bu statude senın yorum hakkın yok DEFOLRivalxmelodi yazdı:Atakanla sorunun var diye seninle sorunluydum. Atakan benim kardeşim gibidir realdende tanırım onu. Klandan anneme bacıma küfürlerde ettin ben senin annenin ve bacının ismini vermediğim halde. Sana realde başarılar dilemicem. Kendimide ön plana çıkarmaya pek niyetim yok senin için. Geldiğin gibi GİT :!:
ELVEDA ^
- Xainnn
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Symbol Of Justice
Re: ELVEDA ^
- Xainnn
- Işık Hanım'ın Elemanı
VoLKaNNuRi yazdı:Arz olduğunda durduk yere bana dalmanın ve hareket yapmanın sebebini anlamasam da bundan sonra ki hayatında başarılar...
volkan senın durumun bıraz farklı kardesm suslu oldgm ıcın hareket yaptm oyuna gırınce konusurz senle
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
Sg şeyime kadar yolun var birdahada uğrama buraya :twisted:Xainnn yazdı:bu statude senın yorum hakkın yok DEFOLRivalxmelodi yazdı:Atakanla sorunun var diye seninle sorunluydum. Atakan benim kardeşim gibidir realdende tanırım onu. Klandan anneme bacıma küfürlerde ettin ben senin annenin ve bacının ismini vermediğim halde. Sana realde başarılar dilemicem. Kendimide ön plana çıkarmaya pek niyetim yok senin için. Geldiğin gibi GİT :!:
- Xainnn
- Işık Hanım'ın Elemanı
yav sedat hadı al agzınada gıt bak gece gece ugrastırma hadıRivalxmelodi yazdı:Sg şeyime kadar yolun var birdahada uğrama buraya :twisted:Xainnn yazdı:bu statude senın yorum hakkın yok DEFOLRivalxmelodi yazdı:Atakanla sorunun var diye seninle sorunluydum. Atakan benim kardeşim gibidir realdende tanırım onu. Klandan anneme bacıma küfürlerde ettin ben senin annenin ve bacının ismini vermediğim halde. Sana realde başarılar dilemicem. Kendimide ön plana çıkarmaya pek niyetim yok senin için. Geldiğin gibi GİT :!:
en iyisini yaptın la kerata git kendine gel az kafanı sıfırla öle gel reelide yaşa arada bi bak dünyada ne olup bitiyor uzaylılar falan gelmeye başlamış diyolar araştır bi 
- Xainnn
- Işık Hanım'ın Elemanı
gece gece alemsın be abiweissmann yazdı:en iyisini yaptın la kerata git kendine gel az kafanı sıfırla öle gel reelide yaşa arada bi bak dünyada ne olup bitiyor uzaylılar falan gelmeye başlamış diyolar araştır bi
- BeLCiKLixJoKeR
- FareAdam Düşmanı
Hani derler ya berk , her şerde bi hayır vardır. Gerçektende bence bu oyunu bırakma mesajı bi anlamda hayırlı oldu . Farklı gelişen olaylardan dolayı bıraz kafanın karıstıgına eminim , en azından su son mesajda senle konusurken arıyorum dediğim Berk'i gördüm tekrardan . Tel no face vs. var ordan dilediğin zaman ulaşabilirsin. zaten beni cumartesden sonra pazar dısında pcde bulamazlar , Reelde başarılar diliyorum . Birde tavsiye üni. kadar başka oyuna başlama 
BeLCiKLixJoKeR
Bitirici
Anka: MercimekÇorbası / PancarÇorbası
Eminönü: EKİNG / Followfinisher
Psychological Counselor
https://www.youtube.com/watch?v=3QGeeHQUUfA
Bitirici
Anka: MercimekÇorbası / PancarÇorbası
Eminönü: EKİNG / Followfinisher
Psychological Counselor
https://www.youtube.com/watch?v=3QGeeHQUUfA
- Xainnn
- Işık Hanım'ın Elemanı
BeLCiKLixJoKeR yazdı:Hani derler ya berk , her şerde bi hayır vardır. Gerçektende bence bu oyunu bırakma mesajı bi anlamda hayırlı oldu . Farklı gelişen olaylardan dolayı bıraz kafanın karıstıgına eminim , en azından su son mesajda senle konusurken arıyorum dediğim Berk'i gördüm tekrardan . Tel no face vs. var ordan dilediğin zaman ulaşabilirsin. zaten beni cumartesden sonra pazar dısında pcde bulamazlar , Reelde başarılar diliyorum . Birde tavsiye üni. kadar başka oyuna başlama
eyv pazar skypede konusrz
- ahsu6344
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
unuttugun var bi dakka:) kaybol:))

İntikamxxx --Asiasi--İntikamxşifa--İntikamxasiasi
YERYÜZÜNDE İNTİKAM OLDUGU SÜRECE ASİLER ÖLMEZ