Destekden gelen Yılın cevabı.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Destekden gelen Yılın cevabı.

Mesaj gönderen 4thEspada »

bordo yazdı:Hem karakteri sat hem geri çekmeye çalışacak kadar adi ol. Sonra bir de pişkinlikle buraya sitemde bulun.

YUH ulan YUH ! ! !
Karaktersiz kalmışsın 2 anlamda da!!!
[/center]
Telefona gelen onay mesajı olmadan karakter aktarımı mümkün değil. Bundan dolayı yemezler öyle haberim olmadan çalındı yalanlarını. Geçeceksiniz o işleri. Hiçbir şekilde karakter transferine destek verilmemesi lazım.

Bunun gibi karaktersiz çok.
Nesiniz Siz espri canavarımı ? nedir bu kin bu öfke ? siz sinekden başka birşey değilsiniz biliyorsunuz sınek nekadar kucuk olursa olsun mıde bulandırıcıdır .. sen ve diğerieri aynı B*ksunuz.. karakterı sattıgımı nerden cıkardınız bıkere ???** G**ünüzden Element uydurmayın hemen önyargılı davraınıyorsunuz nasıl sattıgıma karar verırsınız nedır bu şiddet bu celal ? YIKIN TABULARINIZI bana ergen diyenler ilk önce kendılerıne baksın ne durumdular .. karakter buyur burda cıksın bırı desınkı o karakter satıldı veya bana satıldı ... hayır benım anlamadıgım bu arkadaşlar yürekmı yedı ? ne olduda bukada rhıddetlendıler kım sıze bukadar acıyı verdı anlamış değilim :idea: Haydı Uğrola .. 3 4 tane havlayan kusura bakmayın ama köpek çıkmış iftira atıyor sankı adam altımda yatmışda karakterı sattıgımı söylüyor ..
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

TDEmmorpg yazdı:Ne pişkin veletler var hayret ediyorum. Önce sat parasını al sonra geri çekmeye çalış üstüne birde haklıymışsın gibi utanmadan foruma konu aç. Hey gidi hey hırsız veletler. Bu adamın bütün oyun hesaplarına blok verilmesi lazım.

Ne pişkin velet de ne demek çokmu büyüksün ? buyur gel yüzyüze konuşalım kim haklıymış değilmiş ? önce sat dıyor sonra parasını al diyor yavhu bu kelımeyı kullanınca dınden cıkmamak mumkun degıl nerden bılıyorda bukadar emın konusuyor Yönetım İlk önce oyundakı akçe satışlarını plusları karakter alımlarını bölgeden yazanları banlasın banlayabılıyorlarmı yok şıkayet eden çok ama banlayan yok .. karakter satılması kesınlıkle yasak DIyonetım hıcbırseyle ılgılenmıyor

Sanada lafım ilk önce insan olda insanlara böyle önyargılı davranma velet diyen agzını yerler yoksa
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen Lahkesis »

İlgili birimce tarafınıza gerekli cevap zaten verilmiştir. Kurallar açık ve nettir.

Konu kilitlenmiştir.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön