Sunucu Birleşimi. [Yönetimin Bu Konuya Dikkat Etmesi Gerek]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sunucu Birleşimi. [Yönetimin Bu Konuya Dikkat Etmesi Ger

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

HeilHitler yazdı:Kesinlikle katılıyorum. Hele meran hiç lodos yok arz dolu. Bütün sunucular kalabalıkken bile meran tenha. Lodosun çok olduğu bir sunucuyla birleştirmeleri gerekli.

Arz(Fazla)-Lodos(Fazla) şeklinde birleştirirlerse sunucuları hem savaşlar artar oyun renklenmeye başlar. Hemde oyuncular görev yaparken zorlanmaz.

Zaten bu yönetimin hatası ufacık map yaparsanız her yaratıktan 5 tane koyarsanız tabi ki olacağı bu.

ESKİDEN EMİNÖNÜ DOLUYDU HEP 1-30 LEVEL ÇARLARI GÖRÜRDÜK ŞİMDİ BOMBOŞ OYUNA BİRİ BAŞLADIMI KARŞILAŞTIĞI MANZARA BU OLUNCA TABİ Kİ OYUNA DEVAM ETMİYOR NE BİRİNİ GÖRÜYOR OYUNDA NE YARDIM EDEN VAR KESİNLİKLE BİRLEŞTİRİLMELİ SUNUCULAR.
Kardeş merandaki tenhalık ne biliyormusun , vs atmak yasak diyen loncalar özellikle kardeş loncası hiç bir işe yaramıyor emin ol sadece maden çekmeye yarıyorlar vs atmazlar ölüm oyununa girmezer sancak savaşlarına girmezler sadece kardeş loncası değil bir çok bu zihniyette yaşı büyük insanlar var gençlerin yanında ağır bizim 20 lik delikanlıda 2 3 kadın yanında takılayım derken oda bu sefer bizden kopuyor ,Emin ol lodoslar savas çıksa arzları perişan eder çünkü arzların 4/3 ü emin ol tek başına fare bile kesecek yetenekte değil sırf öyle basit insanlar yüzünden basit derken kişilik olarak değil oyundaki vasıfsızlıklarından söz ediyorum sunucumu değiştiriyorum...

Konuya gelirsek çok güzel bir öneri , holün darlığı ile ilgilide şunu söyliyebilirim holdeki yaratık sayıları arttırılabilir...

Yönetimede bir sorum var , Kuzum siz o gizit ajanlarını süs diyemi koydunuz bari bir materyal koysaydınız içine :)
Resim
Kullanıcı avatarı
amonyaktozu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen amonyaktozu »

Kesinlikle birleştirilmeli tılsım sunucusu bomboş böyle giderse bende bırakırım uyumayın yöneticiler böyle çalışmanız varsa çıkın açıklama uapın
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Hamunaptra

Mesaj gönderen 02ARMA02 »

AYNEN MERAN TEŞKİLAT EMİNÖNÜ SUNUCULARI BİRLEŞTİRİLMELİ... HER 2 SUNUCU 3 SUNUCU BİRLEŞTİRİLSE GÜZEL OLUR... GECELERİDE OYNUORZ KESECEK ADAM BULAMIORZ :)
...COMANDANTE...

... Semsûr...
aNDuRiLL
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen aNDuRiLL »

Herkes aynı görüşte, bir de yönetimin yorumunu alsaydık konuya açıklık gelirdi..
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Sancak & Meran Birleşirse Lodos - Arz Dengesi Sağlanır Ama Bence Birleşmemeli Çünkü 2 Sunucuda Toplam 8 Karakterim Var Aynı Hesapta Nasıl Olacak Bu İş ?
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

DuMaNisTT yazdı:Sancak & Meran Birleşirse Lodos - Arz Dengesi Sağlanır Ama Bence Birleşmemeli Çünkü 2 Sunucuda Toplam 8 Karakterim Var Aynı Hesapta Nasıl Olacak Bu İş ?
karakter silme veya aktarma yoluyla
...
Kullanıcı avatarı
Kuralak
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Lonca: Mareşal

Mesaj gönderen Kuralak »

Bence de birleşmesi gerekiyor. Çünkü düşüncesiz hamleler oyunu küçültmeye başladı. Ve tadı kalmadı artık item dizmenin.
Düşün ki tek başına bir server de sin ve tüm item ve tılsımların full.
Peki sonuç?
Resim
Kullanıcı avatarı
ironman
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Lonca: Phenomena

Mesaj gönderen ironman »

her sunucu yeterince kalabalık bence bölesi daha iyi
Kullanıcı avatarı
Shizune
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Kardes

Mesaj gönderen Shizune »

bendensairolmaz yazdı:
Kardeş merandaki tenhalık ne biliyormusun , vs atmak yasak diyen loncalar özellikle kardeş loncası hiç bir işe yaramıyor emin ol sadece maden çekmeye yarıyorlar vs atmazlar ölüm oyununa girmezer sancak savaşlarına girmezler sadece kardeş loncası değil bir çok bu zihniyette yaşı büyük insanlar var gençlerin yanında ağır bizim 20 lik delikanlıda 2 3 kadın yanında takılayım derken oda bu sefer bizden kopuyor ,Emin ol lodoslar savas çıksa arzları perişan eder çünkü arzların 4/3 ü emin ol tek başına fare bile kesecek yetenekte değil sırf öyle basit insanlar yüzünden basit derken kişilik olarak değil oyundaki vasıfsızlıklarından söz ediyorum sunucumu değiştiriyorum...

Konuya gelirsek çok güzel bir öneri , holün darlığı ile ilgilide şunu söyliyebilirim holdeki yaratık sayıları arttırılabilir...

Yönetimede bir sorum var , Kuzum siz o gizit ajanlarını süs diyemi koydunuz bari bir materyal koysaydınız içine :)
Öncelikle loncamızın ismini böyle konularda hiç bir bilgi sahibi olmadan kullanmamanı istiyoruz..Kardeş loncasında vs atmak savaş yapmak ölüm oyunlarına girmek YASAK DEĞİL . Loncamızda yasak olan belli başlı kurallar :

- Küfür etmek
- Lonca içi/dışı tanıdığımız tanıştığımız büyüklerimize küçüklerimize saygısızlık veya daha kötü şeyler yapmak
-
PARASINA / MADENİNE / VEYA DAHA DEĞERLİ İTEME vs atmak / zar atmak / iddiaya girmek kesinlikle yasaktır.
Eğer Bu maddelerden herhangi birini çiğnemiş olan kişide zaten başından beri kardeşliğe katılamamış ve aramızdan soyutlanmıştır :)

bu 3 maddeyi kendi adı gibi benimsemiş kardeş loncasının tüzüğünü oyun stilini gerçekçi kişiliklerini bilmeden lütfen kardeş loncasının adını böyle güzel bir konuda lekelemek adına kullanma.
Meran'ın benzersiz Zehir Gazabı..

Meran - The Cursed Priests Wars (Korku-Gerilim)
abdulsamet
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen abdulsamet »

ARKADAŞLAR BEN DE KATILIYORUM FAKAT; İKV Yönetimin 700 bn kulanıcımız WAr diyerek KEndilerini Avutmaktadırlar ... Sanmıyorlar 700 bn hesap oldugunu sanıyorlar 700 bn kulanıcı var diyorlar Senın burda 700 bn kulanıcın olsa Dünya genelinde olay konusu olursun :D oyuncak deil bu işler. .. 700 bn tane çar var demiyorlar'da 700 bn kulanıcı var diyorlar hepsi yalan dolan , o nun 2 bn kişisi zaten ismini vermiyorum 1 kişiye ait , 1 bn çar 1 kişiye ait bide 25 LWW altına Ban atıklarını düşünürsen oyun genelinde Çar Sayısı tahmini 100 bn i geçmez , Yönetim hala Bişey yapmıyor , Küçük Şeyleri Örngn; Klan savşları Gibi bunun gibi küçük olayları ÜST KURUMLARA Yazılı olarak bildirdiklerinden Üst kurumlarda Bunlar Bişiler yapıorlar sonuçta Diyip onlarda İlgilenmiyor AMA son 3 GÜn içinde DİLEKÇELER YOLLUYORUM oyun için .Sizede Tawsiye Ediyorum . 5 bn akçe alacagınıza 3 5 tane Dilekçe yollayın ,

Sunucu Birleştirseler Oyun Daha Zewkli olur 8 tane Sunucu war Bunu 4 Taneye Düşürebilirler Belki orasını Bilmiyorum AMA ; Hiç olmaz sa Yeni Leveller Gelebilir , Yeni Düzenlemeler Gelebilir ,Yeni savaşlar olur , Yeni Kişiler le Tanışılır , Online oyuncu sayısı Arttırılır , Baktın Çogalıyor BUnları CH1 CH'2 oalrakta sunabilirsiniz , Yeni levellerin geldiginde sürüm güncellemesi olmamalı OYUN MOTORU TAMAMI İLE DEğiştirilmeli BU süre 1 ayınızı ALSA bilene YADA OYUN TAMAMI ile KAPANMALIDIR -****
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UZMANı

“Genel Etkileşim” sayfasına dön