Şu imzanıda değiştir artık o iki adam dövüşe dövüşe bi hal oldular
Richmell baba derken ...
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Richmell baba derken ...
Keşke oyunda eski saygı olsaydıda sen gene benle uğraş
eskinin kavgası bile şimdiki oyunun en zevkli zamanlarından daha zevkliydi
askerlik bitecek inş son 23 gün

- Zonguldakli
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Doktorlar beyin naklini gerçekleştirene kadar bunlarla idare edeceksiniz...
-
- Kadim Hidra Avcısı
Oyuna girdikten sonra beni bile özlicen habern yok=)) Şmdikilern kvgası paraya dayanıomuşbendensairolmaz yazdı:Keşke oyunda eski saygı olsaydıda sen gene benle uğraşeskinin kavgası bile şimdiki oyunun en zevkli zamanlarından daha zevkliydi
askerlik bitecek inş son 23 gün
![]()
Şu imzanıda değiştir artık o iki adam dövüşe dövüşe bi hal oldular![]()
Çok zor buldum onu ben
Adam konuyu kendisine destek almak ve artistlik yapmak için açmış ama gelen yorumlar beklediği yönde olmamış
yerin dibine girmiş konuya bir cevap dahi yazamamış
Fazlasıylada haketmiş rezil olmayı uğramasında buralara 
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
usta yok böyle bir olay ya :lol: Neden insanlar kendini rezil etmek için çaba sarf eder ki..

- beerta
- Cin Avcısı
- Lonca: Artvin
bi insan bu kadar yüzsüz oluyormus demek zeynebın sıze yaptıgı ıylıkler sunucu ya gelmek ıcın dılendıgınız akçeler kp için yalvarıslarınız ayrıca zenynebın konusma tarzı bu bu gelipte kendı bı p gostermen senın tam bı o . Ç oldugunu gosterıyor..
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Kristal
Bu konuyu buraya açmış çünkü Richmell in oyunda herkesin sevip saydığı birisi olduğunu biliyor ki kendisine bunu demesiyle kendini büyük göstermek istemiş.
Ne günlere kaldık yav rezil oldun çıktın at bakalım şuraya bi yorumda konuşalım D Tabi yüzün varsa :?:
Ne günlere kaldık yav rezil oldun çıktın at bakalım şuraya bi yorumda konuşalım D Tabi yüzün varsa :?:

- Casanovaqq
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Bloody Touch
İlk olarak eyüp paylaşmış buralara uğramasın falan ne alaka babanızın forumu değil burası kendimi rezil etmedim etmemde
Laflarınızı seçerek konuşmanızı burada ettikleriniz hakaretleri kayıt ettiğimi ve haklarımı farklı mercilerde arayacağımı belirtirim Eyüp arkadaşıma verdim ve bu konuyu açmış richmeli tanımam etmem
Oynadığım sunucu tılsımdır Tılsımdaki karakterim Makyaj'dır .
(Barış Filiz)
Laflarınızı seçerek konuşmanızı burada ettikleriniz hakaretleri kayıt ettiğimi ve haklarımı farklı mercilerde arayacağımı belirtirim Eyüp arkadaşıma verdim ve bu konuyu açmış richmeli tanımam etmem
(Barış Filiz)
Tiksindim Makyajdan
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Lotus
Casanovaqq yazdı:İlk olarak eyüp paylaşmış buralara uğramasın falan ne alaka babanızın forumu değil burası kendimi rezil etmedim etmemde![]()
Laflarınızı seçerek konuşmanızı burada ettikleriniz hakaretleri kayıt ettiğimi ve haklarımı farklı mercilerde arayacağımı belirtirim Eyüp arkadaşıma verdim ve bu konuyu açmış richmeli tanımam etmem![]()
(Barış Filiz)
Zeynep adlı şahsiyeti hiç sevmediğim bir gerçek , karakteri birazcık bana ters geldiği içindir . Ancak sana ve arkadaşına gelince , yaşını başını almış çucuklu bir kadını burada küçük düşürmeye çalışıp kendinizi bir haltmış gibi öne çıkarmaya çalışmışsınız . İkinizde de turşuda olan zeka yok lan dangalak herifler , saygı dersen ondan bahsetmiyorum bile . Hakkını farklı mercilerde arayacak kişi fazla kaşınma bir #@!? yapamayacağını sende biliyorsun sırf gıcıklık olsun diye şurda 7 ceddine küfrederler mal gibi bakar kalırsın . Velhasılıkelam Angut KuşlarıNIN ÖTÜŞÜ KISA OLUR GENÇLER GÜLECEN GEÇECEN BUNLARA .
SerdarUSTA
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Kristal
Bazı kişileri kim ne derse desin herkes bilir. Burada boş boş konu açmanızın size bir üstünlük sağlamayacağı gibi alçalarak kendinizin nasıl insanlar olduğunuzu göstermeye devam ediyorsunuz.