Şahsi fikrimi beyan etmek gerekirse;
bu bayraklar için iki tahmin yürütebiliyorum.
1)Piyasadaki fazla paranın silinmesini sağlamak.
2) Her şeyin akçeyle gelmesinden Şikayetçi olan oyuncuların isteklerini yerine getirdiklerini göstermek.
Ben böyle düşünüyor ve böyle yorumluyorum.
Alıp almamak sizin elinizde..
Artı olarak BaTTaLGaZi'nin yazdıklarına'da tamamen katılıyorum.
Tüccar Lodos Bayrak [500m]
- lubnatsi
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Tüccar Lodos Bayrak [500m]
Hiçbir özelliği , işlevi olmayan yukarıda arkadaşın söylediği gibi kızılcık sopasına devam . Ne nanesi var yani şimdi bunun ? 500 milyon demişsiniz siz 500milyonu fareden falanmı çıkıyor zannediyorsunuz ? En fazla kıyamet asanın üretimi bile 350 400m civarı ki bunun hasarı dahi yok , çok gereksiz bir eklenti...

- kizilmaskee
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Iıı SoN ııI
GaLadRim yazdı:Sancak anlam olarak yalnızca 6 harfe sığmayacak kadar değerlidir. Sancağın düşmesi demek kaybetmek demektir, herşeyin bitmesi demektir. O sancağı yalnızca en iyiler taşıyabilir.. (Loncalar kendi aralarında para toplayarak sancak alabilirler)
Ben tek basıma aldım
-
BaLikekmek
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
Buluşma Hatıraları ve Sobee'nin Takdiri Epe'nin de bir ekstra özelliği yok;fakat oyuncular bu eşyaları 800-900m'a satıyor.lubnatsi yazdı:Hiçbir özelliği , işlevi olmayan yukarıda arkadaşın söylediği gibi kızılcık sopasına devam . Ne nanesi var yani şimdi bunun ? 500 milyon demişsiniz siz 500milyonu fareden falanmı çıkıyor zannediyorsunuz ? En fazla kıyamet asanın üretimi bile 350 400m civarı ki bunun hasarı dahi yok , çok gereksiz bir eklenti...
Ayrıca Arz Lodos sancaklarının görüntüsü de çok hoş.Bence 500m çok yerinde bir fiyat.Böylelikle piyasadaki fazla paralar silinir.
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
- AFRODIZYAK
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Karargah
Eğer amaç piyasadaki fazla parayı kaldırmaksa, 500 m yerine 200 m olsa daha fazla kişi alır, çok daha fazla para piyasadan kalkar.Hiç bir efsunu veya başka bir artısı olmaması kötü yanı.Kanuni Yatağanı, epe ve buluşma hatırası eşyaları hakkında da aynı fikirdeyim.Estetik bu kadar pahalı olmamalı. 
xAFRODİZYAKx
-
BaLikekmek
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
Estetikle alakası yok.Epe,Buluşma Hatıraları,Kanuni Yatağan nadir oldukları için pahalı.AFRODIZYAK yazdı:Eğer amaç piyasadaki fazla parayı kaldırmaksa, 500 m yerine 200 m olsa daha fazla kişi alır, çok daha fazla para piyasadan kalkar.Hiç bir efsunu veya başka bir artısı olmaması kötü yanı.Kanuni Yatağanı, epe ve buluşma hatırası eşyaları hakkında da aynı fikirdeyim.Estetik bu kadar pahalı olmamalı.
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
- AFRODIZYAK
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Karargah
Nasıl yani ? Bunları alanlar nadir oldukları için mi alıyorlar yoksa estetik olduğu için mi ?BaLikekmek yazdı:Estetikle alakası yok.Epe,Buluşma Hatıraları,Kanuni Yatağan nadir oldukları için pahalı.AFRODIZYAK yazdı:Eğer amaç piyasadaki fazla parayı kaldırmaksa, 500 m yerine 200 m olsa daha fazla kişi alır, çok daha fazla para piyasadan kalkar.Hiç bir efsunu veya başka bir artısı olmaması kötü yanı.Kanuni Yatağanı, epe ve buluşma hatırası eşyaları hakkında da aynı fikirdeyim.Estetik bu kadar pahalı olmamalı.
xAFRODİZYAKx