Arkadaşım bu dediginde haklılık payın var her türlü suclanırsınHengames yazdı:Size valla birşey demiyorum ya :shock: Bu konuya da son mesajım olacaktır zaten.
Ayrıca oyuncular öyle bir hal aldıki Yönetimi desteklesen > Yönetim yancısı yalakacısı
Oyuncuları desteklesen onların aleyhinde yorum yapsan > Tekme tokat saf dışı
??
Biz Bu Kadar Yardım Yapıyoruz,Peki Siz Ne Yapıyorsunuz ?
- 123berkay123
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Biz Bu Kadar Yardım Yapıyoruz,Peki Siz Ne Yapıyorsunuz ?
Türk oyunu tamam bir yere kadar destekledik ama bu kadarda oyuncular dış plana atılmaz kendi çıkarlarınızı düşünmeyin doğru düzgün pvp ve klan sistemi yok savaşlar bitmiş herkez gb de düşen itemlerdede farklılık yok tek düze itemler örneğin mevlana asada kritik+iyileştirme+ kudret rejenerasyonu veriyor bu kadar tek düze itemler çeşitlilik olmalı tek silahta 6 7 efsun birden olmalı ama bu efsunlar farklı farklı olmalı kimin güçlü olup olmadığı yada kim daha iyi taktik yapmış o zaman belli olur. 
Örnek vermek gerekirse:
Sıfır Kelvin Asa (olması gereken şekli )
Büyü Hasarı (Hepsi) : 600
Büyü Hasarı (Buz) : 300
Büyü Kritik Şansı : 5.000
Kudret Rejenerasyonu : 75
Zırh : 0.042
Direnç ( Sersemleme ) : 210
Büyü Hasarı (Hepsi) : 600
Büyü Hasarı (Buz) : 300
Büyü Kritik Şansı : 5.000
Kudret Rejenerasyonu : 75
Zırh : 0.042
Direnç ( Sersemleme ) : 210
Bunun gibi olabilirdi tabi her düşen sıfır asa veya reçetesindeki efsunlar farklı farklı olarak birinde zırh varken diğerinde hareket hızı gibi değişik değişik efsunlar olabilirdi. Yukarıda verdiğim sadece kısa bir örnek başka güncellemeler ile daha değişik dirençler ve etkilerde gelerek efsunlar zenginleştirilebilir.
Birde full bıçak bir savaşçıyı veya full kıyamet dizili bir büyücüyü sadece görev itemlerini alarak 450 buzlu,2500 max lı 2*3 kişi birleşip kesiyorlar buda çok adaletsiz adam emek vermiş dizmiş diğerleri görev itemlerini almış 2 kişi bir olup emek veren adamı kesiyorlar. Nerde bu adamın emeği ? O adamın ortalığı yıkması lazım isterlerde 4*5 kişi gelsinler full adamın onlara tek atması lazım.Tüm MmoRpg oyunlarında böyle başka oyunlara özenmeyelim diye bu kadarda adaletsiz bir sistem ortaya koymamalıyız.Bunun hakkındada düzenleme getirilmeli.
Son olarak söyleyeceğim şey üstünü full dizmiş yapcak birşeyi kalmayan yada GB lerden sıkılmış biraz heyecan arayan kişiler için
Arena sistemi. Bu er meydanı gibi /savas 2 yazılarak girilmicek. Meteor Bölgesine oraya gidişi olan başka bir yer gelmesi lazım dev bir arena burada Şifacı vs Şifacı yada Savaşçı vs Savaşçı gibi kendi sınıfları ile yaptıkları maçlar,random eşleştirmeler ile olacak takım maçları,savaşçı,büyücü şifacı gibi tüm sınıfların aynı anda kapıştığı karma bir savaş ve herkezin tek olduğu maçlar olabilir. Kazananlar örneğin Arena Puanı kazanır ve ana sitede sıralaması olur buda oraya olan talebi arttır.Arena puanı ile çeşitli şeyler alabiliriz. 
İyi Forumlar 
- SINANGOKTURK
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Olds And Legends
Buraya bir konu açılmış siz değerli arkadaşlarım emek verip yazmışlar ama emin olabilirsiniz ki yönetimden bir kişi de bu konudaki düşüncelerimizi okuyup bir yana not edip herhangi bir çalışma içerisinde olmayacak kadar acizdirler.Onların tek derdi 'Akçe'. Bu kadar kullanıcı kitlesine ulaştıktan sonra bu oyunla alakalı olmayan başka oyunlara yatırım yapıyorlar,çoğunu da hoop ceplere! Ne de olsa değirmenin suyu kesilmiyor..Bazı arkadaşlarımız oyun 3 veya 5 seneye kapanır diye tahminde bulunuyorlar.Bu kadar kısa sürede böyle birşey olması imkasız.O cümleleri kendimize kuruyoruz aslında.Oyun bizim gibiler için artık son safhalarında.Ama onlar yeni gelen çoluk çoçuklardan para koparmayı gayet iyi başaracaklardır.Bizim yapmamız gereken oyunu ne derecede geliştiriyorlarsa o derece ilgi göstermemizdir, yani 'hiçbir şey'
oLDS aND LeGeNDS
- delele
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Casper
önce hatayı kendinizde arayın.adamların amacı para kazanmak.zoruna gidiosa oynama.zorlamı oynatıolar sürekli şikayet edin zaten madem oyun hiç gelişmemiş zevk vermio.oynama o zaman 187 tl vermişte falan filan.bu kadar bi oyuna bağımlı olmussun demekki gerçek hayatta bi ederin yok.dışarda ikıp kelimeyi bi araya getiremezsin burda şekilmi koyuyon
Kımbo akar çakallar bakar° bende ® yoktur!
Onlarda çalışıyor haklarını yememek lazım şimdi. Tamam o kadar para yatırıyoruz size göre birşeyler yapmıyor gibi gelebilir ama bence öyle değil. Ama kimse size bu oyuna para yatırın diye bir zorlama yapmıyor. ( Kişisel görüşüm. )
Şimdi böyle bi yorum yaptım diye yönetim yalakası diyen olabilir ama alakası yok. Verilen emekleri göz ardı etmemek lazım.
Şimdi böyle bi yorum yaptım diye yönetim yalakası diyen olabilir ama alakası yok. Verilen emekleri göz ardı etmemek lazım.
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Phenomena
Şimdi öncelikle yazacağım yazıyı REHBER olarak değil oyuncu olarak yazıyorum. Belki kaptanlarım bana kızacak ama söylemeden edemem.
Ben REHBER olmadan öncede ikv'ye kızardım. Beni araştıranlar bilir. Eğer yönetici olursam diğerleri gibi yazmam da demiştim ki onlar gibi de yazmıyorum hepsi kişisel görüşüm. Bu konuda da sizi aydınlatmak için bazı şeyler anlatacağım. Bu anlattıklarımı iyi dinleyin. Beni REHBER olarak değil oyuncu olarak görün.
Sizler oyuna para veriyoruz ama karşılığını alamıyoruz diyorsunuz. Daha sonrada foruma tartışma konuları açıyorsunuz. Fakat yöneticilerin bu konuyu okumadıklarını da düşünüyorsunuz. Madem öyle neden böyle boş yere zaman harcıyorsunuz? Yapılacak belli değil mi? Siz böyle uğraşmak yerine 100, 200, 300, bulabildiğiniz kadar çok kişi bulun desteğe mailler atın. Her gün rahatsızlığınızı dile getirin ve her gün oyuncular bulun destek versin.
Bunu söylememdeki amaç bundan bir kaç sene önce yeraltında ki yaratıkların zırhları yükseldiğinde yüzlerce insan birlik olup desteğe mail attılar forumdan yazdılar o gün inanılmaz bi yorum trafiği vardı bunun yanında oyuna yeni gelen herkes bir konu açıyordu. Bunun yanlış olduğunu anlayan yöneticilerde hemen eski haline getirdiler. Sadece yeraltı yaratıklarının zırhları normale getirildi.
Eğer ki siz yanlış olduğunu düşünüyorsanız bunu gösterin buna yanlış demek herkesin hakkıdır ama asıl yanlış nedir işte bu tartışılır. İyi oyunlar diliyorum.
Ben REHBER olmadan öncede ikv'ye kızardım. Beni araştıranlar bilir. Eğer yönetici olursam diğerleri gibi yazmam da demiştim ki onlar gibi de yazmıyorum hepsi kişisel görüşüm. Bu konuda da sizi aydınlatmak için bazı şeyler anlatacağım. Bu anlattıklarımı iyi dinleyin. Beni REHBER olarak değil oyuncu olarak görün.
Sizler oyuna para veriyoruz ama karşılığını alamıyoruz diyorsunuz. Daha sonrada foruma tartışma konuları açıyorsunuz. Fakat yöneticilerin bu konuyu okumadıklarını da düşünüyorsunuz. Madem öyle neden böyle boş yere zaman harcıyorsunuz? Yapılacak belli değil mi? Siz böyle uğraşmak yerine 100, 200, 300, bulabildiğiniz kadar çok kişi bulun desteğe mailler atın. Her gün rahatsızlığınızı dile getirin ve her gün oyuncular bulun destek versin.
Bunu söylememdeki amaç bundan bir kaç sene önce yeraltında ki yaratıkların zırhları yükseldiğinde yüzlerce insan birlik olup desteğe mail attılar forumdan yazdılar o gün inanılmaz bi yorum trafiği vardı bunun yanında oyuna yeni gelen herkes bir konu açıyordu. Bunun yanlış olduğunu anlayan yöneticilerde hemen eski haline getirdiler. Sadece yeraltı yaratıklarının zırhları normale getirildi.
Eğer ki siz yanlış olduğunu düşünüyorsanız bunu gösterin buna yanlış demek herkesin hakkıdır ama asıl yanlış nedir işte bu tartışılır. İyi oyunlar diliyorum.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
oyun nasıl gelişiyor sen bana bir anlat bakalım,sonra burada ağlıyolar yok efendim türk oyunu yardım edin falan filan ulan önce adam akıllı bir şeyler yapın sonrada biz size yardım edelim oyun gelişsin.delele yazdı:önce hatayı kendinizde arayın.adamların amacı para kazanmak.zoruna gidiosa oynama.zorlamı oynatıolar sürekli şikayet edin zaten madem oyun hiç gelişmemiş zevk vermio.oynama o zaman 187 tl vermişte falan filan.bu kadar bi oyuna bağımlı olmussun demekki gerçek hayatta bi ederin yok.dışarda ikıp kelimeyi bi araya getiremezsin burda şekilmi koyuyon
biz paraları yatırdıkca bunların bir tarafları kalkıyor,hiç bir şey yapmıyolar hal böyle oluncada ben şeklimi koyarım sonuçta o parayı hangi şartlarla kazandığımı bir ben bilirim !
onlarda çalışıyormuş neyi çalışıyolar arkadaşım 5 senedir aynı arka plan bizden daha sonra çıkan oyunlar ikv geçti oyuncu acısından sen gelmişsin burada emege sayğısızlık yapmayın diyorsun.OrdeaL yazdı:Onlarda çalışıyor haklarını yememek lazım şimdi. Tamam o kadar para yatırıyoruz size göre birşeyler yapmıyor gibi gelebilir ama bence öyle değil. Ama kimse size bu oyuna para yatırın diye bir zorlama yapmıyor. ( Kişisel görüşüm. )
ben bu oyunda saatlerimi harcadım ve hala item eksiğim var para verip aldığımız artırıcılar bir şeye yaramıyor bunu yönetim bizden daha iyi biliyor!
yunus1907 yazdı:onlarda çalışıyormuş neyi çalışıyolar arkadaşım 5 senedir aynı arka plan bizden daha sonra çıkan oyunlar ikv geçti oyuncu acısından sen gelmişsin burada emege sayğısızlık yapmayın diyorsun.OrdeaL yazdı:Onlarda çalışıyor haklarını yememek lazım şimdi. Tamam o kadar para yatırıyoruz size göre birşeyler yapmıyor gibi gelebilir ama bence öyle değil. Ama kimse size bu oyuna para yatırın diye bir zorlama yapmıyor. ( Kişisel görüşüm. )
ben bu oyunda saatlerimi harcadım ve hala item eksiğim var para verip aldığımız artırıcılar bir şeye yaramıyor bunu yönetim bizden daha iyi biliyor!
Bak kardeşim şöyle söyleyeyim, bende oyuncuyum bende bu oyuna para yatırıp saatlerimi harcıyorum. İtem eksiğin senin kendi sorunun oyunda çevren varsa bölgeden çıktığın gibi girip tekrar yapa yapa tamamlarsın. Arttırıcılara gelince ben arttırıcı kullanmadım hiç ama kullanan bir çok arkadaşım var ve bu arttırıcı sorunu sürekli dile getirildiğinde işe yaradığı kanıtlanıyor. Ayrıca oyunun 39 level ve 29 level zamanında kimse şikayetci olmuyorduda bölgeler çıkınca mı şikayetci olmaya başladı ? kalkmış 5 senedir şu şöyle şu böyle diyorsun. Emeklemeden yürüyemezsin. Bu konu tartışıldıkça tartışılır. Herkesin kendine göre sorunları var. Kimisi bölgeden item düşüremez; yönetim çalışmıyor, kimisi maden çekemez; yönetim çalışmıyor iyide güzel arkadaşlarım bu adamlar 6 senedir hiç mi birşey yapmadı ? Zamanında açıklar vardı kapatıldı, hile desen zaten yok ( ki çoğu oyunlarda hileler var bu bi gerçek.), küfür deseniz şikayet ettiğiniz takdirde direk hesaplara işlem yapılıyor daha ne yapsınlar ki ? Neyse ben bu konu hakkında fazla konuşmayacağım dediğim gibi sonu olmaz bu konunun ve tartışmanın o yüzden size en iyi cevabı yönetim versin birde onların yaptıklarından mı diyeyim çektiklerinden mi diyeyim onlar anlatsın. Sonuçta adamlar GÖNÜLLÜ olarak çalışıyor yani bize söylenen bu para alıyorlar mı almıyorlar mı orasını bilemem ve zaten benide ilgilendirmez. Alsalarda helal hoş olsun hadi eyvallah.
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Benim bildiğim kadarı ile oyununun gelirinden ücret alan tek kısım Developer olarak geçen geliştirici kısımdır.GM - Forum Denetmenleri - Destek Ekibi bu ekip sobee tarafından eğer değişmedi ise aylık Plus Paket leri yüklenir.(Teşvik etmek amaçlı).
Yani GÖNÜLLÜ çalışıyorlar derken herşey GÖNÜLLÜ olayına bağlamayın.Diğer MMORPG lerde de destek ekip (ticket vb.) bu şekilde teşvikler ile çalışmaktadır ve aradaki fark bariz bellidir.
MMORPG dünyasında eğer oyundan TL ile birşey alırsanız emin olun sonuna kadar hakkını veren bir yapıdadır.Bizdeki şans artırıcılar adı üstünde şans artırıyor ki garantilik payı yok.
Sobee diyorsa ki illa şans faktörü olacak o zaman ;
Örnek :
1 Kullanıcı ırklarda kasarken 100 ırkda 1 adet xenotim düşürmesini garanti kılacak bir sistem oluşturmalıdır.Bu xenotim ilk yaratıkta da düşebilir 10 da düşebilir ancak 100. de kesinlikle bir tane atması lazım.Emeğe saygı bu şekilde oluşturulur.He bunu plus pakete bağlıcaksan plus paket 75 tanede 1 düşürme şansı yaparsın olur biter.
Ancak bu şekilde bu oyun daha yürümez.Bu alt yapının elden geçirilmesi lazım.
Yani GÖNÜLLÜ çalışıyorlar derken herşey GÖNÜLLÜ olayına bağlamayın.Diğer MMORPG lerde de destek ekip (ticket vb.) bu şekilde teşvikler ile çalışmaktadır ve aradaki fark bariz bellidir.
MMORPG dünyasında eğer oyundan TL ile birşey alırsanız emin olun sonuna kadar hakkını veren bir yapıdadır.Bizdeki şans artırıcılar adı üstünde şans artırıyor ki garantilik payı yok.
Sobee diyorsa ki illa şans faktörü olacak o zaman ;
Örnek :
1 Kullanıcı ırklarda kasarken 100 ırkda 1 adet xenotim düşürmesini garanti kılacak bir sistem oluşturmalıdır.Bu xenotim ilk yaratıkta da düşebilir 10 da düşebilir ancak 100. de kesinlikle bir tane atması lazım.Emeğe saygı bu şekilde oluşturulur.He bunu plus pakete bağlıcaksan plus paket 75 tanede 1 düşürme şansı yaparsın olur biter.
Ancak bu şekilde bu oyun daha yürümez.Bu alt yapının elden geçirilmesi lazım.