OKULCULAR elveda :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: OKULCULAR elveda :)

Mesaj gönderen SedaT03 »

wonka yazdı:Okula giden kişi okul dönemi İkv ye giremez diye bir kuralmı çıktı :?
Kural olmasada oyuncu sayısı bunu gösteriyor kardeş
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Görünce Yazayım Dedim :D Lys - 4 350 Puan, Lys 3 - 349 Puan :D Açıkta Kaldım Buradan Ösym ' ye sevgiler. :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SedaT03 »

:D
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

turkoxHAMSTER yazdı:
55ivedik55 yazdı:neyse flood oldu da bi mod birleştirir mesajları düzenleme süresi geçmiş
mağlum gece olmuş 2.30 bazı yerlerde kopukluk oluyor
integral zaten sınava 1 2 ay kala ya başlanan ya da yıl içersinde yetişmeyen bi konu sınavın yakınlaştığı zamanlarda abanır öğrenirim dersen diğer konular çok sıkıştırıyor

Aslında integral için ayrı bir çabaya gerek yok zaten okulda türevi iyi dinlediysen ve trigonometri gibi konularda da sıkıntın yoksa integral dediğin şey 1 haftada çok rahat öğrenilir.Şahsen integrali sadece denemede çıkan soruları tekrar tekrar çözerek öğrenmiştim.Ama herkesin algısı dikkati yada sayısala yatkınlığı farklı olabilir.Ama sayısal olarak çok kötü bir kişinin bile integral için 1 aydan fazla harcayacağını sanmıyorum.Lise integrali formüller üzerinden yürüyor zaten kanıt falan istemiyorlar :D
Matematikte dershane denemelerinde 32 yapan biriydim bu sene LYS matematikte 50 soruda 15 net hiç türev-integral yapamadım gerçekten zor konular önceden çalışmak gerekiyor ama neyse ki edebiyatta 56'da 50 yaparak bu sene yerleştim :)
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

efsaneottoman yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
55ivedik55 yazdı:neyse flood oldu da bi mod birleştirir mesajları düzenleme süresi geçmiş
mağlum gece olmuş 2.30 bazı yerlerde kopukluk oluyor
integral zaten sınava 1 2 ay kala ya başlanan ya da yıl içersinde yetişmeyen bi konu sınavın yakınlaştığı zamanlarda abanır öğrenirim dersen diğer konular çok sıkıştırıyor

Aslında integral için ayrı bir çabaya gerek yok zaten okulda türevi iyi dinlediysen ve trigonometri gibi konularda da sıkıntın yoksa integral dediğin şey 1 haftada çok rahat öğrenilir.Şahsen integrali sadece denemede çıkan soruları tekrar tekrar çözerek öğrenmiştim.Ama herkesin algısı dikkati yada sayısala yatkınlığı farklı olabilir.Ama sayısal olarak çok kötü bir kişinin bile integral için 1 aydan fazla harcayacağını sanmıyorum.Lise integrali formüller üzerinden yürüyor zaten kanıt falan istemiyorlar :D
Matematikte dershane denemelerinde 32 yapan biriydim bu sene LYS matematikte 50 soruda 15 net hiç türev-integral yapamadım gerçekten zor konular önceden çalışmak gerekiyor ama neyse ki edebiyatta 56'da 50 yaparak bu sene yerleştim :)
Ya bu sene ben de matematiği yetiştiremedim ama normalden zordu.40 net yaptım ben de.Edebiyata da öylesine girdim sayısalım normalde 5 netim var edebiyattan :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön