Yahu artık yeter Şu lanet olası şans sistemini bırakın artık Çemberlitaşta büyücülere item atmanın ne kadar zor olduğu aşikar ama ben benim karakterime demiyorum hiçbir büyücüye item düşmüyor yahu Savascı şifacı topluyor tüm itemleri bakıyoruz bizde . 4 büyü ile girilmesini anlarımda 4 gaffar üst üste atıyoruz büyücülere materyal dışında birşey atmazmı hiç?
Gel gelelim başka bir olaya. Elinde kıyamet asası olan chara tekrar neden niye aynı asadan atıyor? Eksik olana atması çok mu saçma Bu kadar mı kıskanıyorsunuz yani yada bunu yapacak düşünecek kapasiteniz yok mu ? Yeter artıık şans sistemi şans sistemi başlattırmayın şans sistemini yapandan buraya getirenden.Bu oyun böyle oldu olalı oyuncu kaybediyor uyanın artık . Şans değil EMEK olsun EMEK yazık şu yazları verdiğim emeğe oyuna karşısında 5 ejderha 5 dinazor mu olacak 45dk 1 saatin.Gerçekten ayıp
Çemberlitaş İtem Düşürme
- LyKaoN
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fıerce
Çemberlitaş İtem Düşürme
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
# LykaoN
# checkup
# Njord
- 123berkay123
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
Re: Çemberlitaş İtem Düşürme
Seni Bu Konuda Destekliyorum. 4 Büyü Olmadan Gaffar Kesilmez ki Şans Sistemi Gerçekten çok kötü
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
Talha'cım güzel bir noktaya değinmişsin cidden. 5 saat akrep kesip 1 tane bile peptit düşürememenin nasıl bir şans sisteminin eseri olduğu fazlası ile tartışılır.
Şu aynı eşyayı vermemesi ile ilgili değindiğin noktaya ise bir öneride bulunacağım. Umarım öneri havuzunda yer kalmıştır.
X oyununda kullanılan bu sistemde A nickli karaktere düşen eşya sonrasında sistem soruyor ''Kıyamet Asa ödülünün sahibi olabilirsiniz. Ödülü kabul ediyor musunuz ?'' Evet dersen eşyayı alıyorsun hayır dersen bu soru bir sonraki grup içindeki kişiye soruluyor. (Büyücü eşyası ise büyücüye sorulur.) O da kabul etmezse diğerine soruluyor. İhtiyacı olan varsa o adam alır bu kadar basit. Şimdi biri çıkıp ''işte bizim oyunumuz bu oyunlara özenmediği için güzel'' demesin. Lütfen.
Şu aynı eşyayı vermemesi ile ilgili değindiğin noktaya ise bir öneride bulunacağım. Umarım öneri havuzunda yer kalmıştır.
X oyununda kullanılan bu sistemde A nickli karaktere düşen eşya sonrasında sistem soruyor ''Kıyamet Asa ödülünün sahibi olabilirsiniz. Ödülü kabul ediyor musunuz ?'' Evet dersen eşyayı alıyorsun hayır dersen bu soru bir sonraki grup içindeki kişiye soruluyor. (Büyücü eşyası ise büyücüye sorulur.) O da kabul etmezse diğerine soruluyor. İhtiyacı olan varsa o adam alır bu kadar basit. Şimdi biri çıkıp ''işte bizim oyunumuz bu oyunlara özenmediği için güzel'' demesin. Lütfen.

- OnLyForInTime
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
Tamamen katılıyorum . Böyle bir sistemde isyan olaylarının azalacağı belliRespected yazdı:Talha'cım güzel bir noktaya değinmişsin cidden. 5 saat akrep kesip 1 tane bile peptit düşürememenin nasıl bir şans sisteminin eseri olduğu fazlası ile tartışılır.
- xXbrightXx
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
[/b]Respected yazdı:Talha'cım güzel bir noktaya değinmişsin cidden. 5 saat akrep kesip 1 tane bile peptit düşürememenin nasıl bir şans sisteminin eseri olduğu fazlası ile tartışılır.
çok doğru ünal böyle bir sistemi oturtabilirlerse birçok kişinin memnun kalacağından hiç şüphem yok 7 saat ırk kesipte xenotim düşüremeyen var 5 saat yine iyiymiş
BRİGHT//ImTheSpecialized//SPECİALİZED
dediklerine katılıyorum dostum zaten neyi doğru yaptılar ki bunu'da yapsınlar.
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Yanılıyorsunuz Arkadaşlar. 4 -1 -1 sistemi çünkü tabikide büyücüler itemi az alır. 2-2-2 girin item alırsınız.
Güçlü Olan Zayıf Yanlarını Herkesten iyi Bilendir.Daha Güçlü Olan İse Zayıf Yanlarına Hükmedebilendir.
ALEMLİBELA
ALEMLİBELA
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
2-2-2 nasıl kesmeyi planlıyorsun ? 3*4 saate cıkacaksın herhaldeAlemlibela yazdı:Yanılıyorsunuz Arkadaşlar. 4 -1 -1 sistemi çünkü tabikide büyücüler itemi az alır. 2-2-2 girin item alırsınız.
:arrow: Adam Haklı :arrow:ROckStarGAMES yazdı:2-2-2 nasıl kesmeyi planlıyorsun ? 3*4 saate cıkacaksın herhaldeAlemlibela yazdı:Yanılıyorsunuz Arkadaşlar. 4 -1 -1 sistemi çünkü tabikide büyücüler itemi az alır. 2-2-2 girin item alırsınız.
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
Çemberlitaşta item düşürmeyi geçtim girmek bile zor artık.M1 yok girsemde madalya alsam ona razıyım