Oyun hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mhasan32
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Oyun hakkında

Mesaj gönderen mhasan32 »

Oyuna başlayan çok zor bırakıyor ve bir çoğu bırakamıyor :D Bu oyunu AMATEM bıraktıramaz bazı oyuncularımıza ama söylemek istediğim şu bazıları oyunu kötülüyor falan takmaa :D zevkine takıl düşük levellere yardımcı ol ne bileyim lonca bul ve grup bölgelerine gir klan savası yapın Er Meydanına girin böyle takıla bilirsin ve yeni arkadaşlar edinirsin dicem ama oyunda çok fazla kişi kalmadı :)

Saygılarımla Çamurhasan
Tekrar Tılsım - JLuee

Лучший мир возможен

Resim

€vv€L Zaman içind€ Kalbur zaman içind€, İyi Günd€ Kötü günd€ Hep: F€N€RBAHÇ€

Only Allah is Judging Me

2 Ocak 2007 - 2014
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Re: Oyun hakkında

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

suulh yazdı:2009'dan beri gecemiz gündüzümüz ikv. gidene bırakana başka oyunlara oyunumuzu satanlara ,kötüleyenlere karşı dimdik burdayız :D
başka söze gerek yok.Oyunumuz bu günkü sıkıntıları da aşacaktir.Kötüleyen arkadaşlarada bir şey diyemeyiz kötü art niyet yok eminim belki bizdende çok seviyorlar ıkvyi onlarda güzel günler geçirdi güldüler hüzünlendi ler bizlerle birlikte aynı duyguları paylaştılar.Unutmuyorum fakültede arkadaşlarıma karşı nasıl ateşli bir şekilde ıkv yi savunmuştum onların oynadığı oyunlara karşı.
Istanbul kıyamet vaktinde eminönü meteor ve diğer bölgeler yine dolup taşacak tüftüfcu kesmek için sıraya yine gireceğiz.Unutmayın bu oyun biz Türk gençliğinin... emeğimizle maddi manevi desteğimizle bu günlere geldi eğer sorun var ise kaçarak değil sesimizi duyurmaya çalışarak bir şeyler yapabiliriz.Bırakın demekle yada gidiyorum demekle bu oyunun sadece sonunu getiririz.Unutmayın gemi su almaya başladığında ilk fareler kaçar.
Sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön