Sayın Nocomment Charlarımı ya Bloke et yada bi çare..!
Re: Sayın Nocomment Charlarımı ya Bloke et yada bi çare..!
Oyunun bir çok eksik yönü varken bu olayın giderilmesi bence çok saçma olur öncelikle daha farklı oyuncuları tatmin edicek yenilikler yapılmalı .
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Adam derdini anlatiyor sen sacma olur diyorsun guncelleme mi istiyor sanki cozum bulun diyor. Kaldiki bu duruma bende karsiyim. Butun oyun zevkini yerle bir ediyor.KEMALIZMX yazdı:Oyunun bir çok eksik yönü varken bu olayın giderilmesi bence çok saçma olur öncelikle daha farklı oyuncuları tatmin edicek yenilikler yapılmalı .

Adam derdini anlatiyor sen sacma olur diyorsun guncelleme mi istiyor sanki cozum bulun diyor. Kaldiki bu duruma bende karsiyim. Butun oyun zevkini yerle bir ediyor.[/ anlquote]XxPEERLESSxX yazdı:KEMALIZMX yazdı:Oyunun bir çok eksik yönü varken bu olayın giderilmesi bence çok saçma olur öncelikle daha farklı oyuncuları tatmin edicek yenilikler yapılmalı .
güzel kardeşim benim demek istediğimi bir kere daha oku sonra gel konuşalıım şuraya 1 kere düşünüp 1 kere cevap vermeyin allah için kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz. Arkadaşın sorunu için öne geçirilmesi için yeni bir uygulama getirilmesi lazım oyunda her işlem için bir güncelleme şart. Ha deyincede bu yapılamıyor bir güncellemenin gelmesini denerken bazı sorunlara yol açılabılıyor bir programlama dillerini araştırırsan neler demek istediğimi anlayabılırsın. Bununla uğraşmak varken farklı yenilikler üzerine uğraşılabılır onu demek istiyorum ama vurdumduymazlık yaparak önüne geleni söylüyorsun bir yorum yaparken 3 kere düşün 1 kere düşün benden sana kardeş tavsiyesi
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
O adama geregi yapıldı bloklandı diyelım .. Pekı Tekrar tekrar 10 lwlık car kasamazmı ? bence 1 saatını alır adamın . Böyle kanına işlemişse o işi yapmak adam her türlü acar yıne yapar sıze . süreklı Gm ler peşlerınden koşacak degiller ya.
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
- CLooDy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Binyetmiş4
Dediğin çok doğru gm ler sürekli takip edemez,az önce yine girdim yine ordaydı küfürü ettim büyük ihtimal yine sus gelecek,bari ben küfür edince bana sus vermesinler abi bende bu şekilde rahatlıyorum haaa yakalasam bi elime geçse,naparım o sinirle bilmiyorum ama bende böyle rahatlıyorum.ne yani bu adam gibi bende char açıp şerefsizlik mi edeyim ?Gangbangg yazdı:O adama geregi yapıldı bloklandı diyelım .. Pekı Tekrar tekrar 10 lwlık car kasamazmı ? bence 1 saatını alır adamın . Böyle kanına işlemişse o işi yapmak adam her türlü acar yıne yapar sıze . süreklı Gm ler peşlerınden koşacak degiller ya.

Bu sorunu Ahmet abi ile Ankara buluşmasında görüşmüştük ve yapıcak bir şey olmadığını ifade etti bugünlerde ise Tılsım sunucusunda lodoslardan büyük çile çeken Sserkan adlı kişinin açtığı Serkannnn adlı karakteri ile aynı davranışı sergilemektedir
Açacaksın bir lodos karakter
diceksin klandan bu adam bana ait kimse dalmasın bu karaktersizi kesecem diye.
Dalacaksın keseceksin bu kadar
ben bu şekilde yapıyorum
ben bu şekilde yapıyorum
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Ben parayla adam tutuyorum da bilerek kesiyorlar adamı sinir ediyorlarresp0nse yazdı:Açacaksın bir lodos karakter
ben bu şekilde yapıyorum
- Berika
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Mini Mani Mone Poooo
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Sadece İlk Paragrafı Okuyarak Yorum Yapıyorum.
Sonuçta Klan Savaşı Ve Bu bir Oyun Abartmaya Gerek Yok . 1 Can ile Kaldırmakta Bu Savaşın Kuralı
Ha 5 Kişiyle 1 Kişiye saldırmışsın Ha 1 Canla Kaldırılmışsın Klan Savaşlarında Her Şey Yapılabilir Serbesttir.
Sonuçta Klan Savaşı Ve Bu bir Oyun Abartmaya Gerek Yok . 1 Can ile Kaldırmakta Bu Savaşın Kuralı
Ha 5 Kişiyle 1 Kişiye saldırmışsın Ha 1 Canla Kaldırılmışsın Klan Savaşlarında Her Şey Yapılabilir Serbesttir.