Grup Bulma Zorluğu
- Hemsinli
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kendi Aramızda
Re: Grup Bulma Zorluğu
Adamlar stuya bile 4 m1 girmeye calisiyorlar.Gecenlerde kenana 4 y2 girdiler deli oldum.Yapacak bisey yok mecbur m1 y2 uretecez artik var olmak istiyorsak bu oyunda.Bir de foruma cikip yeni level yeni bolge isteyenler var ayar oluyorum.Oyuncularin yuzde 70i daha hic cemberlitasa girebilmis degilken bu nasil bir bencilliktir anlamadim.Sonuc olarak ikv kotu bir oyun değil fakat oyunculardaki bu hırs oyuna fazla zarar veriyor.Umarim hersey iyi olur.
Öğretmen
- BasaraNNKaraaLi
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Reyyan
Biraz da abartı var gibi
Grubu kendin kur sen meteorit 1 tılsımı olan birini al ya da alma grubuna. Bu çok zor birşey değil. Farklılıklar elbet olacak. Adam m1 üretiyorsa kendı gibilerle girmek isteyecek bölgelere
Grup bulamıyorsan kendi grubunu kur
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Emin olun siz karakter sınıflarında birer usta neferseniz grup bulmada hiç sıkıntı yaşamazsınız
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
Büyücü ve şifacıda özellikle büyücüde gayet iyiyimdir. Şu anda sadece şifacım var, 515723634 büyü şifam yok diye grubuna almayanlar çok. "0" büyü şifa ile (yazıyla, "sıfır") de sığınağa girdim ben tek şifacı olarak. Hiçbir sıkıntısını çekmedim. Bunu ben anlıyorum, sen anlıyorsun, ama "gaffara 4 m1" yazanlar anlamıyor.wonka yazdı:Emin olun siz karakter sınıflarında birer usta neferseniz grup bulmada hiç sıkıntı yaşamazsınız![]()
39 lv zamanındaki savaşçıların önde olduğu dönemlerden beri kasıp rütbe yapıp güzel bir savaşçı hazırladım ama grup bölgeleri binlerce kişinin oyunu bırakmasını sağladı en azından çemberlitaş GB olmamalıydı miğrat ve sığınak fazlaydı bile
Nothing
Yahu benim anlamadığım kenana saat 9 30da grup arıyorum kimse gitmiyor gece yarısı 2 veya 3de sürüsüyle grup var
hayırdır herkes gececimi oldu ne 
Saygılarımla Byceo
-
- Sahaf Yardımcısı
Tatilbyceo77 yazdı:Yahu benim anlamadığım kenana saat 9 30da grup arıyorum kimse gitmiyor gece yarısı 2 veya 3de sürüsüyle grup varhayırdır herkes gececimi oldu ne
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Bu oyuna her gelen yeni güncelleme geriden gelen İKV OYUNCUSUNU ÖLDÜRMEKTEDİR.

Bloodmage yazdı:Kenana son 2 y2 4 y2 girecez diyeni gördüm benIIIxYeNiCeRixIII yazdı:Hele m1 olmayıpta m1 arayan adamlar :ugeek:
savaşçılarda madenden çekicez zaten itemleri
Nothing