Çemberlitaş İtem Düşürme

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LyKaoN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Fıerce

Re: Çemberlitaş İtem Düşürme

Mesaj gönderen LyKaoN »

Respected yazdı:Talha'cım güzel bir noktaya değinmişsin cidden. 5 saat akrep kesip 1 tane bile peptit düşürememenin nasıl bir şans sisteminin eseri olduğu fazlası ile tartışılır.

Şu aynı eşyayı vermemesi ile ilgili değindiğin noktaya ise bir öneride bulunacağım. Umarım öneri havuzunda yer kalmıştır.

X oyununda kullanılan bu sistemde A nickli karaktere düşen eşya sonrasında sistem soruyor ''Kıyamet Asa ödülünün sahibi olabilirsiniz. Ödülü kabul ediyor musunuz ?'' Evet dersen eşyayı alıyorsun hayır dersen bu soru bir sonraki grup içindeki kişiye soruluyor. (Büyücü eşyası ise büyücüye sorulur.) O da kabul etmezse diğerine soruluyor. İhtiyacı olan varsa o adam alır bu kadar basit. Şimdi biri çıkıp ''işte bizim oyunumuz bu oyunlara özenmediği için güzel'' demesin. Lütfen.

Önerin süper ötesi Ünal gerçekten bu sistem gelirse hem oyuncular hem de oyun kazanır.KEŞŞKEE gelse KEŞKEEE :idea:
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

Respected yazdı:Talha'cım güzel bir noktaya değinmişsin cidden. 5 saat akrep kesip 1 tane bile peptit düşürememenin nasıl bir şans sisteminin eseri olduğu fazlası ile tartışılır.

Şu aynı eşyayı vermemesi ile ilgili değindiğin noktaya ise bir öneride bulunacağım. Umarım öneri havuzunda yer kalmıştır.

X oyununda kullanılan bu sistemde A nickli karaktere düşen eşya sonrasında sistem soruyor ''Kıyamet Asa ödülünün sahibi olabilirsiniz. Ödülü kabul ediyor musunuz ?'' Evet dersen eşyayı alıyorsun hayır dersen bu soru bir sonraki grup içindeki kişiye soruluyor. (Büyücü eşyası ise büyücüye sorulur.) O da kabul etmezse diğerine soruluyor. İhtiyacı olan varsa o adam alır bu kadar basit. Şimdi biri çıkıp ''işte bizim oyunumuz bu oyunlara özenmediği için güzel'' demesin. Lütfen.
Doğru söze ne hacet :)

O oyunu bende oynayıp, bahsettiğin sistemi denemiştim.Bir ara önerdim ancak havuzda boğulmuş ;)
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
cihankaraca
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: KYK

Mesaj gönderen cihankaraca »

Sayın Respected
Siz Değilmiydiniz Yönetimdeyken şans sistemini savunan insanlar ne oldu da yönetimden çıkınca veya atılınca şans sistemini kötü bulduğunu geçen sene 2 ağustosta şans sistemini şikayet edenlere ne güzel cevaplar vermiştiniz
viewtopic.php?f=100&t=98091

bu konuyu ne çabuk unuttuğunuz demek insanlar yetki sahibi olunca yalakalığı seviyor ozamanda çıkıp bu gün söylediklerinizi söyleseydiniz ya 1 senede ne değişti ben hiç şans sistemi hakkında güncelleme görmedim

DEMEK NEYMİŞ Sahtekar insanmışsın iki yüzlü insanmışsın yalakaymışsın

Yönetimdeyken şans sistemi mantıklı çıkınca mantıksız utanman da kalmamış şimdi yönetimdekiler de senin gibi iki yüzlü insanlar kimler tarafından destek aldığını görsün insanlar

YAZIK.... KARAKTERSİZ
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.
Kullanıcı avatarı
LyKaoN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen LyKaoN »

cihankaraca yazdı:

Sayın Respected
Siz Değilmiydiniz Yönetimdeyken şans sistemini savunan insanlar ne oldu da yönetimden çıkınca veya atılınca şans sistemini kötü bulduğunu geçen sene 2 ağustosta şans sistemini şikayet edenlere ne güzel cevaplar vermiştiniz
viewtopic.php?f=100&t=98091

bu konuyu ne çabuk unuttuğunuz demek insanlar yetki sahibi olunca yalakalığı seviyor ozamanda çıkıp bu gün söylediklerinizi söyleseydiniz ya 1 senede ne değişti ben hiç şans sistemi hakkında güncelleme görmedim

DEMEK NEYMİŞ Sahtekar insanmışsın iki yüzlü insanmışsın yalakaymışsın

Yönetimdeyken şans sistemi mantıklı çıkınca mantıksız utanman da kalmamış şimdi yönetimdekiler de senin gibi iki yüzlü insanlar kimler tarafından destek aldığını görsün insanlar

YAZIK.... KARAKTERSİZ
Konumuzun bunun ile alakası ne ? Gözünü kan bürümüş insanlar şu konudan uzaklaşsın , tartışma yeri olmasın şurası !
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Respected »

Ben orada şahsi fikirlerimi değil, Sobee'nin tüzük ve kuralları çerçevesinde yapılması gereken açıklamaları yaparak Sobee'yi temsilen bir takım cevaplar veriyor-dum.

Ve ben İKV içindeki bir takım adaletsiz bulduğum şeylere karşı çıkarak ekipten istifa etmiş olduğumu da eklemek isterim. Ben atılmadığım için kedi mundar düşüncesine kapılmanıza gerek yok yani..

Yarın forum moderatörü olsan senin hitap şeklini de merak ederdim doğrusu..
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
cihankaraca
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Respected yazdı:Ben orada şahsi fikirlerimi değil, Sobee'nin tüzük ve kuralları çerçevesinde yapılması gereken açıklamaları yaparak Sobee'yi temsilen bir takım cevaplar veriyor-dum.

Ve ben İKV içindeki bir takım adaletsiz bulduğum şeylere karşı çıkarak ekipten istifa etmiş olduğumu da eklemek isterim. Ben atılmadığım için kedi mundar düşüncesine kapılmanıza gerek yok yani..

Yarın forum moderatörü olsan senin hitap şeklini de merak ederdim doğrusu..
eğer dediğin gibi kuralları oyun sistemini yanlış bulduğun için istifa ettiysen tebrik ederim ayrıca söylediklerine göre destek ekibi tamamen piyon ağalar ne derse tekrar ediyorlar zaten verilen cevaplar hep kopyala yapıştır basiretsiz kendi fikri olmayan insanlar topluluğuna destek takımı deniyor demek oyun sistemine gelince 5 para etmez bir yıl önce çemberli kutu dükkanda olmucak derler sonra para in koyarlar şereflerinide satar bunlar 1000 akçeye karaktersiz destek takımı mevlüt dinç bu haysiyetsiz insanlar yüzünden ayrılmıştır bence yazık...
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.
Kullanıcı avatarı
Evvel
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Türk intikam tugayı

Mesaj gönderen Evvel »

Harcanan emeğe göre değilde şansa kalmış olması çok kötü bi durum Migrat bölgesi geleli ne kadar oldu bilmiyorum JUNON'u ne kadar kestim sayısı belli değil.Karakterim de eksik olan sadece nucleus yüzük yıllllaaaarrrr Geçecek böyle giderse migrat bölgesi geleli ve bende hala NUCLEUS yüzük yok neden çünki şansa kalmış emeğe değil görev yaparken junon kesen bir büyücüye düşer yüzlerce kez kesmiş olan benim karakterime düşmez anlamıyorum bu oyunu ama hala oynuyorum . :?
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
XxRoAxX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: RoA

Mesaj gönderen XxRoAxX »

Olmayınca olmuyor bazen istediğin kadar arttırıcı al çözüm sete tek parça kaldıysa ÜRETMEK :)
Chatlaqs---FaceBoys---Chatlags

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
cihankaraca
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Evvel yazdı:Harcanan emeğe göre değilde şansa kalmış olması çok kötü bi durum Migrat bölgesi geleli ne kadar oldu bilmiyorum JUNON'u ne kadar kestim sayısı belli değil.Karakterim de eksik olan sadece nucleus yüzük yıllllaaaarrrr Geçecek böyle giderse migrat bölgesi geleli ve bende hala NUCLEUS yüzük yok neden çünki şansa kalmış emeğe değil görev yaparken junon kesen bir büyücüye düşer yüzlerce kez kesmiş olan benim karakterime düşmez anlamıyorum bu oyunu ama hala oynuyorum . :?
Grup bölgelerinin geliş tarihi 11 Haziran 2010 Cuma

AMA HALA NUCLEUS YÜZÜĞÜ OLMAYANLAR VAR 3 YILDIR DÜŞÜREMEYENLERİN HİÇ ŞANSI YOK DEMEK OYNAMASINLAR DEMİ YÜZÜK ÜRETİMİDE YOK ÜRETİN DİYECEKLER ?

LA Bİ BASIN GİDİN YÖNETİM
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen karanlikprens »

LyKaoN yazdı: Yahu artık yeter Şu lanet olası şans sistemini bırakın artık Çemberlitaşta büyücülere item atmanın ne kadar zor olduğu aşikar ama ben benim karakterime demiyorum hiçbir büyücüye item düşmüyor yahu Savascı şifacı topluyor tüm itemleri bakıyoruz bizde . 4 büyü ile girilmesini anlarımda 4 gaffar üst üste atıyoruz büyücülere materyal dışında birşey atmazmı hiç?

Gel gelelim başka bir olaya. Elinde kıyamet asası olan chara tekrar neden niye aynı asadan atıyor? Eksik olana atması çok mu saçma Bu kadar mı kıskanıyorsunuz yani yada bunu yapacak düşünecek kapasiteniz yok mu ? Yeter artıık şans sistemi şans sistemi başlattırmayın şans sistemini yapandan buraya getirenden.Bu oyun böyle oldu olalı oyuncu kaybediyor uyanın artık . Şans değil EMEK olsun EMEK yazık şu yazları verdiğim emeğe oyuna karşısında 5 ejderha 5 dinazor mu olacak 45dk 1 saatin.Gerçekten ayıp
bende bi kıyamet asa düşüremedim üreticem bu gidişle :D
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

“Genel Etkileşim” sayfasına dön