Ölüm Oyunu Nasıl Kazanılır? [Şifacı]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Re: Ölüm Oyunu Nasıl Kazanılır? [Şifacı]

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Örgütlenmemesi İçin Hiç Kimsenin Üzerinde İsim Yazmamalı O Zaman kim kime Daldığını Bilmez Ve Adaletli Bir Oyun olur.
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kuzgun Ve Yolcu

Mesaj gönderen baraka1997 »

Burak8154 yazdı:HUZUR ' um kalmadı artık bu TILSIM ' da :D **HUZUR** Kardeşiminde dediği gibi "örgütlenmek" aslında başkalarının hakkına tecavüz etmektir."Sen bekle olum adam toplayıp seni dövmeye gelecem" tarzı bi yaklaşımdır ki bu senin ne kadar aciz olduğunu gösterir 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Yanımda 90-80 canlı adam dururken, 20-10 canlı adama dalmak acizlikse, ACİZLİĞİN DİP ALASI olurum. :x
Sonuçta İKV; "ÇOK OYUNCULU OYUN", etkinlikte adı üstünde "ÖLÜM OYUNU" birilerinin ölmesi gerekiyor, nasıl ve kimin elinden olduğu önemli değil.
;)
wonka yazdı:Arkadaşlara katılıyorum ölüm oyunu etkinliği malesef kim daha çok adam sokarsa kazanır durumuna dönmüştür gerçek korkusuz neferler tespit edilememektedir diye düşünüyorum haksız bir etkinliktir
:roll: Rastgele alımların bir yapıldığı bir etkinlikte, "gruplaşma ve adam çokluğu kazanır"
mantığının varlığını kabul etmiyorum. Bu faktör yanlızca kazanma yolunda bir destek parçası niteliğinde olabilir. :ugeek:

DuMaNisTT yazdı:Örgütlenmemesi İçin Hiç Kimsenin Üzerinde İsim Yazmamalı O Zaman kim kime Daldığını Bilmez Ve Adaletli Bir Oyun olur.
İsteyen ekibindeki adamları karakter tipindende çıkartır, engellenemez bir durum. :idea:
Resim
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu> loncasındaki Graphene [59], ÇÖREKADAM [59], SigmoidSinus [59] karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

baraka1997 yazdı:
Burak8154 yazdı:HUZUR ' um kalmadı artık bu TILSIM ' da :D **HUZUR** Kardeşiminde dediği gibi "örgütlenmek" aslında başkalarının hakkına tecavüz etmektir."Sen bekle olum adam toplayıp seni dövmeye gelecem" tarzı bi yaklaşımdır ki bu senin ne kadar aciz olduğunu gösterir 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Yanımda 90-80 canlı adam dururken, 20-10 canlı adama dalmak acizlikse, ACİZLİĞİN DİP ALASI olurum. :x
Sonuçta İKV; "ÇOK OYUNCULU OYUN", etkinlikte adı üstünde "ÖLÜM OYUNU" birilerinin ölmesi gerekiyor, nasıl ve kimin elinden olduğu önemli değil.
;)
wonka yazdı:Arkadaşlara katılıyorum ölüm oyunu etkinliği malesef kim daha çok adam sokarsa kazanır durumuna dönmüştür gerçek korkusuz neferler tespit edilememektedir diye düşünüyorum haksız bir etkinliktir
:roll: Rastgele alımların bir yapıldığı bir etkinlikte, "gruplaşma ve adam çokluğu kazanır"
mantığının varlığını kabul etmiyorum. Bu faktör yanlızca kazanma yolunda bir destek parçası niteliğinde olabilir. :ugeek:

DuMaNisTT yazdı:Örgütlenmemesi İçin Hiç Kimsenin Üzerinde İsim Yazmamalı O Zaman kim kime Daldığını Bilmez Ve Adaletli Bir Oyun olur.
İsteyen ekibindeki adamları karakter tipindende çıkartır, engellenemez bir durum. :idea:
Rastgele değil.Özellikle şifacılarda.Ölüm oyununun 75 kişi kapasitesi var ve genelde bu katılanlar bu kapasiteyi geçmedigi için tum katılmak isteyenler katılıyor
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
kimyasalatik
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen kimyasalatik »

baraka1997 yazdı:
;)

Kardeş tamam anlıyoruz "bana ne yaa biz kazandık işte yanlış yasak bir şey yok" demeye çalışıyorsun, tebrikler ona lafımız yok. Ama yaptığınız yasak olmalı, yasak olmasa bile ölüm oyununun mantığına aykırı, insanların hakkına giriyorsunuz böyle. Mesela dersin ki "tanıyorum bunu üslü sağlam saldırmam" tamam, ya da sırf arkadaşın diye saldırmazsın tamam, ama arkadaşlarınla birlikte aynı kişiye saldırmak örgütleşmek oluyor bu da aykırı.
Kullanıcı avatarı
HUZUR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka
Lonca: Çok Yorgunum

Mesaj gönderen HUZUR »

Konu sahibi hiç anka sunucusunda bu etkinliğe katılmış mı ?
5 kişi girer ölüm oyununa 3 ü arkadaştır
bu 3 arkadaş yaklaşık 8 ay filan(sunucudan ayrılana kadar)
birbirlerinin şifasını büyüsünü savaşçısını ölüm oyunu birincisi yapar
kalan 2 li anca etkinlik görevleriyle tartışır ve sunucuya maskara olur , iksir harcar boşa gider, silah parlatır işlemez 3 kişiye , mor göz çeker 1 ini alsa ya diğer 2 si

ha ankada etkinlik kapasitesi 2 ye 3 e düşürülürse belki bu sonuç çözülür çünkü 75 kişilik sınır ankada rastgeleliği kaldırıyor

en nihayetinde bir çok sunucuda ölüm oyunu (ekip oyununa sürvivor ünlüler-gönüllülere dönmüştür) .
Ülkemize hoş geldiniz. Tek bir kanun var düşünmemek, geriye kalan her şey serbest. Ha birde "iki düşün bir söyle" gibi bir öz deyiş bize ait gibi gösterilmek istenmektedir fakat kesinlikle bize ait değildir.
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

Teşkilatta da sıklıkla gördüğüm bir hadise.Özellikle lonca sisteminin gelmesiyle birlikte aynı loncadakiler birbirlerini daha kolay ayırt edebiliyor.Birini ortaya alıp birinci yapıyorlar.Ölüm oyunundan ziyade taktik oyunu.Ancak kurallarda bununla ilgili madde olmaması ve olsa bile takip edilmesinin zorluğu kuralı uygulamada sıkıntı yaratır.

Nihayetinde tebrikler.Savaşta her yol mübahtır. :)
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
byceo77
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen byceo77 »

Ölüm oyununa şuana kadar hiç girmedim bilerek 6 senedir oynuyorum ama aralıklı :D
Saygılarımla Byceo
Kullanıcı avatarı
DEWELOPER
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DuMaN

Mesaj gönderen DEWELOPER »

İkv'yi düzgün ve emek harcayarak oynadığında , zaten belirli bir arkadaş çevren olacaktır bu yüzden ölüm oyununda kafana göre herkese çok rahat dalamazsın :D gruplaşma ölüm oyununda bir stratejidir bana göre ve doğru bir taktik . İsimleri kaldırsanız bile ,gruplaşan kişiler skype de olacağı için birbirlerini bir şekilde bulurlar(Örs'ün yanı , Gbm'nin yanı vs...) bu bulduğunuz öneride bir işe yaramaz belki bir kademe zorlaştırır işlerini :D İyi forumlar :D .
lDuMaNlDeWeLoPeR
lATAMlSENÇOKYAŞA
DuMaNLaNıYoRuZ
LoSTxDEWELOPERx
Paranvarsaneraht

İnsanın en kolay kandırdığı şey kendisidir...
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Burak8154 »

baraka1997 yazdı:
;)

Tabi seni çok iyi anlıyorum.Sen açıcan skype veya teamspeak arkadaşalrınla işi örgütleyip istediğinizi birinci yapacaksınız , burda sizin acizliğinizi yüzünüze vurunca karı gibi sadece çene yaparsınız. "İçi Boş Olandan Çok Ses Çıkar ." siz bu yolda daha nice oyuncunun hakkını yemeye devam edin !! 8-) 8-) 8-) 8-)
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Kullanıcı avatarı
Ferruh
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen Ferruh »

Sunucuzda Ruh Döven Pantolonu olan şifacı arkadaş yok mu ya herkesde yücelen solucan :) :arrow:
Ferruh [49]
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]

Ve bir çok karekter...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön