Grup Bulma Zorluğu
Grup Bulma Zorluğu
Herkese merhaba, arkadaşlar grup ararken belki meteorit1 veya yıldırım 2 tılsımı olanlar bi zorluk çekmiyor fakat tılsımsız kişilerin çoğu grup bölgelerine girememekten şikayetçi ve bende bu şikayetçilerin arasındayım. Arkadaşlar ikv'ye bir çoğu oyunda olduğu gibi otomatik grup bulma sistemi getirilebilir. Grup oluşturulurken güçsüz ile güçlü iki kişinin aynı gruba girmemesi için grubu kuran için bir panelde gruba gelecek kişilerin minimum saldırı değeri yetenek gücü vb. şeyleri ayarlıyabilecek. Yani bir kişi grup kuracak ve gelmesini isteyenlerin en düşük fizik/buz/elektrik veya büyü şifa/can gibi değerleri belirleyecek fakat çok yüksek olmayacak ve her gruba düşük güçte bir kişi girecek düşük derken de 1500-1600 fizik düşük seviye sayılacak ve her gruba böyle bir kişi girecek böylece herkes gb atabilecek.
Healting İbni Çevriye(^)Asa/İbni(^)Çevriye Asa
Efsanex
Xpesya
Xpesyac
Efsanex
Xpesya
Xpesyac
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Re: Grup Bulma Zorluğu
Hele m1 olmayıpta m1 arayan adamlar :ugeek:
- Gecelerinsavasci
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
Oracıkta öldüresim geliyo sinirden o kişileri :evil:IIIxYeNiCeRixIII yazdı:Hele m1 olmayıpta m1 arayan adamlar :ugeek:
Darkranger
Metehan
Gecelerinsavasci
Metehan
Gecelerinsavasci
Sanki bi 5 dk geç kessseler ölücekler bazılarıda parayla sokuyor içeriye soksa ne olcak bomboş geri dönüon
Saygılarımla Byceo
- LyKaoN
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fıerce
Ben şunu merak ediyorum m1 ' i olupta 800 fizikli birini gruba alacaklar mı ? Yani söylesinlerde bu insanlarda direk m1 üretsin 
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
# LykaoN
# checkup
# Njord
-
- Sahaf Yardımcısı
Üstüm full ibni bile değil, yarısı falan ibni kalanlar kasılırken kullandığım urban itemler. Bu karakterle iki kez sığınağa girdim. Tekinde tek şifacı bendim biraz korktum açıkçası yetişebilir miyim diye. Uzun süredir oynamadım sonuçta ciddi ciddi. En fazla 10 dakika kaybettirdim gruba. O kadar olduğunu da sanmıyorum. Tılsımın da olsa 4 saniye zaten şifa, fedai yakaladı birisini 30 cana indirdi 100 yaptın diyelim (full+full olduğunu düşünüyoruz) 4 saniyede zaten keser o büyücüyü. Açıkçası neden full istiyorlar anlamadım. Kenanda zaten iyileştirmelik bir şey yok, büyü boz yeter.byceo77 yazdı:Sanki bi 5 dk geç kessseler ölücekler bazılarıda parayla sokuyor içeriye soksa ne olcak bomboş geri dönüon
Belki de şifacıda böyledir, sonuçta süreyi kısaltan büyücü. Kenan 2 dakikada da kesilse 10 dakikada da kesilse ben aynı şeyleri yapacağım. O yüzden yüksek hasar istiyor olabilirler.
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Crash
Kenana son 2 y2 4 y2 girecez diyeni gördüm benIIIxYeNiCeRixIII yazdı:Hele m1 olmayıpta m1 arayan adamlar :ugeek:
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
yahu bide görevleri tam itemler full olupt agörevleri eksik olanları alsalar ya canlarımı çıkacak her gurpta 1 tane kişi böylelikle herkes memnun kalır oyundan 49 oluyorsun bitek şifalar rahat oluyor
Saygılarımla Byceo
M1 i olupta iş bilmeyen beceriksiz adamlarda işin tuzu biberi. Şifacıyım ve defalarca kez bizzat şahit oldum 4 büyücünün 4 ünde de m1 var ama onlar yüzünden kesemiyoruz. Adamların hem hasarları az hemde iş bilmiyorlar girebilmek için sağdan soldan arkadaşlarının m1 tılsımlarını ödünç alıyorlar öyle girmeye çalışıyorlar girincede olanlar malum 4 ünde de m1 var ama kesim olmuyor.