Çok süper sorular :)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Eviren
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Çok süper sorular :)

Mesaj gönderen Eviren »

A) Sonuçta ikisi de ceza alır.
B) İkisinin de ceza alması gerekir çünkü küfrün/kötü söylemin nedeni, mazereti olamaz, öyle veya böyle karşılık verilmiş.
C) Çok çalışıyorlar, çok büyük emekleri var, çok yüklenmeyelim lütfen. :)
D) Dafne'yle tanışamadık maalesef. :|

Kimsenin marsa, jüpitere kaçtığı yok, hepimiz görevimizin başında, canla başla çalışmaktayız.
Ayrıca oyun içi almış olduğunuz cezalarla alakalı itiraz/bilgilendirilme isteği gibi durumları İletişim/Destek Formu üzerinden bildirim tipini 'Ceza İtiraz' şeklinde seçerek yine canla başla çalışan ilgili arkadaşlarımıza iletebilirsiniz. :)

Yoğun istek üzerine konuyu kilitlemiyorum. :) İyi forumlar arkadaşlar.
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

Gedikoglu yazdı:A) Sonuçta ikisi de ceza alır.
B) İkisinin de ceza alması gerekir çünkü küfrün/kötü söylemin nedeni, mazereti olamaz, öyle veya böyle karşılık verilmiş.

Kimsenin marsa, jüpitere kaçtığı yok, hepimiz görevimizin başında, canla başla çalışmaktayız.
Ayrıca oyun içi almış olduğunuz cezalarla alakalı itiraz/bilgilendirilme isteği gibi durumları İletişim/Destek Formu üzerinden bildirim tipini 'Ceza İtiraz' şeklinde seçerek yine canla başla çalışan ilgili arkadaşlarımıza iletebilirsiniz. :)

Heheheheeyy Dostum benım Sen varya Senn :D:D yazmıssın Yıne Forum Sıtesınıde vermıssın :D Tmm hemen gırıp ordan yazıyoruz Ama Sonuclar hep aynı klasık laflar:D:D
YAsin Aya Teskurlerımız ıletıyoruz Bu arada:D
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
dafnehazal35
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Bizifarklı Clan

Mesaj gönderen dafnehazal35 »

şıklardaki cevaplar süperdi şahsınaza teşekkürlerimi iletiyorum diğer çalışanlarında örnek almalarını temenni ediyorum
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

tüm Yorumlarım Sılınıyor Bu Yuzden ısyeandayım Forumda Bune arkadas Sılmeyın layn yorumları :D
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
dafnehazal35
Cin Avcısı
Cin Avcısı

görevlerinin başında canla başla çalıştıklarına eminmisin Genel etkileşim formunda yazılanlar senin yazdığınla pek uyuşmuyor sadece 3 konudan kısa entanteneler aldım bu çalışmadıklarına dair bir gösterge olmalı

1)SUNUCU LİSTESİ GELMİYOR .

Okunmamış ileti TomRiddLe » 22 Ağu 2013 01:32
Nedir Bu Vurdum Duymazlıgınız Arkadaşlar ? , Neden Şu Oyuna Bakan Yok Neden Yetkililer Bi Açıklama Yapmıyor , Allah Nasıl Biliyorsa Öyle Yapsın , Allah Katında Nasıl Hesap Vereceksiniz Bunca Mİlletin Hakkını , İşinizi Düzgün Yapın Yapıcaksanız Yada Milleti Oyalamayın.

2)sunucu listesi gelmemesi hakkında

Okunmamış ileti 55ivedik55 » 22 Ağu 2013 00:20
zaman zaman sunucu listesi gelmiyor modemi kapatıp açınca sorun düzeliyor anlamadığım bu neden oluyor yani 2 dk önce sorunsuz giriş yaparken neden sorun çıkıyor hani sorun sadece ikv de diyecem içim elvermiyor o zaman benim modemimle ilgisi ne diyorum yardımcı olabilecek var mı

Server : WEB9
Sorgulama Zamanı : 22 Ağustos 2013 Perşembe 00:18:09

3)Sunucu Listesi Gelmiyor !

Okunmamış ileti WHiTexDeWiL » 20 Ağu 2013 01:15
Arkadaşlar sunucu listesi gelmiyor. Oyuna girilmiyor. Yöneticiler lütfen bir an önce ilgilenin şu konuyla artık !

Sen çok iyi çalışıyorsun bu kesin Malsef diğerleri için aynı sözü yaptıklarını söyleyemiycem
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

A)sen alırsın
B)2 nizde
C)sanmam çünkü özensiz düzensiz çalışıyorlar sulancak birşey de yoktur ortada.
D)tanımıyorum.

birde ceza alırsam ne diye desteğe başvurursun diye şık eklemek istiyorum kendim :)
E)adama ve desteğe küfür içerikli, içine validesinden kayınpederine kadar geniş aile ağacını kattığım bir mail atarım.(yapmıştım bir kaç defa :) )
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
dafnehazal35
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Arkadaş ceza itirazı yaptıktan sonra tekrar destek formuna girip o kavga ettiği kişiyi şikayet etmiş.Haksızlığı hiç sevmediğimi Allahta biliyor ya o arkadaşımla kavga eden kişi az önce karşıma çıktı.arkadaşımın öcünü aldım sanıyorum şikayet edilen biri hala ceza almamışsa çalışma performanslarının aksadığına ve yerine getirilmediğine dair belirtidir bu

resim paylaşmak yasak fakat çalışmadıkları halde forumda çalışıyorlar denmesine karşıyım şikayet edildiği halde hala konuşuyor arkadaş.

Resim daha kötüleride var ama küfür olacağı için resimleri paylaşamıyorum Beni dondurma sandığı için yalarım seni demediğinide anlayacak zekaya sahipseniz verilmesini istediğim ceza verilir sanırım
saygılar
dafnehazal35
Cin Avcısı
Cin Avcısı

ElitConan yazdı:A)sen alırsın
B)2 nizde
C)sanmam çünkü özensiz düzensiz çalışıyorlar sulancak birşey de yoktur ortada.
D)tanımıyorum.

birde ceza alırsam ne diye desteğe başvurursun diye şık eklemek istiyorum kendim :)
E)adama ve desteğe küfür içerikli, içine validesinden kayınpederine kadar geniş aile ağacını kattığım bir mail atarım.(yapmıştım bir kaç defa :) )
Eklediğin şık süper bende destekle pek muhatap olmayı sevmiyorum çünkü ilgilenen olmuyor az önce yukarıdaki yazımda resim koydum destek yoluyla şikayet edilen arkadaş maşallah hiç te ceza almış gibi değildi.
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

oyunda önceden saygı sevgi vardı.lodos olsun arz olsun kp kasan olsun görev yapan olsun...nerede eski oyuncular parmakla sayılacak kadar az kaldı.bizimde girdiğimiz yokya forumdan takip ediyoz :)
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Bahsi geçen şahıs dün ceza almış olmalıki karakteri susluydu :)

Eğer yanlış ceza aldığınızı düşünüyorsanız ceza ititaz formu gönderebilirsiniz :) Bu arada 2009 da oyuna başladım ve hiç ceza almadım yönetimden çarımı susturmalarını istiyecem nasıl bisey merak ediyorum :D

Resim

LEPRECHAUN

“Genel Sohbet” sayfasına dön