Saygılarımla Çamurhasan
Oyun hakkında
Re: Oyun hakkında
Oyuna başlayan çok zor bırakıyor ve bir çoğu bırakamıyor
Bu oyunu AMATEM bıraktıramaz bazı oyuncularımıza ama söylemek istediğim şu bazıları oyunu kötülüyor falan takmaa
zevkine takıl düşük levellere yardımcı ol ne bileyim lonca bul ve grup bölgelerine gir klan savası yapın Er Meydanına girin böyle takıla bilirsin ve yeni arkadaşlar edinirsin dicem ama oyunda çok fazla kişi kalmadı
Saygılarımla Çamurhasan
Saygılarımla Çamurhasan
Tekrar Tılsım - JLuee
Лучший мир возможен
€vv€L Zaman içind€ Kalbur zaman içind€, İyi Günd€ Kötü günd€ Hep: F€N€RBAHÇ€
Only Allah is Judging Me
2 Ocak 2007 - 2014
Лучший мир возможен

€vv€L Zaman içind€ Kalbur zaman içind€, İyi Günd€ Kötü günd€ Hep: F€N€RBAHÇ€
Only Allah is Judging Me
2 Ocak 2007 - 2014
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Oyun hakkında
başka söze gerek yok.Oyunumuz bu günkü sıkıntıları da aşacaktir.Kötüleyen arkadaşlarada bir şey diyemeyiz kötü art niyet yok eminim belki bizdende çok seviyorlar ıkvyi onlarda güzel günler geçirdi güldüler hüzünlendi ler bizlerle birlikte aynı duyguları paylaştılar.Unutmuyorum fakültede arkadaşlarıma karşı nasıl ateşli bir şekilde ıkv yi savunmuştum onların oynadığı oyunlara karşı.suulh yazdı:2009'dan beri gecemiz gündüzümüz ikv. gidene bırakana başka oyunlara oyunumuzu satanlara ,kötüleyenlere karşı dimdik burdayız
Istanbul kıyamet vaktinde eminönü meteor ve diğer bölgeler yine dolup taşacak tüftüfcu kesmek için sıraya yine gireceğiz.Unutmayın bu oyun biz Türk gençliğinin... emeğimizle maddi manevi desteğimizle bu günlere geldi eğer sorun var ise kaçarak değil sesimizi duyurmaya çalışarak bir şeyler yapabiliriz.Bırakın demekle yada gidiyorum demekle bu oyunun sadece sonunu getiririz.Unutmayın gemi su almaya başladığında ilk fareler kaçar.
Sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum...