNqPeaCe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

leviathan yazdı:ben şuna inanıyorum belli zaman önce çok olmadı yani..4 5 ay anca olmuştur..her gün abartısız bi yücelen düşürüyordum..yücelen şifacı hint sopası,yücelen bayan ceket,urban bayan zırh,yücelen erkek pantolon,yücelen bayan ayakkabı,yücelen cevriye şifacı ceket,yücelen cellat satırı,bunlar düşürdüklerim ama kısa sürede düştü..lakin şimdi direnç efsunlu eşya dahi düşmüyor..belli zamanlarda eşya düşme oranını yani efsunlu düşme oranını arttırıyorlar belli zamanlarda ise azaltıyorlar diye düşünmekteyim..herhalde anlattığım şey de bunu kanıtlar vaziyettedir.
Ben katıLmıyorum...Çünkü Sen Düşürürken başkası düşüremiyor sen düşüremezken başkası düşürüyor...Bu Şans işi biraz...Bkz:Sen bişey düşüremediqinde bütün oyuncular düşüremiyorsa o sorun söz konusudur ama sen düşüremezken başkası düşürüyorsa oda şans işidir...
Resim
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xDAVUT »

Nasıl Bir At, Üzerinde Zengin Koşumların Farkına Varmazsa İnsan da İçinde Yaşadığı Nimetlerin Öyle Farkına Varmaz.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Kullanıcı avatarı
leviathan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

uLTasLaNqPeaCe yazdı:
leviathan yazdı:ben şuna inanıyorum belli zaman önce çok olmadı yani..4 5 ay anca olmuştur..her gün abartısız bi yücelen düşürüyordum..yücelen şifacı hint sopası,yücelen bayan ceket,urban bayan zırh,yücelen erkek pantolon,yücelen bayan ayakkabı,yücelen cevriye şifacı ceket,yücelen cellat satırı,bunlar düşürdüklerim ama kısa sürede düştü..lakin şimdi direnç efsunlu eşya dahi düşmüyor..belli zamanlarda eşya düşme oranını yani efsunlu düşme oranını arttırıyorlar belli zamanlarda ise azaltıyorlar diye düşünmekteyim..herhalde anlattığım şey de bunu kanıtlar vaziyettedir.
Ben katıLmıyorum...Çünkü Sen Düşürürken başkası düşüremiyor sen düşüremezken başkası düşürüyor...Bu Şans işi biraz...Bkz:Sen bişey düşüremediqinde bütün oyuncular düşüremiyorsa o sorun söz konusudur ama sen düşüremezken başkası düşürüyorsa oda şans işidir...

bölgeden iletişim halinde oluyoruz düşürenler hep direnç veya saçma sapan reçete düşürüyor adam akıllı bişi düşüren yok :)
ResimResim

“Genel Sohbet” sayfasına dön