Bonoları nereye sokuyolarsa orayaHengames yazdı: Dostum böyle birşey yok. Oyuncuların kendini tatmin etmeleri için uydurmuş olduğun birşey. Canlı para işe yarar ama ama bayragı nereye okcan[/b][/color]
Bir ikv yönetimi klasiği
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
Re: Bir ikv yönetimi klasiği
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

Sabrinide baslıyacam ha milleti yanlış yönlendiyorsun 500 m ye alıp 500 m yemi satıyon.Shade61 yazdı:Arkadaşım okuma özürlüsümüsün ? aldığın fiyata satıyorsun yazdım oraya 500 m ye alıp 150 m ye satıyorsun diye bişe yazmadım. Başımızda 1 tane SABRİ var zaten 2. sini hiç çekemeyiz en iyisi sus
Nasıl oluyor o işi anlamadım. Bir başkasına 500 m ye satıyorsan diyorsan alanın aklında sorunu var hazırı varken riske giripte alıyrosa. sorunu var derim anca neyse boş ver.
Alındıgı fiyata satılıyorsa sorun daha büyük 3/1 plsulu kuralları gecerli. Bir yönetici aldıgın fiayta satılıyor derse tamamda biri denemk amacı ile 350 m yi çöpe atmasın.
A R Z L O D O S
Denendi Plususuzlara 5/1 pluslulara 3/1 diyor demekki 1/1 yok.
A R Z L O D O S
Arkadaşım siz herhalde beni anlamıyosunuz . Size diyorumki bayrağı işportayada 500 m ye satıyorsun başkasınada önemli alışverişlerde 500 m alışverişe koyamadığın için onu koyuyorsun onu alan kişide satıyo işportaya 500 m yi alıyo alışverişini tamamlamış oluyo teşkilat bonosu gibi diyorum sana sen 10 m lik teşkilat bonosunu 3 de 1 i fiyatınamı satıyodun işportaya akıl var mantık var dimi az 2 dk kafanı verde düşün valla oyundan bıktırdınız kaç kere daha yazacam anlamıyorum ki ?ARZLODOS yazdı:Sabrinide baslıyacam ha milleti yanlış yönlendiyorsun 500 m ye alıp 500 m yemi satıyon.Shade61 yazdı:Arkadaşım okuma özürlüsümüsün ? aldığın fiyata satıyorsun yazdım oraya 500 m ye alıp 150 m ye satıyorsun diye bişe yazmadım. Başımızda 1 tane SABRİ var zaten 2. sini hiç çekemeyiz en iyisi sus
Nasıl oluyor o işi anlamadım. Bir başkasına 500 m ye satıyorsan diyorsan alanın aklında sorunu var hazırı varken riske giripte alıyrosa. sorunu var derim anca neyse boş ver.
Alındıgı fiyata satılıyorsa sorun daha büyük 3/1 plsulu kuralları gecerli. Bir yönetici aldıgın fiayta satılıyor derse tamamda biri denemk amacı ile 350 m yi çöpe atmasın.

****************************************************************************************************************************************
SpoRTeRx***TekEfendiTÜRK***ShaCeLL***HepinizeMUCK***xGLaSSeR***KaptanBİLEK***qLasseRII***xSpoRTeR
"Shade61"
Arkadaşım siz herhalde beni anlamıyosunuz . Size diyorumki bayrağı işportayada 500 m ye satıyorsun başkasınada önemli alışverişlerde 500 m alışverişe koyamadığın için onu koyuyorsun onu alan kişide satıyo işportaya 500 m yi alıyo alışverişini tamamlamış oluyo teşkilat bonosu gibi diyorum sana sen 10 m lik teşkilat bonosunu 3 de 1 i fiyatınamı satıyodun işportaya akıl var mantık var dimi az 2 dk kafanı verde düşün valla oyundan bıktırdınız kaç kere daha yazacam anlamıyorum ki
Güzel kardeşim halen yanlış bilgiler yazıyorsun bono 1-1 dir ne zaman 3-1 oldu bu yawww.
Plusluda olsan plussuzda olsan bono her zaman aynı fiayta satılır.
Sancak bayrağıda pluslusan 3/1 oranında satılmakta ısrar etme git al bir sancak sat. Olmadıgı içinmi sallıyon.
Arkadaşım siz herhalde beni anlamıyosunuz . Size diyorumki bayrağı işportayada 500 m ye satıyorsun başkasınada önemli alışverişlerde 500 m alışverişe koyamadığın için onu koyuyorsun onu alan kişide satıyo işportaya 500 m yi alıyo alışverişini tamamlamış oluyo teşkilat bonosu gibi diyorum sana sen 10 m lik teşkilat bonosunu 3 de 1 i fiyatınamı satıyodun işportaya akıl var mantık var dimi az 2 dk kafanı verde düşün valla oyundan bıktırdınız kaç kere daha yazacam anlamıyorum ki
Güzel kardeşim halen yanlış bilgiler yazıyorsun bono 1-1 dir ne zaman 3-1 oldu bu yawww.
Plusluda olsan plussuzda olsan bono her zaman aynı fiayta satılır.
Sancak bayrağıda pluslusan 3/1 oranında satılmakta ısrar etme git al bir sancak sat. Olmadıgı içinmi sallıyon.
A R Z L O D O S
- ACUN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Bizbizeyeteriz
Sonuçta savaşta gösteri yapmakla alakalı bir eğlence olarak klan bayrağı para miktarı düşünülmüş.VatanSeveriz yazdı:Türk Bayrağının 1 lira ile değerlendirildiği oyunda klan bayrakları 500 milyon ediyor
Sunucu Türk olduğu için ve Bayramlarda herkesin kolaylıkla elde edebilmesi için ücretsiz yapılmış.
Yoksa Türk Bayrağı'na yapılmış bir saygısızlık söz konusu değil ve olamaz da.
Böyle bir durum oluşursa zaten tepkiler genel olarak kaçınılmaz olur.
Duyarlılığınız için teşekkürler.

Oyuncularımızı lütfen yanlış bilgilendirmeyiniz. Konuya dönecek olursak eğer, eşya veya materyallerin ücret kısımları boş bırakılamıyor. Amacın "Yüce Bayrağımıza" 1 lira değer biçmek olmadığını, aksine tüm oyuncularımızın özel günlerimizde gururla taşıyabilmeleri için Fahri Bey'de herkesin satın alabileceği şekilde satıldığını hatırlatmaya gerek duymamızın üzüntüsünü yaşıyorum.
Lütfen bu tür hassas konularda sizler de hassas olunuz. İyi eğlenceler dilerim.