Ölüm Oyunu Nasıl Kazanılır? [Şifacı]
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Re: Ölüm Oyunu Nasıl Kazanılır? [Şifacı]
Örgütlenmemesi İçin Hiç Kimsenin Üzerinde İsim Yazmamalı O Zaman kim kime Daldığını Bilmez Ve Adaletli Bir Oyun olur.
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
Yanımda 90-80 canlı adam dururken, 20-10 canlı adama dalmak acizlikse, ACİZLİĞİN DİP ALASI olurum.Burak8154 yazdı:HUZUR ' um kalmadı artık bu TILSIM ' da**HUZUR** Kardeşiminde dediği gibi "örgütlenmek" aslında başkalarının hakkına tecavüz etmektir."Sen bekle olum adam toplayıp seni dövmeye gelecem" tarzı bi yaklaşımdır ki bu senin ne kadar aciz olduğunu gösterir
![]()
![]()
![]()
![]()
Sonuçta İKV; "ÇOK OYUNCULU OYUN", etkinlikte adı üstünde "ÖLÜM OYUNU" birilerinin ölmesi gerekiyor, nasıl ve kimin elinden olduğu önemli değil.
:roll: Rastgele alımların bir yapıldığı bir etkinlikte, "gruplaşma ve adam çokluğu kazanır"wonka yazdı:Arkadaşlara katılıyorum ölüm oyunu etkinliği malesef kim daha çok adam sokarsa kazanır durumuna dönmüştür gerçek korkusuz neferler tespit edilememektedir diye düşünüyorum haksız bir etkinliktir
mantığının varlığını kabul etmiyorum. Bu faktör yanlızca kazanma yolunda bir destek parçası niteliğinde olabilir. :ugeek:
İsteyen ekibindeki adamları karakter tipindende çıkartır, engellenemez bir durum. :idea:DuMaNisTT yazdı:Örgütlenmemesi İçin Hiç Kimsenin Üzerinde İsim Yazmamalı O Zaman kim kime Daldığını Bilmez Ve Adaletli Bir Oyun olur.
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
Rastgele değil.Özellikle şifacılarda.Ölüm oyununun 75 kişi kapasitesi var ve genelde bu katılanlar bu kapasiteyi geçmedigi için tum katılmak isteyenler katılıyorbaraka1997 yazdı:Yanımda 90-80 canlı adam dururken, 20-10 canlı adama dalmak acizlikse, ACİZLİĞİN DİP ALASI olurum.Burak8154 yazdı:HUZUR ' um kalmadı artık bu TILSIM ' da**HUZUR** Kardeşiminde dediği gibi "örgütlenmek" aslında başkalarının hakkına tecavüz etmektir."Sen bekle olum adam toplayıp seni dövmeye gelecem" tarzı bi yaklaşımdır ki bu senin ne kadar aciz olduğunu gösterir
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sonuçta İKV; "ÇOK OYUNCULU OYUN", etkinlikte adı üstünde "ÖLÜM OYUNU" birilerinin ölmesi gerekiyor, nasıl ve kimin elinden olduğu önemli değil.
:roll: Rastgele alımların bir yapıldığı bir etkinlikte, "gruplaşma ve adam çokluğu kazanır"wonka yazdı:Arkadaşlara katılıyorum ölüm oyunu etkinliği malesef kim daha çok adam sokarsa kazanır durumuna dönmüştür gerçek korkusuz neferler tespit edilememektedir diye düşünüyorum haksız bir etkinliktir
mantığının varlığını kabul etmiyorum. Bu faktör yanlızca kazanma yolunda bir destek parçası niteliğinde olabilir. :ugeek:
İsteyen ekibindeki adamları karakter tipindende çıkartır, engellenemez bir durum. :idea:DuMaNisTT yazdı:Örgütlenmemesi İçin Hiç Kimsenin Üzerinde İsim Yazmamalı O Zaman kim kime Daldığını Bilmez Ve Adaletli Bir Oyun olur.
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
-
kimyasalatik
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
Kardeş tamam anlıyoruz "bana ne yaa biz kazandık işte yanlış yasak bir şey yok" demeye çalışıyorsun, tebrikler ona lafımız yok. Ama yaptığınız yasak olmalı, yasak olmasa bile ölüm oyununun mantığına aykırı, insanların hakkına giriyorsunuz böyle. Mesela dersin ki "tanıyorum bunu üslü sağlam saldırmam" tamam, ya da sırf arkadaşın diye saldırmazsın tamam, ama arkadaşlarınla birlikte aynı kişiye saldırmak örgütleşmek oluyor bu da aykırı.baraka1997 yazdı:Yanımda 90-80 canlı adam dururken, 20-10 canlı adama dalmak acizlikse, ACİZLİĞİN DİP ALASI olurum.Burak8154 yazdı:HUZUR ' um kalmadı artık bu TILSIM ' da**HUZUR** Kardeşiminde dediği gibi "örgütlenmek" aslında başkalarının hakkına tecavüz etmektir."Sen bekle olum adam toplayıp seni dövmeye gelecem" tarzı bi yaklaşımdır ki bu senin ne kadar aciz olduğunu gösterir
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- HUZUR
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Anka
- Lonca: Çok Yorgunum
Konu sahibi hiç anka sunucusunda bu etkinliğe katılmış mı ?
5 kişi girer ölüm oyununa 3 ü arkadaştır
bu 3 arkadaş yaklaşık 8 ay filan(sunucudan ayrılana kadar)
birbirlerinin şifasını büyüsünü savaşçısını ölüm oyunu birincisi yapar
kalan 2 li anca etkinlik görevleriyle tartışır ve sunucuya maskara olur , iksir harcar boşa gider, silah parlatır işlemez 3 kişiye , mor göz çeker 1 ini alsa ya diğer 2 si
ha ankada etkinlik kapasitesi 2 ye 3 e düşürülürse belki bu sonuç çözülür çünkü 75 kişilik sınır ankada rastgeleliği kaldırıyor
en nihayetinde bir çok sunucuda ölüm oyunu (ekip oyununa sürvivor ünlüler-gönüllülere dönmüştür) .
5 kişi girer ölüm oyununa 3 ü arkadaştır
bu 3 arkadaş yaklaşık 8 ay filan(sunucudan ayrılana kadar)
birbirlerinin şifasını büyüsünü savaşçısını ölüm oyunu birincisi yapar
kalan 2 li anca etkinlik görevleriyle tartışır ve sunucuya maskara olur , iksir harcar boşa gider, silah parlatır işlemez 3 kişiye , mor göz çeker 1 ini alsa ya diğer 2 si
ha ankada etkinlik kapasitesi 2 ye 3 e düşürülürse belki bu sonuç çözülür çünkü 75 kişilik sınır ankada rastgeleliği kaldırıyor
en nihayetinde bir çok sunucuda ölüm oyunu (ekip oyununa sürvivor ünlüler-gönüllülere dönmüştür) .
Ülkemize hoş geldiniz. Tek bir kanun var düşünmemek, geriye kalan her şey serbest. Ha birde "iki düşün bir söyle" gibi bir öz deyiş bize ait gibi gösterilmek istenmektedir fakat kesinlikle bize ait değildir.
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Teşkilatta da sıklıkla gördüğüm bir hadise.Özellikle lonca sisteminin gelmesiyle birlikte aynı loncadakiler birbirlerini daha kolay ayırt edebiliyor.Birini ortaya alıp birinci yapıyorlar.Ölüm oyunundan ziyade taktik oyunu.Ancak kurallarda bununla ilgili madde olmaması ve olsa bile takip edilmesinin zorluğu kuralı uygulamada sıkıntı yaratır.
Nihayetinde tebrikler.Savaşta her yol mübahtır.
Nihayetinde tebrikler.Savaşta her yol mübahtır.
CHIVALROUS
Ölüm oyununa şuana kadar hiç girmedim bilerek 6 senedir oynuyorum ama aralıklı 
Saygılarımla Byceo
- DEWELOPER
- İri Fare Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DuMaN
İkv'yi düzgün ve emek harcayarak oynadığında , zaten belirli bir arkadaş çevren olacaktır bu yüzden ölüm oyununda kafana göre herkese çok rahat dalamazsın
gruplaşma ölüm oyununda bir stratejidir bana göre ve doğru bir taktik . İsimleri kaldırsanız bile ,gruplaşan kişiler skype de olacağı için birbirlerini bir şekilde bulurlar(Örs'ün yanı , Gbm'nin yanı vs...) bu bulduğunuz öneride bir işe yaramaz belki bir kademe zorlaştırır işlerini
İyi forumlar
.
lDuMaNlDeWeLoPeR
lATAMlSENÇOKYAŞA
DuMaNLaNıYoRuZ
LoSTxDEWELOPERx
Paranvarsaneraht
İnsanın en kolay kandırdığı şey kendisidir...
lATAMlSENÇOKYAŞA
DuMaNLaNıYoRuZ
LoSTxDEWELOPERx
Paranvarsaneraht
İnsanın en kolay kandırdığı şey kendisidir...
baraka1997 yazdı:Yanımda 90-80 canlı adam dururken, 20-10 canlı adama dalmak acizlikse, ACİZLİĞİN DİP ALASI olurum.Burak8154 yazdı:HUZUR ' um kalmadı artık bu TILSIM ' da**HUZUR** Kardeşiminde dediği gibi "örgütlenmek" aslında başkalarının hakkına tecavüz etmektir."Sen bekle olum adam toplayıp seni dövmeye gelecem" tarzı bi yaklaşımdır ki bu senin ne kadar aciz olduğunu gösterir
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tabi seni çok iyi anlıyorum.Sen açıcan skype veya teamspeak arkadaşalrınla işi örgütleyip istediğinizi birinci yapacaksınız , burda sizin acizliğinizi yüzünüze vurunca karı gibi sadece çene yaparsınız. "İçi Boş Olandan Çok Ses Çıkar ." siz bu yolda daha nice oyuncunun hakkını yemeye devam edin !!
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
- Ferruh
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Sunucuzda Ruh Döven Pantolonu olan şifacı arkadaş yok mu ya herkesde yücelen solucan
:arrow:
Ferruh [49]
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...