Grup Bulma Zorluğu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
XrenkX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Grup Bulma Zorluğu

Mesaj gönderen XrenkX »

Herkese merhaba, arkadaşlar grup ararken belki meteorit1 veya yıldırım 2 tılsımı olanlar bi zorluk çekmiyor fakat tılsımsız kişilerin çoğu grup bölgelerine girememekten şikayetçi ve bende bu şikayetçilerin arasındayım. Arkadaşlar ikv'ye bir çoğu oyunda olduğu gibi otomatik grup bulma sistemi getirilebilir. Grup oluşturulurken güçsüz ile güçlü iki kişinin aynı gruba girmemesi için grubu kuran için bir panelde gruba gelecek kişilerin minimum saldırı değeri yetenek gücü vb. şeyleri ayarlıyabilecek. Yani bir kişi grup kuracak ve gelmesini isteyenlerin en düşük fizik/buz/elektrik veya büyü şifa/can gibi değerleri belirleyecek fakat çok yüksek olmayacak ve her gruba düşük güçte bir kişi girecek düşük derken de 1500-1600 fizik düşük seviye sayılacak ve her gruba böyle bir kişi girecek böylece herkes gb atabilecek.
Healting İbni Çevriye(^)Asa/İbni(^)Çevriye Asa
Efsanex
Xpesya
Xpesyac
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Crash

Re: Grup Bulma Zorluğu

Mesaj gönderen Bloodmage »

2311 Fizigim var grup bulamıyorum :o
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

Hele m1 olmayıpta m1 arayan adamlar :ugeek:
Kullanıcı avatarı
Gecelerinsavasci
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Gecelerinsavasci »

IIIxYeNiCeRixIII yazdı:Hele m1 olmayıpta m1 arayan adamlar :ugeek:
Oracıkta öldüresim geliyo sinirden o kişileri :evil:
Darkranger
Metehan
Gecelerinsavasci
Kullanıcı avatarı
byceo77
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen byceo77 »

Sanki bi 5 dk geç kessseler ölücekler bazılarıda parayla sokuyor içeriye soksa ne olcak bomboş geri dönüon
Saygılarımla Byceo
Kullanıcı avatarı
LyKaoN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen LyKaoN »

Ben şunu merak ediyorum m1 ' i olupta 800 fizikli birini gruba alacaklar mı ? Yani söylesinlerde bu insanlarda direk m1 üretsin :D
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
kimyasalatik
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen kimyasalatik »

byceo77 yazdı:Sanki bi 5 dk geç kessseler ölücekler bazılarıda parayla sokuyor içeriye soksa ne olcak bomboş geri dönüon
Üstüm full ibni bile değil, yarısı falan ibni kalanlar kasılırken kullandığım urban itemler. Bu karakterle iki kez sığınağa girdim. Tekinde tek şifacı bendim biraz korktum açıkçası yetişebilir miyim diye. Uzun süredir oynamadım sonuçta ciddi ciddi. En fazla 10 dakika kaybettirdim gruba. O kadar olduğunu da sanmıyorum. Tılsımın da olsa 4 saniye zaten şifa, fedai yakaladı birisini 30 cana indirdi 100 yaptın diyelim (full+full olduğunu düşünüyoruz) 4 saniyede zaten keser o büyücüyü. Açıkçası neden full istiyorlar anlamadım. Kenanda zaten iyileştirmelik bir şey yok, büyü boz yeter.

Belki de şifacıda böyledir, sonuçta süreyi kısaltan büyücü. Kenan 2 dakikada da kesilse 10 dakikada da kesilse ben aynı şeyleri yapacağım. O yüzden yüksek hasar istiyor olabilirler.
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

IIIxYeNiCeRixIII yazdı:Hele m1 olmayıpta m1 arayan adamlar :ugeek:
Kenana son 2 y2 4 y2 girecez diyeni gördüm ben
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
byceo77
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen byceo77 »

yahu bide görevleri tam itemler full olupt agörevleri eksik olanları alsalar ya canlarımı çıkacak her gurpta 1 tane kişi böylelikle herkes memnun kalır oyundan 49 oluyorsun bitek şifalar rahat oluyor
Saygılarımla Byceo
TDEmmorpg
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen TDEmmorpg »

M1 i olupta iş bilmeyen beceriksiz adamlarda işin tuzu biberi. Şifacıyım ve defalarca kez bizzat şahit oldum 4 büyücünün 4 ünde de m1 var ama onlar yüzünden kesemiyoruz. Adamların hem hasarları az hemde iş bilmiyorlar girebilmek için sağdan soldan arkadaşlarının m1 tılsımlarını ödünç alıyorlar öyle girmeye çalışıyorlar girincede olanlar malum 4 ünde de m1 var ama kesim olmuyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön