İKV BETA İSİM (havamı istiyorummmm) :D

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
vorssanter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: İKV BETA İSİM (havamı istiyorummmm) :D

Mesaj gönderen vorssanter »

Havamı istiyorum yazmışsın ya havanı alırsın anca :D
Kullanıcı avatarı
batugun
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen batugun »

Bide şöyle düşün sen bedava yapıyosun onlar parayla ama gerçekten kötü olmuş bence betaların bi havası vardı :)
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]

Elveda İkv
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

neyin havasından bahsediyon hocam sen ikv rekorlar kitabi diye bişey çıkardılar şifacımıza okadar tılsım bastık bir ton deneme attık hediyemiz 10 hayyan iksir 10 can iksiri ve 500 akçe oldu ismimizin üstündede bi işaret göremedim ben bide faceye fotomuzu attılar ne kadar havalı değilmi ?
Resim
poltee
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen poltee »

@izdirapgrafik : O resimlerin doğal bir komikliği var onu kullanarak espiri yapma yaratıcı ol her yerde aynı resimler.
@mobilsorun:Mantığın sana haklı gibi göründü hatta bunu yazarken ne yazdım be suss pus olacak şimdi diye göğsün kabarmış olabilir (tabi bunlar varsayım) ama kardeşim günümüz dünyasında ve türkiyede her sistemin ayrıcalıklı – elit kısmı yani kaymak tabakası olur mesela milletvekilleri 5 sene mecliste uyuyorlar adamlara ömürboyu dünya kadar maaş bağlanıyor bağlantıyı sen kur artık.Ama ikv için bişey yapmaktan kastın para yatırmaksa yüksek miktarlar yatırmadım bişey yapmak sadece parayla değilse o 3 yılda çok şey yaptım diyebilirim biçok hırsızlığa engel oldum çalıntı carları sahiplerine verdim neyse alakasız yerlere gitmeye başladı bu kadar sana cevabım.
@turkoxHAMSTER:Öncelikle Edebi sanatlardaki hakimiyetine hayran kaldım bunu belirtmeden sözlerime başlayamazdım ;) Mantık şu kardeş oyuna baktımda her şey hava olmuş adama elindeki silahın ismini soruyorum çoğu cevap vermeye bile tenezzül etmiyor bu gibi örnekler çok siz oynuyorsunuz ortamı benden iyi biliyorsunuzdur.Eskisi gibi ortam olsa sorun yok herkes birbirine hava atma değilde yardım etme derdindeydi şimdi her şey havaysa bende havamı isterim derim dedim tabi hafif bir mizah tarıfınıda göz ardı etmeyin :)
@Bloodmage:Hayır tam aksi sevgili arkadaş şimdi düşün sende 1 yumurta var 5 lira ihtiyaçtan az yumurta var piyasada bir beyaz piyasaya girse ortalığı yumutaya boğsa fiyatlar 1 liraya düşse sen buna sevinirmisin çok yumurta oldu kaara geçtim diye aynı şey işte :)
@scream20:Düşünülebilir önerin.
@XxPEERLESSxX:Öyle bir niyetim yok deil :D
@Vorssanter:Aynen havamı istiyorum alacam!
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

poltee yazdı:@izdirapgrafik : O resimlerin doğal bir komikliği var onu kullanarak espiri yapma yaratıcı ol her yerde aynı resimler.
@mobilsorun:Mantığın sana haklı gibi göründü hatta bunu yazarken ne yazdım be suss pus olacak şimdi diye göğsün kabarmış olabilir (tabi bunlar varsayım) ama kardeşim günümüz dünyasında ve türkiyede her sistemin ayrıcalıklı – elit kısmı yani kaymak tabakası olur mesela milletvekilleri 5 sene mecliste uyuyorlar adamlara ömürboyu dünya kadar maaş bağlanıyor bağlantıyı sen kur artık.Ama ikv için bişey yapmaktan kastın para yatırmaksa yüksek miktarlar yatırmadım bişey yapmak sadece parayla değilse o 3 yılda çok şey yaptım diyebilirim biçok hırsızlığa engel oldum çalıntı carları sahiplerine verdim neyse alakasız yerlere gitmeye başladı bu kadar sana cevabım.
@turkoxHAMSTER:Öncelikle Edebi sanatlardaki hakimiyetine hayran kaldım bunu belirtmeden sözlerime başlayamazdım ;) Mantık şu kardeş oyuna baktımda her şey hava olmuş adama elindeki silahın ismini soruyorum çoğu cevap vermeye bile tenezzül etmiyor bu gibi örnekler çok siz oynuyorsunuz ortamı benden iyi biliyorsunuzdur.Eskisi gibi ortam olsa sorun yok herkes birbirine hava atma değilde yardım etme derdindeydi şimdi her şey havaysa bende havamı isterim derim dedim tabi hafif bir mizah tarıfınıda göz ardı etmeyin :)
@Bloodmage:Hayır tam aksi sevgili arkadaş şimdi düşün sende 1 yumurta var 5 lira ihtiyaçtan az yumurta var piyasada bir beyaz piyasaya girse ortalığı yumutaya boğsa fiyatlar 1 liraya düşse sen buna sevinirmisin çok yumurta oldu kaara geçtim diye aynı şey işte :)
@scream20:Düşünülebilir önerin.
@XxPEERLESSxX:Öyle bir niyetim yok deil :D
@Vorssanter:Aynen havamı istiyorum alacam!
Kardeşim millete o kadar yardım ettin diyelim, seni her türlü tanıyacak isminle ister beta olsun ister normal olsun bundan güzel bir şey mi olabilir.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
TsKxKxaPpLe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen TsKxKxaPpLe »

mobilsorun yazdı:
poltee yazdı:Ben bir beta oyuncusuyum yaklaşık 3 yıldır oynamıyorum 1 haftadır oyuna döndüm isim değişikliği diye bişe gelmiş herkes ismini büyük - küçük harflerle yazıyormuş o zaman nerde kaldı benim beta ismimin havası böyle olmazki millet son model silahlarla salına salına geziyor hava basıyor ben sadece bakıyorum !!! hiç olmadı beta karakterlerini belli edecek bi işaret falan koyun olmaz abi biz boşunamı betada başladık saygılar.
3 yıl boyunca oyun adına bir şey yapmamış adama ikv camia'sı napsın ??
dinime küfreden müslüman olsa demişler .D
Resim
APPLE !!
Kullanıcı avatarı
FedoREmelianenKO
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen FedoREmelianenKO »

Zonguldakli yazdı:
mobilsorun yazdı:
poltee yazdı:Ben bir beta oyuncusuyum yaklaşık 3 yıldır oynamıyorum 1 haftadır oyuna döndüm isim değişikliği diye bişe gelmiş herkes ismini büyük - küçük harflerle yazıyormuş o zaman nerde kaldı benim beta ismimin havası böyle olmazki millet son model silahlarla salına salına geziyor hava basıyor ben sadece bakıyorum !!! hiç olmadı beta karakterlerini belli edecek bi işaret falan koyun olmaz abi biz boşunamı betada başladık saygılar.
3 yıl boyunca oyun adına bir şey yapmamış adama ikv camia'sı napsın ??
+1
+2
Ais EzheL , Hidra ...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön