Kural olmasada oyuncu sayısı bunu gösteriyor kardeşwonka yazdı:Okula giden kişi okul dönemi İkv ye giremez diye bir kuralmı çıktı :?
OKULCULAR elveda :)
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: OKULCULAR elveda :)
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Görünce Yazayım Dedim
Lys - 4 350 Puan, Lys 3 - 349 Puan
Açıkta Kaldım Buradan Ösym ' ye sevgiler. :mrgreen:
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Matematikte dershane denemelerinde 32 yapan biriydim bu sene LYS matematikte 50 soruda 15 net hiç türev-integral yapamadım gerçekten zor konular önceden çalışmak gerekiyor ama neyse ki edebiyatta 56'da 50 yaparak bu sene yerleştimturkoxHAMSTER yazdı:55ivedik55 yazdı:neyse flood oldu da bi mod birleştirir mesajları düzenleme süresi geçmiş
mağlum gece olmuş 2.30 bazı yerlerde kopukluk oluyor
integral zaten sınava 1 2 ay kala ya başlanan ya da yıl içersinde yetişmeyen bi konu sınavın yakınlaştığı zamanlarda abanır öğrenirim dersen diğer konular çok sıkıştırıyor
Aslında integral için ayrı bir çabaya gerek yok zaten okulda türevi iyi dinlediysen ve trigonometri gibi konularda da sıkıntın yoksa integral dediğin şey 1 haftada çok rahat öğrenilir.Şahsen integrali sadece denemede çıkan soruları tekrar tekrar çözerek öğrenmiştim.Ama herkesin algısı dikkati yada sayısala yatkınlığı farklı olabilir.Ama sayısal olarak çok kötü bir kişinin bile integral için 1 aydan fazla harcayacağını sanmıyorum.Lise integrali formüller üzerinden yürüyor zaten kanıt falan istemiyorlar![]()
Ottomanxölümsüz anısına
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Ya bu sene ben de matematiği yetiştiremedim ama normalden zordu.40 net yaptım ben de.Edebiyata da öylesine girdim sayısalım normalde 5 netim var edebiyattanefsaneottoman yazdı:Matematikte dershane denemelerinde 32 yapan biriydim bu sene LYS matematikte 50 soruda 15 net hiç türev-integral yapamadım gerçekten zor konular önceden çalışmak gerekiyor ama neyse ki edebiyatta 56'da 50 yaparak bu sene yerleştimturkoxHAMSTER yazdı:55ivedik55 yazdı:neyse flood oldu da bi mod birleştirir mesajları düzenleme süresi geçmiş
mağlum gece olmuş 2.30 bazı yerlerde kopukluk oluyor
integral zaten sınava 1 2 ay kala ya başlanan ya da yıl içersinde yetişmeyen bi konu sınavın yakınlaştığı zamanlarda abanır öğrenirim dersen diğer konular çok sıkıştırıyor
Aslında integral için ayrı bir çabaya gerek yok zaten okulda türevi iyi dinlediysen ve trigonometri gibi konularda da sıkıntın yoksa integral dediğin şey 1 haftada çok rahat öğrenilir.Şahsen integrali sadece denemede çıkan soruları tekrar tekrar çözerek öğrenmiştim.Ama herkesin algısı dikkati yada sayısala yatkınlığı farklı olabilir.Ama sayısal olarak çok kötü bir kişinin bile integral için 1 aydan fazla harcayacağını sanmıyorum.Lise integrali formüller üzerinden yürüyor zaten kanıt falan istemiyorlar![]()