Bizim kesimlerimizde Full tank olarak ben ve 4 hs 1 şifa kesen grup oluyor.
Diğer 6 kişilik görev grubundan görevi olsun olmasın 1 kişi kadimin yanında ilk vuruyor gruptaki diğer 5 kişinin yeraltına olması yeterli. 5 veya 6 kişinin birden görevi yapılıyor.
10 dk da kesiliyor.
Kadim Hidra`nın Kesilişi
- itachi
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Iıosmanlı Nefesiıı
Re: Kadim Hidra`nın Kesilişi
Kardeş çok güzel bir yöntem ama sorun olan böyle bir grubu nerden bulacağız?bordo yazdı:Bizim kesimlerimizde Full tank olarak ben ve 4 hs 1 şifa kesen grup oluyor.
Diğer 6 kişilik görev grubundan görevi olsun olmasın 1 kişi kadimin yanında ilk vuruyor gruptaki diğer 5 kişinin yeraltına olması yeterli. 5 veya 6 kişinin birden görevi yapılıyor.
10 dk da kesiliyor.
Bizde kardeşlik nedir bilir misin? Nefesin kesildiğinde; al bu can senindir.
Yolun sonu uçurum olsa; çekil ilk adım benimdir.
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
- HUZUR
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Anka
- Lonca: Çok Yorgunum
tankın 100 bin canı olsa bile esasında dolaştırmalıdır , kadim hasar verdikçe can basmaktadır
ancak şifacıların iyileştirmesi tankların gücü arttığından sabit bir şekilde kesmek büyücülerin direnç kırmalarını ve konsla odaklanmalarını kolaylaştırır
odaklanmış büyücülerin etkisi kadimin vuruştan dolayı bastığı canı hayli hayli aştığından sabit kesim makul görünmektedir
konuya dönersek sunucunuzda kadim kesiveren (basitçe kesen) grup yoksa dolaştırıcı ancak tecrübeli (zihin toparlama kaçırmayan , kadimin menzilini bilen , kadimin hiddetine hakim) bir tank bulmalısınız
ayrıcana
ankada herkesin görevi vardı 50 60 kişi değillerdi ve en kötüsü GM[SÜLÜMAN) da yardımlarına gitmedi :mrgreen:
not.ankada ilk kadim kesildiğinde kadimin yetenekleri ve yeteneklere tepskisi farklıydı kıyaslamayaı sadece 12 sarı itemli oyuncunun kadimi kesmesi olarak yaptım :|
ancak şifacıların iyileştirmesi tankların gücü arttığından sabit bir şekilde kesmek büyücülerin direnç kırmalarını ve konsla odaklanmalarını kolaylaştırır
odaklanmış büyücülerin etkisi kadimin vuruştan dolayı bastığı canı hayli hayli aştığından sabit kesim makul görünmektedir
konuya dönersek sunucunuzda kadim kesiveren (basitçe kesen) grup yoksa dolaştırıcı ancak tecrübeli (zihin toparlama kaçırmayan , kadimin menzilini bilen , kadimin hiddetine hakim) bir tank bulmalısınız
ayrıcana
ankada ilk kadim kesiliş çilesini ve meyvesini anka genel sohbette geçmiş sayfalara göz atarak bulabilirsinArkadaşım Kadim`i üstünü dizdikten sonra kesersen ne anlamı var. Kadim görevini kaç levelde veriyor bilmiyorsun herhalde.
Ha şimdi diyeceksin yardım iste. Gelmiyorlar kardeşim.
ankada herkesin görevi vardı 50 60 kişi değillerdi ve en kötüsü GM[SÜLÜMAN) da yardımlarına gitmedi :mrgreen:
not.ankada ilk kadim kesildiğinde kadimin yetenekleri ve yeteneklere tepskisi farklıydı kıyaslamayaı sadece 12 sarı itemli oyuncunun kadimi kesmesi olarak yaptım :|
Ülkemize hoş geldiniz. Tek bir kanun var düşünmemek, geriye kalan her şey serbest. Ha birde "iki düşün bir söyle" gibi bir öz deyiş bize ait gibi gösterilmek istenmektedir fakat kesinlikle bize ait değildir.
- itachi
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Iıosmanlı Nefesiıı
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Yani kısaca ya güçlü bir grup ya da güçlü bir Tank lazım.
Konuyu kilitleyebilirsiniz.
Konuyu kilitleyebilirsiniz.
Bizde kardeşlik nedir bilir misin? Nefesin kesildiğinde; al bu can senindir.
- AloneWarrioR
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
:idea: :arrow:itachi yazdı:Konuyu kilitleyebilirsiniz.
YaLNıZSavaŞÇI
Meran Ailesinin eski müptelalarından...
Meran Ailesinin eski müptelalarından...