veym2 28 Şub 2010 17:12
resimdeki karı kim
. . .HeRKeZ!N HaVaS!N! ATT!G! YeRDe. . .
. . .BeN!M F!RT!NaM E§eR. . .
veym2
Veym2 resimdeki karı kim bilmiyorum ama sanırım sen bir hayvansın!
Ocipres
veym2 28 Şub 2010 17:12
resimdeki karı kim
veym2
Öncelikle Selamun Aleykum...Ocipres yazdı:Forumuma hoşgeldin KoNSuLTaSYoN kardeşim düşüncelerin için çok sağolasın.Bilmiyorum paylaşırmısın oyun tarihinde hangi oyuna bu biraz kolay oldu deyip geçmiş güncellemelere müdahale edilmiştir.Oyunlar tarihinde hangi oyunda zorluk derecesi ve yapılması çok zahmetli bir görev sonunda elde edilenin, bu gayretin ve zorluğun mübalağa etmiyorum 1/10 kadarıyla elde edilenden daha kullanışsız olmuştur.Meranda işporta olmasın böylece biraz zor olsun demişin. Değerli kardeşim, bu dediğin oyunda gözetilecek mantıklı bir zorlukmudur sorarım sana.Oyunun bu şekilde oynanmasından memnun olmak oyun sahiplerine yarardan çok zarar getirir.Online oyununda Türkiye'de bir ilk olması İKV ye verilen desteği güçlü kılmaktadır.Ama piyasamızda Türk Oyunları çoğalırsa bu mantıkla İKV nin işi çok zor.Memnuniyetsizlik daha iyi olması gerektiği kaygısını taşıyorsa oyun sahiplerinin bundan yararlanması ve gereğini yapması gerekir.Gece takipçilerini nasıl keseceğimizden çok gece takipçisi neden bu şekilde yapıldığı önemli.Forum açılış yazımdada belirttiğim gibi bu müdalahe bilinçten mantıktan uzak bir müdahale.Geceyi kesmem olur biter.Kaybedeceğim ne var sorarım size?.Kadimi kesmem olur biter.Kaybedeceğim ne var sorarım size? Önemli olan katılımdır. Bir yeniliğe bir değikliğe biri bu mantıkla yaklaşabiliyorsa ve hiçte haksız değilse oturup düşünmek lazım bunu.Ecel düzeltildiği halde yapmayı düşünmüyorum.Neden? .250m-300m maliyetli ve küfletli bir görevle elde edecem eceli hemde 50m-60m a hiçte zahmet etmiyeceğim onun yerine idare edeceğim silahlar varken.Neden uğraşayım ecelle arkadaşlar neden? Oyunda bunlar oluyorken memnun olmak benim için mümkün değil.Memnun olanlarada saygı duyuyorum aynı saygıyı kendimede bekliyorum.Sevgiler Saygılar.[KoNSuLTaSYoN 28 Şub 2010 06:17
Fikrine saygı duyuyorum ama bence güzel olmuş yaratıkların zırhlarının artırılması ayrıca gecetakipcisi keserken sarsılmaz yetenegini acmadan önce durdurma atsanız sorun yasamazsınız. Canta konusunda haklısınız . ısportada biraz düsünmek lazım domuzun yanına kasa konulabilir ama merana ısporta koymak gereksiz olur oyunun biraz zor olması lazım bence oyun kadım görevi hariç çok basit büyülere artık bir sifa kadar iş düşüyor bazı seylere olumlu bakma zamanınız ne zaman gelicek ayrıca ben kadımdende memnunum zor olması güzel herkes birlik olabiliyor isteyince ve aslında biraz geriden bakarsanız oyunda çoğu kişi cıkarları dogrultusunda hareket ediyor tabi kadım gelince bu olay biraz degisti.
saygılarımla
Ocipres
Bu Bir Oyun Bunda Mantık aramak Biraz Mantıksızlık Olur Sanırım
Üstad Öncelikle Yazdıgının Bir Farkında Ol !!4)Tepegözün, komodonun vede gecenin zırhının bu şekilde olmasının oyun içindeki mantığı ne?
Ocipres
Benim bu forumda dile getirdiklerime ve ifade ediş biçimime sadece bu forumdada değil diğer yazılarımda hiçbir akıl,zeka ,mantık, vicdan sahibi ''yazdığının bir farkında ol'' diye yazmaz.Sende bu saydıklarımdan hangileri eksik bilmiyorum.Ben bu oyunda olduğum sürece oynayan arkadaşlarıma layık bir oyun olana kadar bu eleştirilerim devam edecektir.Oyunu oynuyorum plus paramı ödüyorum.Varmı başka bir hakları üstümdeki herşeye eyvallah diyeyim.Bu ön yazımın arkasından şimdide konu ettiğin cümleye gelelim.Benim cümleme öyle üst üste 3 cümle sıralamışınki yazılanlarla senin çıkardığın mana zaten farklı. Farklı yazılardan farklı manalar içeren cümleler çıkarıp kim mantıklı bişey çıkarabilmişki? Ben istersen sana yardım edeyim.Pasaxfatih 02 Mar 2010 18:50
4)Tepegözün, komodonun vede gecenin zırhının bu şekilde olmasının oyun içindeki mantığı ne?
Ocipres
Üstad Öncelikle Yazdıgının Bir Farkında Ol !!
Diyorsunki Komadonun Zırhının Bu Şekilde Olmasının MANTIGI NE ??
Komado Sonradan Deiştirilmeyen Bir Şey Oldugunu Kendinde Dile Getiriyorsun.
Ama Bana Acıklamanda Bunların Sonradan Getirlmesinden Şikayetci Oldugunu Acıklıyosun...
Kusura Bakma Ben Bundada Bi MANTIK Bulamadım
Umarım Yeterli Bi Cvp Olmustur...
Saygılarımla...
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...
Pasaxfatih
Son derece yalın bir cümle bu, bunun mantığı ne diye sormuşum.Tekrardanda soruyorum.39 lvl varken komodo böyleydi bende kesmiyordum maxlarım işlemiyordu.49 lvl olduğunda meranda hiçbir canavarda bu özellik yoktu.Bütün charları ona göre dizdik şuan değiştirildi ve maxlar düştü element item ihtiyacı doğdu.Alıştığımız düzen bozuldu.Bunu dile getirmeye çalıştım.Şimdi ben oyunun üst düzeyi 39 lvl ken komodo niye böyle olmuş diye neden eleştireyimki.İlla onu kesmemi gerektircek zaten bir olayda yok. Oysa gece takipçisi diye bir görev var.Char kasan arkadaşlar iki kişiyle yapabiliyorken şimdi grupla yapmak zorunda kalacak soruyorum neden? . Meranın külhanbeyi neden gece takipçisi oldu? Bakın bu yapılanların hepsi şu düşüncenin ürünüdür Fatih Kardeş.Oyunda planlı programlı bir şekilde 49 lvl güncellemesi gelmedi.Yaptıkları bir takım zorluk derecelerinin yetersiz kaldığı fikriyle acil bir müdahale yapalımın bize sunulanıdır bu yapılanlar.Yani oyunculara fren koyma bu şekilde oyunda tutma yoluna gittiler.Zaten bu yapılanların başka bir açıklamasıda olamaz.Oyuncuların nerdeyse hepsinin bu tür oyunlarda deneyimi çok.Bu perspektifle bakmaları lazım güncelemelere.Her görevi her canavarı ona göre düzenlemeleri gerekli yoksa çorbaya döner oyun.Şuan olduğu gibi.Bir cümlen beni kırdı ondan biraz sert yazdım Fatih Kardeş bağışla beni.Sevgiler Saygılar.4)Tepegözün, komodonun vede gecenin zırhının bu şekilde olmasının oyun içindeki mantığı ne?
Ocipres
Yukarıdaki cümlelere sonuna kadar katılarak selamlar sunuyorum. Ocipres arkadaş çok güzel yazıyor gerçekten tebrik ediyorum.Bende elimden geldiğince yazıyorum foruma.Eleştiri amaçlı bu yazıların ne kadar okunduğu şüpheli.Fikirlerimizi sunuyoruz.Ancak geçen günki güncellemeden sonra yazmış olduğum yazı yüzünden uzaklaştırma aldım ve gerekçesi saygısız davranış.Artık ne hikmekse küfür de etmedim ve forumdaki birçok konudan çok daha mantıklı şeyler yazdım kanaatindeyim.Ancak bunun aksine oyun yöneticilerinin saygı duyup rütbe verdikleri kişi küfür edebiliyor.Bunun sonucu ceza aldığından da şüpheliyim.Velhasıl konuyu çok fazla dağıtmadan oyun mantığına da bir kaç cümle ekleyeyim.Ocipres yazdı:Oyunda planlı programlı bir şekilde 49 lvl güncellemesi gelmedi.Yaptıkları bir takım zorluk derecelerinin yetersiz kaldığı fikriyle acil bir müdahale yapalımın bize sunulanıdır bu yapılanlar.Yani oyunculara fren koyma bu şekilde oyunda tutma yoluna gittiler.Zaten bu yapılanların başka bir açıklamasıda olamaz
Ocipres TesekkurLer Desteğin İçin artık forumda resime bile Takılıyoar Konuya da DEğilOcipres yazdı:veym2 28 Şub 2010 17:12
resimdeki karı kim
veym2
Veym2 resimdeki karı kim bilmiyorum ama sanırım sen bir hayvansın!
Ocipres