Tüccar Lodos Bayrak [500m]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TRQJEN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: We Arethe Best

Re: Tüccar Lodos Bayrak [500m]

Mesaj gönderen TRQJEN »

Şahsi fikrimi beyan etmek gerekirse;

bu bayraklar için iki tahmin yürütebiliyorum.

1)Piyasadaki fazla paranın silinmesini sağlamak.
2) Her şeyin akçeyle gelmesinden Şikayetçi olan oyuncuların isteklerini yerine getirdiklerini göstermek.

Ben böyle düşünüyor ve böyle yorumluyorum.
Alıp almamak sizin elinizde..

Artı olarak
BaTTaLGaZi'nin yazdıklarına'da tamamen katılıyorum.

İkv İletişim/Destek Formu İçin Tıklayın.
Kullanıcı avatarı
lubnatsi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen lubnatsi »

Hiçbir özelliği , işlevi olmayan yukarıda arkadaşın söylediği gibi kızılcık sopasına devam . Ne nanesi var yani şimdi bunun ? 500 milyon demişsiniz siz 500milyonu fareden falanmı çıkıyor zannediyorsunuz ? En fazla kıyamet asanın üretimi bile 350 400m civarı ki bunun hasarı dahi yok , çok gereksiz bir eklenti...
Resim
Kullanıcı avatarı
kizilmaskee
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: Iıı SoN ııI

Mesaj gönderen kizilmaskee »

GaLadRim yazdı:Sancak anlam olarak yalnızca 6 harfe sığmayacak kadar değerlidir. Sancağın düşmesi demek kaybetmek demektir, herşeyin bitmesi demektir. O sancağı yalnızca en iyiler taşıyabilir.. (Loncalar kendi aralarında para toplayarak sancak alabilirler ;) )

Ben tek basıma aldım :) :) Keske Lonca olarak alsaydık bızde :):): :D
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen BaLikekmek »

lubnatsi yazdı:Hiçbir özelliği , işlevi olmayan yukarıda arkadaşın söylediği gibi kızılcık sopasına devam . Ne nanesi var yani şimdi bunun ? 500 milyon demişsiniz siz 500milyonu fareden falanmı çıkıyor zannediyorsunuz ? En fazla kıyamet asanın üretimi bile 350 400m civarı ki bunun hasarı dahi yok , çok gereksiz bir eklenti...
Buluşma Hatıraları ve Sobee'nin Takdiri Epe'nin de bir ekstra özelliği yok;fakat oyuncular bu eşyaları 800-900m'a satıyor.
Ayrıca Arz Lodos sancaklarının görüntüsü de çok hoş.Bence 500m çok yerinde bir fiyat.Böylelikle piyasadaki fazla paralar silinir.
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
Kullanıcı avatarı
AFRODIZYAK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen AFRODIZYAK »

Eğer amaç piyasadaki fazla parayı kaldırmaksa, 500 m yerine 200 m olsa daha fazla kişi alır, çok daha fazla para piyasadan kalkar.Hiç bir efsunu veya başka bir artısı olmaması kötü yanı.Kanuni Yatağanı, epe ve buluşma hatırası eşyaları hakkında da aynı fikirdeyim.Estetik bu kadar pahalı olmamalı. :)
xAFRODİZYAKx
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen BaLikekmek »

AFRODIZYAK yazdı:Eğer amaç piyasadaki fazla parayı kaldırmaksa, 500 m yerine 200 m olsa daha fazla kişi alır, çok daha fazla para piyasadan kalkar.Hiç bir efsunu veya başka bir artısı olmaması kötü yanı.Kanuni Yatağanı, epe ve buluşma hatırası eşyaları hakkında da aynı fikirdeyim.Estetik bu kadar pahalı olmamalı. :)
Estetikle alakası yok.Epe,Buluşma Hatıraları,Kanuni Yatağan nadir oldukları için pahalı.
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
Kullanıcı avatarı
AFRODIZYAK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen AFRODIZYAK »

BaLikekmek yazdı:
AFRODIZYAK yazdı:Eğer amaç piyasadaki fazla parayı kaldırmaksa, 500 m yerine 200 m olsa daha fazla kişi alır, çok daha fazla para piyasadan kalkar.Hiç bir efsunu veya başka bir artısı olmaması kötü yanı.Kanuni Yatağanı, epe ve buluşma hatırası eşyaları hakkında da aynı fikirdeyim.Estetik bu kadar pahalı olmamalı. :)
Estetikle alakası yok.Epe,Buluşma Hatıraları,Kanuni Yatağan nadir oldukları için pahalı.
Nasıl yani ? Bunları alanlar nadir oldukları için mi alıyorlar yoksa estetik olduğu için mi ? :)
xAFRODİZYAKx

“Genel Etkileşim” sayfasına dön