eee sende yap ozaman demekle oyunun içine etmiş oluyorsun...oyun böylemi oynansın...çık girle oyunmu oynanır...
Gerçi sende haklısın Bu YÖNETİM bu tür konulara bakıp işlem yapmaz...Çık gir yapınca ENERJİMİ fulleniyormuş ,çokta tın derler...Oyunun bu sistemi bencede bozuk ,Çık gir yapınca Hakkaten niye ENERJİ fulleniyor...Enerji ,skiller devam etmesi lazım değilmi...bence oyun dediğin sıfırlanmaz...devam ettirilir...Bu YÖNETİMDE iş yok...icraat yok bunlarda ölü bunlar yoksa oyun öldümü ,gıbraşım yok bunlarda sanki...
Çık Gir Yöntemi ile Kesmeye Son. ÇÖZÜM
Re: Çık Gir Yöntemi ile Kesmeye Son. ÇÖZÜM
Forum yetkililerine sorum Trojenn Hakkındaki konumu neden ben paylaşdıkça kaldırılıyor iletilerim kanıt hırsızlık fotosunu neden kaldırıyorsunuz sizdemi hırsız yandaşısınız işinize gelince gm odalarına cekip kendi arklarınıza yardımcı olan gmler cvp verin :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
- GENJORI
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar
işimiz güçümüz yok KLAN SAVAŞLARINDA çık gir yaparakmı oyun oynayacağız...Akla Mantığa sığmıyor....Saçmalık
-
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: SonCakaL
bence çık gir yapanlarda suç yok...Oyuncunun eline açık verirsen oyuncu her türlü oynar...Çık gir yapmayı engellemeyen yada çözüm bulmayan Game Master,Oyun Yapımcıları suçludur...tabiiki saçma bi sistem...çözüm bulunsa iyi olurdu.
Vallaha Yerden Göğe Kadar Hak veriyorum Bu konuyu açan arkadaşa. Savaş yapıyoruz adamın enerjisi azalıyor öleceğini anlayınca korkudan hemen oyundan çıkıyor. Sonra 100 Canla ve durdurma yeteneği full şekilde tekrar oyuna giriyor , sonra bizi kovalıyor .ne de olsa bizim enerji 9 kaldı. öldüremedi o hırsla hızlı bi şekilde tekrar oyuna giriyor , sonra bizi öldürüyor...böyle bi oyun adaleti olabilirmi .Saçma Sapan bi sistem.Biz çık gir yapmadan oynamak istiyoruz , adam için kp gitmiş gitmemiş önemli değil... çık gir yapıp yapıp duruyor. inat etti bi kere. Ne bu ALLAH aşkına. OYunmu Oynuyoruz .Böyle oyunmu oynanır. MUTLAKA ENERJİ ve Yeteneklerin Kaldığı yerden devam etmesi şart. doğrusu bu bence . Allah bu sistemi bir an önce düzelttmeyi nasip etsin....
-
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Symbol Of Justice
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Bende arkadaşa katılıyorum Bundan Daha önemli olan yapılması gereken şeyler var başta LAG olayına çözüm.Refresh yazdı:Baktın adam oyundan çıktı uzaklaş oradan niye bekliyorsun ki.
Ben bu durumdan hiç muzdarip olmadım olmam da saçma bir istek bence.
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- xDabbetularzx
- İskele Babası
- Lonca: Forces Of Darknes
selamın aleyküm önecelikle bakın arkadaslar bu oyunu isteyen istedigi sekilde oynıyabilir gir cık yaparak adam kesenlerden biriside benim pc me güveniyorum ben sizde gir cık yapın yapmayın diyen yok yada elinizden alanda yok bunlar bos konular buraya cıkıp kendinizi rezil etmeyin ozaman klandan cıkın bu kadar basit yoksa laf yapmayıp oyunuza bakabilirsiniz bu kadar basit hadi iyi oyunlar.
D@88E
- hakan6767
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: DİRENİŞ
xDabbetularzx yazdı:selamın aleyküm önecelikle bakın arkadaslar bu oyunu isteyen istedigi sekilde oynıyabilir gir cık yaparak adam kesenlerden biriside benim pc me güveniyorum ben sizde gir cık yapın yapmayın diyen yok yada elinizden alanda yok bunlar bos konular buraya cıkıp kendinizi rezil etmeyin ozaman klandan cıkın bu kadar basit yoksa laf yapmayıp oyunuza bakabilirsiniz bu kadar basit hadi iyi oyunlar.
Katılıyorum Musti Sana