Başlıksız Konu
- cacamaca12345
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Avengers Of Army
Re: Başlıksız Konu
bir oyun için bu kdar lafı siz yapıyorsunuz devam edin 
- sylar2
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Suskunlar
Ups Tek kaşcacamaca12345 yazdı:bir oyun için bu kdar lafı siz yapıyorsunuz devam edin
IIaLoNeII MrdexteR ChucKy
- byalone38
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Yalnız Krallık
Seni extra bipicem emin ol bunacacamaca12345 yazdı:bir oyun için bu kdar lafı siz yapıyorsunuz devam edin
Göster

Burda qeçmiş AdamLıktan, Utanmaktan Bahsediyosun, Bu Kelimeyi Zamanında Kendine Sorsaydın GökxByReaL İLe Bir oLup XşifaXX İsimli KarakteRimi Soymazdın. ''yazık ki; Oyun Geçmişini Çabuk Unutmuş''byalone38 yazdı:Sende biraz utanma az biraz gurur olsa loncana böyle veletleri alıp hem kendini hemde loncanı lekelemezsin kusura bakma ama öyle girdikleri adamı boss ta son canda gruptan atıp item düşürmeye çalışmakla adam olunmaz loncanın sahibiysen koy ağırlığını yok yapamıyosan çekil bi kenara bu kadar aç gözlü item düşkünü olup saygınlığınız kaybetmeyin bi oyun için yazıkCazfig yazdı:Alone ( Mehmet ) Ben Loncanin Kurucusuuyum.Bu Konuyu Acarken Herkesi Lekeliyon Yalniz Sende Ben Bilion Tüm Sancakta Beni Biliyor.Cünkü bir Cogunuz yokken ben vardim.Kalkıp Burda Senin Dünyanin Bedeni Bile Beni Lekelemeye Çalişsa Ruhlari beni Lekeleyemez.
Loncam Bir Cok Kişiye Hakaret Ediyor ve Küfürün gittigi yer Yerini Buluyorsa Haklıdır Diyorum.
XşifaXX
AnLat Haydi HeRkese oLanLaRı,
KimLeR Şahit ? Kaç Kişi kaLdı ?
AnLat Haydi HeRkese oLanLaRı,
KimLeR Şahit ? Kaç Kişi kaLdı ?
Selam arkadaşlar,
Konu, seyri değiştiğinden ve tartışmaya döndüğünden dolayı kilitlenmiştir. Lütfen konunun amacını saptıracak iletiler yazmayalım.
İyi forumlar...
Konu, seyri değiştiğinden ve tartışmaya döndüğünden dolayı kilitlenmiştir. Lütfen konunun amacını saptıracak iletiler yazmayalım.
İyi forumlar...