Arkadaşlar Yeşil Hidra ve Kadim Hidra`nın kesilişini anlatabilir misiniz? Forumda aradım ama böyle bir konuya hiç rastlamadım.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...
Kadim Hidra`nın Kesilişi
- itachi
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Iıosmanlı Nefesiıı
Kadim Hidra`nın Kesilişi
Bizde kardeşlik nedir bilir misin? Nefesin kesildiğinde; al bu can senindir.
Yolun sonu uçurum olsa; çekil ilk adım benimdir.
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Fast Lane
Re: Kadim Hidra`nın Kesilişi
Tank maraton ayak ve varsa gözlük takar. Kadimi dolastırır büyücüler vurur 10 canda bir menzil atılır. 9 candansonra deprem yapar burada kutup açılır bu kadar basit
Gizlenmiş İçerikGöster

- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Sakirpasali yazdı:Tank maraton ayak ve varsa gözlük takar. Kadimi dolastırır.
Herşeyi anladımda dolaştırmak niye
Daha kolay, büyücüler vururken tank üzerinde tutar hasar alıp şifacıları yoracağına çift maraton koşar kadim büyücünün üzerine gelirse büyü bi menzil atar bu kadar basit.Gargoyle35 yazdı:Sakirpasali yazdı:Tank maraton ayak ve varsa gözlük takar. Kadimi dolastırır.
Herşeyi anladımda dolaştırmak niye?
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi

Tankların ve şifaların şu an ki halleriyle yorulcaklarsa kesmesinler bence kadim.xPrince yazdı:Daha kolay, büyücüler vururken tank üzerinde tutar hasar alıp şifacıları yoracağına çift maraton koşar kadim büyücünün üzerine gelirse büyü bi menzil atar bu kadar basit.Gargoyle35 yazdı:Sakirpasali yazdı:Tank maraton ayak ve varsa gözlük takar. Kadimi dolastırır.
He kardeşim he dediğin gibi
- itachi
- İri Fare Avcısı

Arkadaşım Kadim`i üstünü dizdikten sonra kesersen ne anlamı var. Kadim görevini kaç levelde veriyor bilmiyorsun herhalde.Gargoyle35 yazdı:Tankların ve şifaların şu an ki halleriyle yorulcaklarsa kesmesinler bence kadim.xPrince yazdı:Daha kolay, büyücüler vururken tank üzerinde tutar hasar alıp şifacıları yoracağına çift maraton koşar kadim büyücünün üzerine gelirse büyü bi menzil atar bu kadar basit.Gargoyle35 yazdı:Sakirpasali yazdı:Tank maraton ayak ve varsa gözlük takar. Kadimi dolastırır.
Ha şimdi diyeceksin yardım iste. Gelmiyorlar kardeşim.
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi

Kadimin kaç levelde verildiğini gayet iyi biliyorum zaten kadim tek başına kesilebilen bir yaratık olsaydı konusu açılmazdı sanırım.itachi yazdı:Arkadaşım Kadim`i üstünü dizdikten sonra kesersen ne anlamı var. Kadim görevini kaç levelde veriyor bilmiyorsun herhalde.Gargoyle35 yazdı:Tankların ve şifaların şu an ki halleriyle yorulcaklarsa kesmesinler bence kadim.xPrince yazdı:Daha kolay, büyücüler vururken tank üzerinde tutar hasar alıp şifacıları yoracağına çift maraton koşar kadim büyücünün üzerine gelirse büyü bi menzil atar bu kadar basit.Gargoyle35 yazdı:Sakirpasali yazdı:Tank maraton ayak ve varsa gözlük takar. Kadimi dolastırır.
- itachi
- İri Fare Avcısı

Arkadaşım zaten konuyu ben açtım. Biz tek mi grup mu kesildiğini tartışmıyoruz. 49 level üstü dizili olmayan birinin nasıl Kadim keseceğini tartışıyoruz. Sen diyorsun ki şifa ve tank dayanamayacaksa hiç kesmesinler. Zaten güçsüz nasıl dayansın. Sen ilk önce konuyu anla ondan sonra yorum yaz.Gargoyle35 yazdı:Kadimin kaç levelde verildiğini gayet iyi biliyorum zaten kadim tek başına kesilebilen bir yaratık olsaydı konusu açılmazdı sanırım.itachi yazdı:Arkadaşım Kadim`i üstünü dizdikten sonra kesersen ne anlamı var. Kadim görevini kaç levelde veriyor bilmiyorsun herhalde.Gargoyle35 yazdı:Tankların ve şifaların şu an ki halleriyle yorulcaklarsa kesmesinler bence kadim.xPrince yazdı:Daha kolay, büyücüler vururken tank üzerinde tutar hasar alıp şifacıları yoracağına çift maraton koşar kadim büyücünün üzerine gelirse büyü bi menzil atar bu kadar basit.Gargoyle35 yazdı:
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi

O zaman bulunduğun loncayı , klanı hatta sunucuyu sorgula.. Çünkü 49 lvl üstü dizili olmayanlarla kadim bir eziyet olabilir konuyu anladım merak etme sadece ne yöntem söylenirse söylensin desteksiz olmucağı bu işin. Eğer destek gelmiyorsa demek ki yanlış yerdesin sadece bunu demeye çalışıyorum