la tamam acıdım bu aralar sana pek kapak ypmıcam xD
olum bana ora gelip kendini öldürtme lan düzgün konus büyüklerinle saygısız ezik :evil:
Çöme bak yha hele teakwando seylerımı gösterdım bır de bana dıo bn hepsıne gttm göster dedim direk konu degıstrdın snı gıdı eziq sni çöm snı sn bana 10 yumruk at bn sana 2 yumruk tamam mı xDDDDD
ahmet senin gibi kafadan özürlü bebelerle ugrasmıcam okmu ne yazarsan yaz üstüme alınmıcam çünkü ben senin seviyende deilim seni ora gelip agzını burnunu kanata kanata öldüresiye döverim bana tekvando ayaklarıda yapma dagıtırım o mal suratını okmu .
FENERBAHÇEM
I'love youRealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ . Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
savascixhalil yazdı:ahmet senin gibi kafadan özürlü bebelerle ugrasmıcam okmu ne yazarsan yaz üstüme alınmıcam çünkü ben senin seviyende deilim seni ora gelip agzını burnunu kanata kanata öldüresiye döverim bana tekvando ayaklarıda yapma dagıtırım o mal suratını okmu .
Yapma yaf o bana yapacaklarını varya sadece hayal olarak kurabilirsin sadece o tam tersi olur DD
Yapma yaf o bana yapacaklarını varya sadece hayal olarak kurabilirsin sadece o tam tersi olur DD
bak benim yaşım 16 sen daha ilkokul ezigisin benle düzgün konus herkez senin ne serewsiz biri oldugunu anladı ayagını denk al ...
Dier konuda yazdıgım gibi eğer bana hırsız diyorsan oyunda İkvxkritikçisini bul qonus tamam mı lan ezik snı bana dedi ahmet sana eğer bir kişi bile hırsız derse bana yönlendır bn onla konusurum dedi İkvxkritikçisi pm at qonus tamam mı len eziq sniii
Dier konuda yazdıgım gibi eğer bana hırsız diyorsan oyunda İkvxkritikçisini bul qonus tamam mı lan ezik snı bana dedi ahmet sana eğer bir kişi bile hırsız derse bana yönlendır bn onla konusurum dedi İkvxkritikçisi pm at qonus tamam mı len eziq sniii
tmm sensin okmu yanıtlarına boş cevaplar vericem seni öyle bir rezil edicemki aklın şaşıcak veledi ya ...
FENERBAHÇEM
I'love youRealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ . Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
tmm sensin okmu yanıtlarına boş cevaplar vericem seni öyle bir rezil edicemki aklın şaşıcak veledi ya ...