Bu çantalardan daha ne kadar çekeceğiz ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bu çantalardan daha ne kadar çekeceğiz ?

Mesaj gönderen bloodthirsty »

TeknoBYraM yazdı:
bloodthirsty yazdı:en azından kasadaki itemler direk işportaya çantaya koymadan satılabilse iyi olur önce düşenleri kasaya koy sonra işportanın yanına git kasadan al çantaya koy çok uzun sürüyor buna bi çözüm artık şart oldu herkesin ortak görüşürde bu zaten
Bu konuda bir tahminim var. Zamaninda yeraltı bölgesi geldiğinde merana gidenler (ki o zamanlar kasa erişimi yoktu) sikayet ediyorlardı. Meranada banka koyulsun yada işporta koyulsun diye. Ama zaten o haliyle bile kalabalık olan bölgede bide işporta ve kasa sinirlamasi olmasaydı belli kişiler disinda kimse o bölgelerde para kasamazdı. Kasada yer bulamayan arkadaslarin kasalarini gerçekten merak ediyorum. Benim sorun yasadigim tek karakterim sifacim. sebebide tüm maden sarraf ve lokmanlari yani kisaca madenleri sifacimda toplamam. Saflariyla birlikte. Savascim ve büyücümde 1 er sayfa bos. Tilsimlar iksirler ve itemlere rağmen.
Ha siz ÇT den düsen tüm itemleri 5 tanede olsa kasanizda tutarsaniz ve mesela biçak eldiven varken mor yücelen eldiveni hatira olarak kasanizda saklarsaniz bu kasanin küçük olduğunu değil sizin kasanizi yanlis kullandiginizi gösterir.
Çanta konusuna gelirsek en azindan tilsimlar için bir ek gelse güzel olurdu diye düşünüyorum bende. iyi oyunlar.
ben gerekli reçetler iksirler takılar ve madenler materyalleri saklıyorum bunun yanında yine lazım olan itemlerimi kasma koyuyorum ama çok az yer kalıyor en azından 1 sayfa daha kasa ve çanta şart
Kullanıcı avatarı
xKaFamBeauTifuLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Young Crew

Mesaj gönderen xKaFamBeauTifuLx »

bloodthirsty yazdı:
TeknoBYraM yazdı:
bloodthirsty yazdı:en azından kasadaki itemler direk işportaya çantaya koymadan satılabilse iyi olur önce düşenleri kasaya koy sonra işportanın yanına git kasadan al çantaya koy çok uzun sürüyor buna bi çözüm artık şart oldu herkesin ortak görüşürde bu zaten
Bu konuda bir tahminim var. Zamaninda yeraltı bölgesi geldiğinde merana gidenler (ki o zamanlar kasa erişimi yoktu) sikayet ediyorlardı. Meranada banka koyulsun yada işporta koyulsun diye. Ama zaten o haliyle bile kalabalık olan bölgede bide işporta ve kasa sinirlamasi olmasaydı belli kişiler disinda kimse o bölgelerde para kasamazdı. Kasada yer bulamayan arkadaslarin kasalarini gerçekten merak ediyorum. Benim sorun yasadigim tek karakterim sifacim. sebebide tüm maden sarraf ve lokmanlari yani kisaca madenleri sifacimda toplamam. Saflariyla birlikte. Savascim ve büyücümde 1 er sayfa bos. Tilsimlar iksirler ve itemlere rağmen.
Ha siz ÇT den düsen tüm itemleri 5 tanede olsa kasanizda tutarsaniz ve mesela biçak eldiven varken mor yücelen eldiveni hatira olarak kasanizda saklarsaniz bu kasanin küçük olduğunu değil sizin kasanizi yanlis kullandiginizi gösterir.
Çanta konusuna gelirsek en azindan tilsimlar için bir ek gelse güzel olurdu diye düşünüyorum bende. iyi oyunlar.
ben gerekli reçetler iksirler takılar ve madenler materyalleri saklıyorum bunun yanında yine lazım olan itemlerimi kasma koyuyorum ama çok az yer kalıyor en azından 1 sayfa daha kasa ve çanta şart
Evet 2 kısım olsa çok güzel olur
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Yer Yetmiyor
Kullanıcı avatarı
STeLioS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen STeLioS »

Oyundaki Yazı Font un degisik oldugunu farkettim. Bunu Nasıl yaptın ? :idea:
Resim
Kullanıcı avatarı
TomRiddLe
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TomRiddLe »

Konuyu Açan Arkadaş Gerçekden Çok HakLı , Çok Güzel Bir Konuya El Atmış Gerçekden Dediği Gibi Çantamızda Yer Kalmıyor , Ganimet Alamıyoruz Şu Çantayı Biraz Daha Genişletseniz İyi Olacak . ! Bu İfadedende Artık Gına Geldi " Çantanızda Yer Yok " . Bu Konu Hakkında Herkes Aynı Fikirde Umarım Birşeyler YaparLar .
Resim

Ne Mutlu Türk'üm Diyene . . . !
Kullanıcı avatarı
xKaFamBeauTifuLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Young Crew

Mesaj gönderen xKaFamBeauTifuLx »

oyun fontunu değiştirdim forumda ararsan konusu var şuan bakmadığım için link atamıyorum

oyuncuları süründürmeye devam ederler biz ne kadar haykırsakda paraları sömürür alt düzey seviyede bir oyun verirler.

Simdiki lag ise çözümledikden sonra oyuncuların gönlünü almak için markete yüklerler 1 günlük artırıcı oyuncuların gönlünü alırlar bu kadar aciz bir yönetm var malesf smdi bu msjdan snra ban yicem forumdan kesinlkle yönetimin bişeyler ypması lazm oyunda sorunları görmesi lazım isyan cıkacak yoksa kac bin tane konu acıldı halen tık yok.
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Yer Yetmiyor
Kullanıcı avatarı
Hengames
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ultimatom

Mesaj gönderen Hengames »

HardTeam yazdı:
Arkadaşım Bu oyun için fontu nasıl değiştirebiliyoruz ? yada kendin mi yaptın
STeLioS yazdı:Oyundaki Yazı Font un degisik oldugunu farkettim. Bunu Nasıl yaptın ? :idea:
İkv de font değiştirmek çok basit.
Fotoğraflı anlatım açmıştı bir arkadaşımız linkini veriyim kolayca anlarsınız inşallah

Buyrun :[/b] viewtopic.php?f=46&t=64748
Resim
Kullanıcı avatarı
Chuckyx
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: RebeLs

Mesaj gönderen Chuckyx »

MiurA yazdı:Merhaba arkadaşlar,

İKV Destek Ekibi olarak defalarca belirtmemize rağmen, tekrar belirtmekte fayda olduğunu düşünüyorum.

Forum üzerinden öneri yapmak yerine, http://www.istanbuloyun.com/support.aspx sayfasında Bildirim Tipi'ni Öneri seçerek önerilerinizi ve fikirlerinizi Destek Ekibimizle paylaşmanız daha yararlı olacaktır.

Bilgilerinize sunar, iyi forumlar dilerim.
Bana Kalırsa Böyle Eksikliğin Biz Dile Getirmeden Önce Halledilmesi Gerekir.
İKV'nin Birşeyler Yapması İçin Desteği Dürtmek Gerektiğini Düşünmüyorum :D
> BLoodyREVENGE

> PerfectATTACK

> xDeterjaN

Allah VAR ! Problem YOK !

Alper KAYA[/color]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön