6 ŞİFA.... kenan ... D
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: 6 ŞİFA.... kenan ... D
oyunu bırakan forumuda bırakır 
- XxByALeMxX
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ser Se Ri
sen erzuruma gel SENİ ÖLDÜRMEYECEK KORKUTUN TA........... GELSENE BU SÜBYAN SENİN 7 sülaleni mermiye dizmezse adam degil..... ARKANA güveniyosan gwel ALLAHIN KİTABIN PEYGAMBER AŞkı için gel NE OLUR GEL İKV yi seviyosan gel SENİN AGZIN yüzün ALLAH yaratmış ... dicem Ve SENİN AGIZINI YÜZÜNÜ ÖLE Bİ HALE GETİRCEMKİ SEN Bİ GELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL AH Bİ GWELLLLLLLLLLLLLLLLLLaken yazdı:sana diyeceğim senin Türkçe hocanın ben
arkadaş bizde klavyeye bakmadan yazarken arada Türkçe katliamı yapıyoruz ama sen başka bir çeşitsin
şimdi havlamaya devam et yok dalga geçtim de yok seni kandırdım da
bide ne netice varmış sende ortaya koymaya ne kadar meraklıymışsın
adreste vermiş bak kalkıcam izmirden erzuruma gideceğim bir sübyanla uğraşmaya sen beni güldürdün çok yaşa
GELLLLLLLLLLLLLLLL SEN ARKANA GÜVENİYOSAN ERKEGİM DİYOSAN GEL LA Bİ GEL GEL BAK NELER OLUYO GEL BAK GÖLBAŞI NASIL TİTRİYO AH Bİ GEL GÖR BAK OZAMAN NE KIYAEMT KOPUYO GEL Bİ SENİ ABİ BOKUN YİYİM NASIL DEDİRTİMYOM GÖR AH Bİ GELLLLLLLLLLLLL GEL ALLAH RIZASI İÇİN GELLLLLLLLLLLLL ALLAH İÇİN KURAN İÇİN GELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL NE OKLUY GEL ARKANA GÜVENİYOSAN GEL GELMEZSEN ADAM DEGİLSin............................ ERZURUM GÖLBAŞI GİT KIRALINA SOR ........ ZENGİN SOYİSMİM ERZURUMLU AKRABAN VARSA Bİ SOR BİZİ TANIRLAR BURTDA AH Bİ GELLLLLLLLLLLLLLLLLLL AH Bİ GELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

- aken
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İzmir
20 den fazla gel yazmışın sana o kadar gelırsem baba olurumda senden olcak çocuk çekilmezXxByALeMxX yazdı:sen erzuruma gel SENİ ÖLDÜRMEYECEK KORKUTUN TA........... GELSENE BU SÜBYAN SENİN 7 sülaleni mermiye dizmezse adam degil..... ARKANA güveniyosan gwel ALLAHIN KİTABIN PEYGAMBER AŞkı için gel NE OLUR GEL İKV yi seviyosan gel SENİN AGZIN yüzün ALLAH yaratmış ... dicem Ve SENİN AGIZINI YÜZÜNÜ ÖLE Bİ HALE GETİRCEMKİ SEN Bİ GELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL AH Bİ GWELLLLLLLLLLLLLLLLLLaken yazdı:sana diyeceğim senin Türkçe hocanın ben
arkadaş bizde klavyeye bakmadan yazarken arada Türkçe katliamı yapıyoruz ama sen başka bir çeşitsin
şimdi havlamaya devam et yok dalga geçtim de yok seni kandırdım da
bide ne netice varmış sende ortaya koymaya ne kadar meraklıymışsın
adreste vermiş bak kalkıcam izmirden erzuruma gideceğim bir sübyanla uğraşmaya sen beni güldürdün çok yaşa
GELLLLLLLLLLLLLLLL SEN ARKANA GÜVENİYOSAN ERKEGİM DİYOSAN GEL LA Bİ GEL GEL BAK NELER OLUYO GEL BAK GÖLBAŞI NASIL TİTRİYO AH Bİ GEL GÖR BAK OZAMAN NE KIYAEMT KOPUYO GEL Bİ SENİ ABİ BOKUN YİYİM NASIL DEDİRTİMYOM GÖR AH Bİ GELLLLLLLLLLLLL GEL ALLAH RIZASI İÇİN GELLLLLLLLLLLLL ALLAH İÇİN KURAN İÇİN GELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL NE OKLUY GEL ARKANA GÜVENİYOSAN GEL GELMEZSEN ADAM DEGİLSin............................ ERZURUM GÖLBAŞI GİT KIRALINA SOR ........ ZENGİN SOYİSMİM ERZURUMLU AKRABAN VARSA Bİ SOR BİZİ TANIRLAR BURTDA AH Bİ GELLLLLLLLLLLLLLLLLLL AH Bİ GELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
atarlı ergenim sen adam öldürmeyi ne zannediyorsun çok merak ediyorum
zaten adam öldürcek kişi maktülü ayağına çağırmaz kendi gider erzuruma gelde kurşuna dizicemde
harbi güldürüyorsun beni tamam o zaman cuma günü saat 3 te sinop garajında buluşalım olmadı eskişehir oda olmaz dersen baküde
hey allahım sen bizi güldürdün allahta sana az akıl ihsan etsin
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli