Cezan yeni mi bitti taklitçi ufaklık. Bunu da taklit edebilcek misin?Sakirpasali yazdı:Degerli fikirlerinizi bizlerle paylastıgınız icin tesekkur ederimeminim arkadaslarımızın cok isine yarayacak
.
Hızlı para kasmak..
Re: Notebooktan oyuna girmek..
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Fast Lane
Re: Notebooktan oyuna girmek..
Kuyruk acın var sanırım. Bi gün köskte misafir edeyim seni ben.Cloutier yazdı:Cezan yeni mi bitti taklitçi ufaklık. Bunu da taklit edebilcek misin?Sakirpasali yazdı:Degerli fikirlerinizi bizlerle paylastıgınız icin tesekkur ederimeminim arkadaslarımızın cok isine yarayacak
.

Gizlenmiş İçerikGöster

Re: Hızlı para kasmak..
Birilerinin taklitçiğini yapan yani kuyruk olan sensin ufaklık. Bundan dolayı da o acı ancak sende olur.
Neyseki tatil bitiyor senin gibi veletler de ortalıktan kalkacak.
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi
VeletmişCloutier yazdı:Birilerinin taklitçiğini yapan yani kuyruk olan sensin ufaklık. Bundan dolayı da o acı ancak sende olur.

Gizlenmiş İçerikGöster

Faceini gördüm "Adriyana Lima" ile evli
Ne kullanıyosun çocuğum sen. Orda bile birilerini taklit ediyorsun. Bir gün evrimini tamamlayabilirsen başkalarını taklit etmeyi bırakıp kendine ait bir kişiliğin de olabilir.
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi
İnci sözlük diye bisey duymadın sanırım ? %100 ekşicisin sen. Peki biz böyle eğleniyoruz. Sende kendi dünyanda eğlenCloutier yazdı:Faceini gördüm "Adriyana Lima" ile evliNe kullanıyosun çocuğum sen. Orda bile birilerini taklit ediyorsun. Bir gün evrimini tamamlayabilirsen başkalarını taklit etmeyi bırakıp kendine ait bir kişiliğin de olabilir.

Gizlenmiş İçerikGöster

Hayatı inci ve ekşi den ibaret sanan bir zavallı daha. Gerçek dünya bundan çok daha büyük.Sakirpasali yazdı:İnci sözlük diye bisey duymadın sanırım ? %100 ekşicisin sen. Peki biz böyle eğleniyoruz. Sende kendi dünyanda eğlenCloutier yazdı:Faceini gördüm "Adriyana Lima" ile evliNe kullanıyosun çocuğum sen. Orda bile birilerini taklit ediyorsun. Bir gün evrimini tamamlayabilirsen başkalarını taklit etmeyi bırakıp kendine ait bir kişiliğin de olabilir.
Ama sende ilerleme var takliti bıraktın belki ilerde daha da düzelirsin kim bilir.
Konu, başlık dışına çıkmış ve tartışma ortamında konu sahibinin de katılımıyla devam etmiş. Benzer konular açmayarak bu konuyu burada noktalamanız gerekir. Unutmayınız ki burası bir fan sitesi değil, resmi bir forumdur.
Bilginize.
Bilginize.