Oyunun kasma ve lag problemi ( Kıyaslama)
- KingxReaper
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Oyunun kasma ve lag problemi ( Kıyaslama)
lolün grafikleri ikv yi 5 e katlar bundan emin olabilirsiniz.ikv nin gereksiz karmaşası yüzünden şuanda 50 bin oyuncu oynasa kardır.lol gayet basit bir oyundur. ve graafikleride çok güzel.bu sayede türkiyede 5 milyon kişi oynuyor.işin sırrı bu.ikv den basit bir oyun anlayış ıvar bu onların karı ikv de yok tılsımlar yok geliştirme felan ilk oynayan birinin kafasını bir hayli karıştırır.
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
şu anda 50 bin oyuncu bulmak bile büyük bir başarı ikv için zaten 50 bin oyuncu aynı anda oyuna girse oyun çökerKingxReaper yazdı:lolün grafikleri ikv yi 5 e katlar bundan emin olabilirsiniz.ikv nin gereksiz karmaşası yüzünden şuanda 50 bin oyuncu oynasa kardır.lol gayet basit bir oyundur. ve graafikleride çok güzel.bu sayede türkiyede 5 milyon kişi oynuyor.işin sırrı bu.ikv den basit bir oyun anlayış ıvar bu onların karı ikv de yok tılsımlar yok geliştirme felan ilk oynayan birinin kafasını bir hayli karıştırır.
- Eqwador
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Karargah
Rahip yazdı:Herkesin yazdıklarının hepsini okudum.Bir arkadaşımız uzun uzun yazmış oyundaki arkadaşlıklar gmlerin sıcaklığı vs. vs. diye.Fuarda insana sıcak mı davranıyolar ? Amaçları takı satmak ceplerini daha çok para sokmak için elinden gelen herşeyi yapmadılarmı ? Her oyuna bir bölge geldiğinde örneğin 300 kişi bıraktığı gibi 300 kişide yeniden başlar oyuna. İstanbul Kıyamet Vakti çok saran bir oyun haklısın ama bu kadar eğlenceli diye aylık 200 lira 300 liramızı yatıralım ? Meteorit 1 ful kıyamet olmadıktan sonra kim alır gaffara ? Tamamen saçmalıyosunuz ikv yetkilileri hiçte sıcak değil ben karakterimi çaldırdığımda dava aşamasına geldiğimizde anca alabildim tam mesaj attıktan 2.5 ay sonra. Kesinlikle sıcak diyip milleti kandıramazsınız ve bu oyun size şu yüzden eğlenceli geliyor çünkü çok sağlamsınız çoğu kişiye kesebiliyorsunuz herkes bölge giremiyor ama siz girebiliyorsunuz. Ama diğer tüm oyunlarda bölge girmek için 6 kişilik grup yok herkes tek hiç kimse muhtaç değil oyunlarda para kasma alanları 200 tane var bizde tek saat var oda gelip arzlar veya lodoslar kesmesse ee şimdi napıcaz biz güzel deyip devammı edicez haksızsam şu yerde haksızsın yazsın biri
Dostum fuara geldin mi gelmedinmi bilmem ancak MİHRİ ABLA AHMET ABİ ile sohbet ettik 12 yasında yiğenimi getirmiştim.
Onunla bile konuştular.Adamlar gayet samimiydi,sana neden sıcak değiller veya sen neden onları sevmiyorsun bilemem benim görüşüm budur.CAPTAİN ATX AHMET abide bu dedıklerimi kanıtlamak açısından mesaj atabilir.Adam gayet sıcakkanlı senle uğraşamam gibisinden başından atmıyor.MARS İKV hakkında 5 10 dk konuştuk adamla 1 uf dediğini görmedim.Kardeşim yıldırım 2 çaldırdı bunu kendisiyle konuştu.(Alamayacagımız belli en azından dınledi)
Benim üst dizmem ne kadar sürdü diyemem bile neden çünkü çarlarım hala full değil.Eminönü sunucusunda oynuyorsun ve çarlarımın neden full olmadıgını soran onlarca oyuncu var benim karakterimi böyle seviyorum.GB atmak mı 2 dk mı almaz lonca içi yazsam gireriz.Çevreni kur sende karakterlerini diz.Üstünü dizen her kişi havalanmıyor,coşmuyor.Herkes kendi kişiliğini yansıtıyor.Oyunda çok konuşurum neden insanları seviyorum,adam klandan bölgeden bana çok konuşuyorsun diyor hoş karşılıyorum çünkü biliyorum kötü bir niyeti yok.Kocaeli Üniversite'sini kazandım bundan sonra oyuna dahi zor girerim,belki hiç girmem.Arkadaşlık kur tadına varacaksın.
İYİ FORUMLAR..

- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
çevre kurmak çok koaly bişeymiş gibi konuşuyosun artık oyunda çevre kurmak çok zor mesela adam 2 3 yıldır oynuyo kendi loncasını kurmuş çevresini yapmış yeni kişileri kolay kolay aralarına almıyolar dersenki yeni başlayanlarla grub kur oda olmuyo çünkü oyuna yeni başlayan çok az kişi var onlarlada grub kurulmuyo o yüzden çevre yapmak artık çok zorEqwador yazdı:Rahip yazdı:Herkesin yazdıklarının hepsini okudum.Bir arkadaşımız uzun uzun yazmış oyundaki arkadaşlıklar gmlerin sıcaklığı vs. vs. diye.Fuarda insana sıcak mı davranıyolar ? Amaçları takı satmak ceplerini daha çok para sokmak için elinden gelen herşeyi yapmadılarmı ? Her oyuna bir bölge geldiğinde örneğin 300 kişi bıraktığı gibi 300 kişide yeniden başlar oyuna. İstanbul Kıyamet Vakti çok saran bir oyun haklısın ama bu kadar eğlenceli diye aylık 200 lira 300 liramızı yatıralım ? Meteorit 1 ful kıyamet olmadıktan sonra kim alır gaffara ? Tamamen saçmalıyosunuz ikv yetkilileri hiçte sıcak değil ben karakterimi çaldırdığımda dava aşamasına geldiğimizde anca alabildim tam mesaj attıktan 2.5 ay sonra. Kesinlikle sıcak diyip milleti kandıramazsınız ve bu oyun size şu yüzden eğlenceli geliyor çünkü çok sağlamsınız çoğu kişiye kesebiliyorsunuz herkes bölge giremiyor ama siz girebiliyorsunuz. Ama diğer tüm oyunlarda bölge girmek için 6 kişilik grup yok herkes tek hiç kimse muhtaç değil oyunlarda para kasma alanları 200 tane var bizde tek saat var oda gelip arzlar veya lodoslar kesmesse ee şimdi napıcaz biz güzel deyip devammı edicez haksızsam şu yerde haksızsın yazsın biri
Dostum fuara geldin mi gelmedinmi bilmem ancak MİHRİ ABLA AHMET ABİ ile sohbet ettik 12 yasında yiğenimi getirmiştim.
Onunla bile konuştular.Adamlar gayet samimiydi,sana neden sıcak değiller veya sen neden onları sevmiyorsun bilemem benim görüşüm budur.CAPTAİN ATX AHMET abide bu dedıklerimi kanıtlamak açısından mesaj atabilir.Adam gayet sıcakkanlı senle uğraşamam gibisinden başından atmıyor.MARS İKV hakkında 5 10 dk konuştuk adamla 1 uf dediğini görmedim.Kardeşim yıldırım 2 çaldırdı bunu kendisiyle konuştu.(Alamayacagımız belli en azından dınledi)
Benim üst dizmem ne kadar sürdü diyemem bile neden çünkü çarlarım hala full değil.Eminönü sunucusunda oynuyorsun ve çarlarımın neden full olmadıgını soran onlarca oyuncu var benim karakterimi böyle seviyorum.GB atmak mı 2 dk mı almaz lonca içi yazsam gireriz.Çevreni kur sende karakterlerini diz.Üstünü dizen her kişi havalanmıyor,coşmuyor.Herkes kendi kişiliğini yansıtıyor.Oyunda çok konuşurum neden insanları seviyorum,adam klandan bölgeden bana çok konuşuyorsun diyor hoş karşılıyorum çünkü biliyorum kötü bir niyeti yok.Kocaeli Üniversite'sini kazandım bundan sonra oyuna dahi zor girerim,belki hiç girmem.Arkadaşlık kur tadına varacaksın.
İYİ FORUMLAR..
Zor değil , yeni oyuncular için tamamen imkansız.bloodthirsty yazdı:çevre kurmak çok koaly bişeymiş gibi konuşuyosun artık oyunda çevre kurmak çok zor mesela adam 2 3 yıldır oynuyo kendi loncasını kurmuş çevresini yapmış yeni kişileri kolay kolay aralarına almıyolar dersenki yeni başlayanlarla grub kur oda olmuyo çünkü oyuna yeni başlayan çok az kişi var onlarlada grub kurulmuyo o yüzden çevre yapmak artık çok zorEqwador yazdı:Rahip yazdı:Herkesin yazdıklarının hepsini okudum.Bir arkadaşımız uzun uzun yazmış oyundaki arkadaşlıklar gmlerin sıcaklığı vs. vs. diye.Fuarda insana sıcak mı davranıyolar ? Amaçları takı satmak ceplerini daha çok para sokmak için elinden gelen herşeyi yapmadılarmı ? Her oyuna bir bölge geldiğinde örneğin 300 kişi bıraktığı gibi 300 kişide yeniden başlar oyuna. İstanbul Kıyamet Vakti çok saran bir oyun haklısın ama bu kadar eğlenceli diye aylık 200 lira 300 liramızı yatıralım ? Meteorit 1 ful kıyamet olmadıktan sonra kim alır gaffara ? Tamamen saçmalıyosunuz ikv yetkilileri hiçte sıcak değil ben karakterimi çaldırdığımda dava aşamasına geldiğimizde anca alabildim tam mesaj attıktan 2.5 ay sonra. Kesinlikle sıcak diyip milleti kandıramazsınız ve bu oyun size şu yüzden eğlenceli geliyor çünkü çok sağlamsınız çoğu kişiye kesebiliyorsunuz herkes bölge giremiyor ama siz girebiliyorsunuz. Ama diğer tüm oyunlarda bölge girmek için 6 kişilik grup yok herkes tek hiç kimse muhtaç değil oyunlarda para kasma alanları 200 tane var bizde tek saat var oda gelip arzlar veya lodoslar kesmesse ee şimdi napıcaz biz güzel deyip devammı edicez haksızsam şu yerde haksızsın yazsın biri
İYİ FORUMLAR..
- Eqwador
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Karargah
Hiç birşey imkansız değil dostum,ben ilk savaşçı kurdum ne çevrem ne itemim vardı.Mahalle arkadaşlarımda takılırdım hep,öylesine üretim yapmak için kimyacı büyücü açtım,oynadım gerisi geldi.Şans yüzünüze de gülmeli haklısınız artık oyun sapıttı,oyuncularda...

-
vorssanter
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
+1HeilHitler yazdı:Her konuya çatıp da yönetimi desteklemesen olmayacak. Sonra bu adamlar varken gel yenilik bekle.55ivedik55 yazdı:lol oynadınm efekt nerde anlayamadım yetenek atınca yerden ışık çıkıyor vururken kıvılcım gibi bir şeyler dağılıyor ko gibi bir şey bence
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
:lol: :lol: :lol: :lol:vorssanter yazdı:+1HeilHitler yazdı:Her konuya çatıp da yönetimi desteklemesen olmayacak. Sonra bu adamlar varken gel yenilik bekle.55ivedik55 yazdı:lol oynadınm efekt nerde anlayamadım yetenek atınca yerden ışık çıkıyor vururken kıvılcım gibi bir şeyler dağılıyor ko gibi bir şey bence
...
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Harita'ya bir kişi girse bile saniyelik donma sorunu oluyor.Artık oyun motoru ne kadar sağlamsa..
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..