Kardeş merandaki tenhalık ne biliyormusun , vs atmak yasak diyen loncalar özellikle kardeş loncası hiç bir işe yaramıyor emin ol sadece maden çekmeye yarıyorlar vs atmazlar ölüm oyununa girmezer sancak savaşlarına girmezler sadece kardeş loncası değil bir çok bu zihniyette yaşı büyük insanlar var gençlerin yanında ağır bizim 20 lik delikanlıda 2 3 kadın yanında takılayım derken oda bu sefer bizden kopuyor ,Emin ol lodoslar savas çıksa arzları perişan eder çünkü arzların 4/3 ü emin ol tek başına fare bile kesecek yetenekte değil sırf öyle basit insanlar yüzünden basit derken kişilik olarak değil oyundaki vasıfsızlıklarından söz ediyorum sunucumu değiştiriyorum...HeilHitler yazdı:Kesinlikle katılıyorum. Hele meran hiç lodos yok arz dolu. Bütün sunucular kalabalıkken bile meran tenha. Lodosun çok olduğu bir sunucuyla birleştirmeleri gerekli.
Arz(Fazla)-Lodos(Fazla) şeklinde birleştirirlerse sunucuları hem savaşlar artar oyun renklenmeye başlar. Hemde oyuncular görev yaparken zorlanmaz.
Zaten bu yönetimin hatası ufacık map yaparsanız her yaratıktan 5 tane koyarsanız tabi ki olacağı bu.
ESKİDEN EMİNÖNÜ DOLUYDU HEP 1-30 LEVEL ÇARLARI GÖRÜRDÜK ŞİMDİ BOMBOŞ OYUNA BİRİ BAŞLADIMI KARŞILAŞTIĞI MANZARA BU OLUNCA TABİ Kİ OYUNA DEVAM ETMİYOR NE BİRİNİ GÖRÜYOR OYUNDA NE YARDIM EDEN VAR KESİNLİKLE BİRLEŞTİRİLMELİ SUNUCULAR.
Konuya gelirsek çok güzel bir öneri , holün darlığı ile ilgilide şunu söyliyebilirim holdeki yaratık sayıları arttırılabilir...
Yönetimede bir sorum var , Kuzum siz o gizit ajanlarını süs diyemi koydunuz bari bir materyal koysaydınız içine