Saol hacı ama; Meran ölmedi mi artık en son baktığımda bankada bile kimse yoktu ayrıca çok ırkçı çatışmalar vardı bende Eminönüye geçtim ondan.Korkut yazdı:Merana gelirsen az ama seckin insanlar var beklerimIKVGamer yazdı:emin değilim ama galiba vazgeçicemKorkut yazdı:Bu oyuna yeniden baslamayi dusunuyo musun ?.
Yetkililerden cevap bekliyorum.
Re: Yetkililerden cevap bekliyorum.
Valla bende oyle dusunuyodum 1 loncaya girdim oyundan zevk aldim bide mahmut abim oyuna baslarsa hayatta birakmam oyunuIKVGamer yazdı:Saol hacı ama; Meran ölmedi mi artık en son baktığımda bankada bile kimse yoktu ayrıca çok ırkçı çatışmalar vardı bende Eminönüye geçtim ondan.Korkut yazdı:Merana gelirsen az ama seckin insanlar var beklerimIKVGamer yazdı:emin değilim ama galiba vazgeçicemKorkut yazdı:Bu oyuna yeniden baslamayi dusunuyo musun ?.
Eski oyuncular yok artık...Şu zamanda sadece loncan varsa dilediğini yapıyorsun ve zevk alabiliyorsun.
MEISTER
ıMEISTERı
ııMEISTERıı
Akkar Obi--Beyazköşk
ıMEISTERı
ııMEISTERıı
Akkar Obi--Beyazköşk
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhabalar;
Bir forum kurdu olarak bu hususta istatiksel bir çalışma yapıldığını duymadım, görmedim. Oyunun belli başlı dönemleri vardır, malumunuz İKV turizm sektörü gibi işler, kış sezonunda aktif oyuncu sayısı düşer, yaz sezonunda ise yükselir. Bir çalışma yapılsa bile net bir sonuç alınabilineceğini sanmıyorum bu yüzden. En sağlıklı yöntem, her sunucuda bir karakter açıp bir kaç gün gezinip gözlemlemek olur. Nerede ne kadar aktif adam olduğu hakkında ortalama bir fikir edinilebilir. Umarım ifade edebilmişimdir, iyi forumlar.
Bir forum kurdu olarak bu hususta istatiksel bir çalışma yapıldığını duymadım, görmedim. Oyunun belli başlı dönemleri vardır, malumunuz İKV turizm sektörü gibi işler, kış sezonunda aktif oyuncu sayısı düşer, yaz sezonunda ise yükselir. Bir çalışma yapılsa bile net bir sonuç alınabilineceğini sanmıyorum bu yüzden. En sağlıklı yöntem, her sunucuda bir karakter açıp bir kaç gün gezinip gözlemlemek olur. Nerede ne kadar aktif adam olduğu hakkında ortalama bir fikir edinilebilir. Umarım ifade edebilmişimdir, iyi forumlar.

- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Bir kişi bırakıyor ardından gidip bir oyun buluyor , sonra gelip burada ki arkadaşları alıp götürüyor .

- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Bir kişi bırakıyor sonra gidip bir oyun buluyor ardından gelip oyundaki çevresini alıp götürüyor . Birde burdaki karakteri paraya çevirip oraya harcayınca dönüş olmuyor .

Sunucuların hepsınde tenha yazıyo hangı saat bakarsanız bakın buda oyuncu sayısında bı azalıs oıldugunun kanıtıdır.
Kanunname
Kanunname
Aynen aynı fikirdeyim.bendensairolmaz yazdı:Bir kişi bırakıyor sonra gidip bir oyun buluyor ardından gelip oyundaki çevresini alıp götürüyor . Birde burdaki karakteri paraya çevirip oraya harcayınca dönüş olmuyor .
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Vallahi Yeni çıkan veya eski olan Bütün ONLİNE Oyunları Denedik LONCA olarak (<Estergo Ailesi>) Söylüyorum İKV'yi Bırakamadık Biz Bu oyunu kendimize öyle benimsedikki oyun oynamaya değil Aile içi sohbete gelir olduk ne yalan söylim diğer oyunlar Sarmıyor bizi İKV'yi biraz düzeltseler(Lag) okadarda kötü bi oyun olmadığı ortaya çıkacakta işte :roll:bendensairolmaz yazdı:Bir kişi bırakıyor sonra gidip bir oyun buluyor ardından gelip oyundaki çevresini alıp götürüyor . Birde burdaki karakteri paraya çevirip oraya harcayınca dönüş olmuyor .
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster