HAN DUVARLARI 2010(Düz yazı versiyonu)

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: HAN DUVARLARI 2010(Düz yazı versiyonu)

Mesaj gönderen Ocipres »

veym2 28 Şub 2010 17:12

resimdeki karı kim

. . .HeRKeZ!N HaVaS!N! ATT!G! YeRDe. . .
. . .BeN!M F!RT!NaM E§eR. . .
veym2

Veym2 resimdeki karı kim bilmiyorum ama sanırım sen bir hayvansın!

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
Pasaxfatih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Pasaxfatih »

Ocipres yazdı:
[KoNSuLTaSYoN 28 Şub 2010 06:17

Fikrine saygı duyuyorum ama bence güzel olmuş yaratıkların zırhlarının artırılması ayrıca gecetakipcisi keserken sarsılmaz yetenegini acmadan önce durdurma atsanız sorun yasamazsınız. Canta konusunda haklısınız . ısportada biraz düsünmek lazım domuzun yanına kasa konulabilir ama merana ısporta koymak gereksiz olur oyunun biraz zor olması lazım bence oyun kadım görevi hariç çok basit büyülere artık bir sifa kadar iş düşüyor bazı seylere olumlu bakma zamanınız ne zaman gelicek ayrıca ben kadımdende memnunum zor olması güzel herkes birlik olabiliyor isteyince ve aslında biraz geriden bakarsanız oyunda çoğu kişi cıkarları dogrultusunda hareket ediyor tabi kadım gelince bu olay biraz degisti.
saygılarımla
Forumuma hoşgeldin KoNSuLTaSYoN kardeşim düşüncelerin için çok sağolasın.Bilmiyorum paylaşırmısın oyun tarihinde hangi oyuna bu biraz kolay oldu deyip geçmiş güncellemelere müdahale edilmiştir.Oyunlar tarihinde hangi oyunda zorluk derecesi ve yapılması çok zahmetli bir görev sonunda elde edilenin, bu gayretin ve zorluğun mübalağa etmiyorum 1/10 kadarıyla elde edilenden daha kullanışsız olmuştur.Meranda işporta olmasın böylece biraz zor olsun demişin. Değerli kardeşim, bu dediğin oyunda gözetilecek mantıklı bir zorlukmudur sorarım sana.Oyunun bu şekilde oynanmasından memnun olmak oyun sahiplerine yarardan çok zarar getirir.Online oyununda Türkiye'de bir ilk olması İKV ye verilen desteği güçlü kılmaktadır.Ama piyasamızda Türk Oyunları çoğalırsa bu mantıkla İKV nin işi çok zor.Memnuniyetsizlik daha iyi olması gerektiği kaygısını taşıyorsa oyun sahiplerinin bundan yararlanması ve gereğini yapması gerekir.Gece takipçilerini nasıl keseceğimizden çok gece takipçisi neden bu şekilde yapıldığı önemli.Forum açılış yazımdada belirttiğim gibi bu müdalahe bilinçten mantıktan uzak bir müdahale.Geceyi kesmem olur biter.Kaybedeceğim ne var sorarım size?.Kadimi kesmem olur biter.Kaybedeceğim ne var sorarım size? Önemli olan katılımdır. Bir yeniliğe bir değikliğe biri bu mantıkla yaklaşabiliyorsa ve hiçte haksız değilse oturup düşünmek lazım bunu.Ecel düzeltildiği halde yapmayı düşünmüyorum.Neden? .250m-300m maliyetli ve küfletli bir görevle elde edecem eceli hemde 50m-60m a hiçte zahmet etmiyeceğim onun yerine idare edeceğim silahlar varken.Neden uğraşayım ecelle arkadaşlar neden? Oyunda bunlar oluyorken memnun olmak benim için mümkün değil.Memnun olanlarada saygı duyuyorum aynı saygıyı kendimede bekliyorum.Sevgiler Saygılar.

Ocipres
Öncelikle Selamun Aleykum...

Hocam Demişsinki Gece Takipçileri Kesilmiyor :)
Gece Takicisinin Derisi Sertleşmeden Önce Durdurma atarsan Sorun Ortadan Kalkıcak...
Diyeceksinki Neden Böyle Bişey Yaptılar Zor Olmus ?
Peki Sorarım Sana Solucan ve Komado Da 39 Level Zamanında Derisi Sertleşip
Max lar la Kesemedigimizde Neden Kimse Bişey Demedi ???
Derisi Sertleşip Kesemedigimiz Olaya Mantıksız Demişsin.
Bu Bir Oyun Bunda Mantık aramak Biraz Mantıksızlık Olur Sanırım :)

Cantanda Bir Takım Tek İtem Element Birde Element Bi Silah Olsa Bu Sorun Ortadan Kalkıcaktır Sanırım...
Diyorsunuzki Canta Kücük, Evet Kücük Ama İnanıyorumki
Yönetim Nasl Bankayı Genişlettiyse Cantayıda Genişletecektir...
Genişletecektir Elbet Peki Bu Sizi yada Bizleri Memnun Edicekmi ??
Aynı Cantadan Karaktere 2 Tane Daha Eklense 3. sü Nerde Diyeceksiniz Diyecegiz Bundan Eminim :)
İnsanoglu İşte...

Demişsinizki İşporta Koyulsun Merana.
Zembekoglunun Dedigi Gibi...
Sizin Bir Sürü İteminizle Zorla Gittiginiz Yere Akletli Bi İşporta Nasıl gitsin :)
Şaka bir Yana Oyunun Kurgusun Göre Meran Şehrine Teşkilattan Kimse Giremez ve Karışamaz...
Bu Yüzden İşporta Yok Meran Şehrinde...

Sadece Biraz Daha Olumlu Bakın OYUNUMUZA...

Umarım Birazcık Olsun Bardaga Dolu Tarafından Bakabilmenize Yardımcı Olabilmişimdir...
İyi Forumlar Dilerim.

SaygıLarımLar...PAŞA ların Loncası Lonca Kuva-i Milliye Lonca Baskanı PaşaxFatih...
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

Bu Bir Oyun Bunda Mantık aramak Biraz Mantıksızlık Olur Sanırım

Sevgili Paşaxfatih kardeş bu ifadenle bu düşüncelere sahip olman kadar doğal bişey yok.Diğer arkadaşlarında belirttiği şöyle daha rahat kesilir ifadeni değerli bulamamla beraber sanırım yazımı dikkatli okumamışsın.Yaratıklar bu şekilde karşımıza çıkarmanın tek sebebi silah çeşitliliği ise klanda ws de biz bunları kulanmıyormuyuz? Bir iki silah yeter diyorsun madem öyle neden max itemlerini bir iki tane kullanmadın kesmek için.Eminimki max charın full dür.Demekki her oyuncu oyunun bütün imkanlarını kullanmak ister.39 lvl da komodoyla hortlağa itiraz etmediniz diyorsun peki sonradan değiştirilen bir özellikmiydi o.Burada söz konusu olan alışılmış bir düzenin ve oyunun piyasasının kökten değişimidir.Bu buna değecek bir müdahalemidir .Oyuna olumlu bak diyorsun peki bunları söylerken ne yaptığımı sanıyorsunki?.Ben bu oyunda kayda değer bir zaman geçiriyorum bu oyunun daha iyi olması için eleştiri yapmam kadar doğal ne olabilir. Yapılan yanlış uygulamalara uymak zorunda kendinizi hissederek gülünç açıklamalar yapmayı bırakın artık.Sevgiler Saygılar.

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen MORDuMan »

okumadım ama mantıklı geldi arkadaşlar öyle diyo xD
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Pasaxfatih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Pasaxfatih »

4)Tepegözün, komodonun vede gecenin zırhının bu şekilde olmasının oyun içindeki mantığı ne?

Ocipres
Üstad Öncelikle Yazdıgının Bir Farkında Ol !!

Diyorsunki Komadonun Zırhının Bu Şekilde Olmasının MANTIGI NE ??
Komado Sonradan Deiştirilmeyen Bir Şey Oldugunu Kendinde Dile Getiriyorsun.
Ama Bana Acıklamanda Bunların Sonradan Getirlmesinden Şikayetci Oldugunu Acıklıyosun...

Kusura Bakma Ben Bundada Bi MANTIK Bulamadım :)

Umarım Yeterli Bi Cvp Olmustur...
Saygılarımla...
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...
Kullanıcı avatarı
KLAS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen KLAS »

EVET BENCEDE ARKADAŞ GÜZEL AÇIKLAMIŞ OYUNDA ÇOK EKSİKLİK VAR AMA YÖNETİM ÇOK AMATÖRCE
DAVRANIYOR OYUNDA O KADAR ÇOK EKSİK VARKİ AÇIKLAMAYLA BİTMİYOR EN BASİTİNDEN HALA ECEL GETİRENDE BİR GELİŞME YOK SÖZDE ŞAHESER AMA NEDENSE BİZ GÖREMEDİK ŞAHESERLİGİNİ VE HALA 39 LWL ZIRH KULLANIYOZ DAHA BUNUN GİBİ ÇOK ŞEY VAR 35 LWL GÖZLÜK KULLANIYOZ NEDENSE HALA YENİLİKLER GELMİYOR OYUNDA DEGİŞİM ŞART BENCE...........SAYGILAR HERKESE

Resim
KLASFURKAN Teşkilattan
hackerdadas
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen hackerdadas »

GM lerin çalışmadığı yerden sormuşun hepsini nasıl çözsünler bunlar :D :D
HeR ÇıKıŞıN BiR İnİşİ WaRDıR...
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

Pasaxfatih 02 Mar 2010 18:50

4)Tepegözün, komodonun vede gecenin zırhının bu şekilde olmasının oyun içindeki mantığı ne?

Ocipres

Üstad Öncelikle Yazdıgının Bir Farkında Ol !!

Diyorsunki Komadonun Zırhının Bu Şekilde Olmasının MANTIGI NE ??
Komado Sonradan Deiştirilmeyen Bir Şey Oldugunu Kendinde Dile Getiriyorsun.
Ama Bana Acıklamanda Bunların Sonradan Getirlmesinden Şikayetci Oldugunu Acıklıyosun...

Kusura Bakma Ben Bundada Bi MANTIK Bulamadım

Umarım Yeterli Bi Cvp Olmustur...
Saygılarımla...
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...
Pasaxfatih
Benim bu forumda dile getirdiklerime ve ifade ediş biçimime sadece bu forumdada değil diğer yazılarımda hiçbir akıl,zeka ,mantık, vicdan sahibi ''yazdığının bir farkında ol'' diye yazmaz.Sende bu saydıklarımdan hangileri eksik bilmiyorum.Ben bu oyunda olduğum sürece oynayan arkadaşlarıma layık bir oyun olana kadar bu eleştirilerim devam edecektir.Oyunu oynuyorum plus paramı ödüyorum.Varmı başka bir hakları üstümdeki herşeye eyvallah diyeyim.Bu ön yazımın arkasından şimdide konu ettiğin cümleye gelelim.Benim cümleme öyle üst üste 3 cümle sıralamışınki yazılanlarla senin çıkardığın mana zaten farklı. Farklı yazılardan farklı manalar içeren cümleler çıkarıp kim mantıklı bişey çıkarabilmişki? Ben istersen sana yardım edeyim.

Ocipres
Son derece yalın bir cümle bu, bunun mantığı ne diye sormuşum.Tekrardanda soruyorum.39 lvl varken komodo böyleydi bende kesmiyordum maxlarım işlemiyordu.49 lvl olduğunda meranda hiçbir canavarda bu özellik yoktu.Bütün charları ona göre dizdik şuan değiştirildi ve maxlar düştü element item ihtiyacı doğdu.Alıştığımız düzen bozuldu.Bunu dile getirmeye çalıştım.Şimdi ben oyunun üst düzeyi 39 lvl ken komodo niye böyle olmuş diye neden eleştireyimki.İlla onu kesmemi gerektircek zaten bir olayda yok. Oysa gece takipçisi diye bir görev var.Char kasan arkadaşlar iki kişiyle yapabiliyorken şimdi grupla yapmak zorunda kalacak soruyorum neden? . Meranın külhanbeyi neden gece takipçisi oldu? Bakın bu yapılanların hepsi şu düşüncenin ürünüdür Fatih Kardeş.Oyunda planlı programlı bir şekilde 49 lvl güncellemesi gelmedi.Yaptıkları bir takım zorluk derecelerinin yetersiz kaldığı fikriyle acil bir müdahale yapalımın bize sunulanıdır bu yapılanlar.Yani oyunculara fren koyma bu şekilde oyunda tutma yoluna gittiler.Zaten bu yapılanların başka bir açıklamasıda olamaz.Oyuncuların nerdeyse hepsinin bu tür oyunlarda deneyimi çok.Bu perspektifle bakmaları lazım güncelemelere.Her görevi her canavarı ona göre düzenlemeleri gerekli yoksa çorbaya döner oyun.Şuan olduğu gibi.Bir cümlen beni kırdı ondan biraz sert yazdım Fatih Kardeş bağışla beni.Sevgiler Saygılar.

Ocipres
Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen nabuforum »

Ocipres yazdı:Oyunda planlı programlı bir şekilde 49 lvl güncellemesi gelmedi.Yaptıkları bir takım zorluk derecelerinin yetersiz kaldığı fikriyle acil bir müdahale yapalımın bize sunulanıdır bu yapılanlar.Yani oyunculara fren koyma bu şekilde oyunda tutma yoluna gittiler.Zaten bu yapılanların başka bir açıklamasıda olamaz
Yukarıdaki cümlelere sonuna kadar katılarak selamlar sunuyorum. Ocipres arkadaş çok güzel yazıyor gerçekten tebrik ediyorum.Bende elimden geldiğince yazıyorum foruma.Eleştiri amaçlı bu yazıların ne kadar okunduğu şüpheli.Fikirlerimizi sunuyoruz.Ancak geçen günki güncellemeden sonra yazmış olduğum yazı yüzünden uzaklaştırma aldım ve gerekçesi saygısız davranış.Artık ne hikmekse küfür de etmedim ve forumdaki birçok konudan çok daha mantıklı şeyler yazdım kanaatindeyim.Ancak bunun aksine oyun yöneticilerinin saygı duyup rütbe verdikleri kişi küfür edebiliyor.Bunun sonucu ceza aldığından da şüpheliyim.Velhasıl konuyu çok fazla dağıtmadan oyun mantığına da bir kaç cümle ekleyeyim.
Yukarıda arkadaştan alıntı yaptığım gibi oyunun bir genel kurgusu vardır ve herşey planlıdır.Belli zamanda belli güncelleme getireceksen eğer biraz üzerinde kafa patlatıp getirmelisin.49 level paketi gelene kadar test takımı ile çalışıldı.Bu hataların hiç biri göz önünde tutulmadı mı? Test takımının ne işe yaradığını oyunda deneyimi olan az çok herkes biliyor.Test takımı yer altına girdi ve eş dost çevresine reçeteler hakkında bilgi verdi.Eski madenlerin toplanması 49 level gelmeden 1 ay öncesinde bu yüzden tavan yaptı.Ayrıca geçen günki güncellemeden sonra o kadar çok şikayet geldiki benim kanaatim bunun üzerini sıvamak için zırhları düşürme yoluna gittiler.GM nin yaptığı açıklamaya cevaben buraya yazayım madem oyunda bir hata var ve oyuncular bu hatayı er geç size bildiriyor bunları hemen düzeltin.Üzerinde bekleyip bir kaç hata bir sepette düzeltme yapmayın.Oyundan kütük reçetelerini kaldıranlar kütük yaranları bir türlü silemediler.Bunun çözümü de 49 level gelince kritiklerin artık vurmaması oldu.
Daha buraya birçok şey yazılabilir.Fatih kardeşime cevaben; oyunu oynuyoruz ama dolu tarafı biz bir türlü göremiyoruz.Bu muhalif yanımızda eleştiri yapmamıza neden oluyor.Fikrim oyuna ''telefon açıp'' şu şöyle demekten çok forumda eleştiri yazısı yazmaktır. :)
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
Kullanıcı avatarı
stolen
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen stolen »

Ocipres yazdı:
veym2 28 Şub 2010 17:12

resimdeki karı kim

. . .HeRKeZ!N HaVaS!N! ATT!G! YeRDe. . .
. . .BeN!M F!RT!NaM E§eR. . .
veym2

Veym2 resimdeki karı kim bilmiyorum ama sanırım sen bir hayvansın!

Ocipres
Ocipres TesekkurLer Desteğin İçin artık forumda resime bile Takılıyoar Konuya da DEğil
Ama Dediklerin de Çok Haklısın Bir Şeyler Yapralr İnşallah Kısa Zamn da

Resim

Büyük kafa başka şeydir koca kafa başka
UgLyJuLYa
DaiLyShaDee
AnkgücüxVenom
Stolen

”Yeryüzünde Sana En Uzak Nokta Aslında Sırtındır.” ( Kaybedenler Kulübü )

“Genel Sohbet” sayfasına dön