Kenan Junon grup gölgeleri
- camurhasan
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
Re: Kenan Junon grup gölgeleri
Arkadaşlar demek istediğim kimseyi küçümsemeyelim eger kenan junon sıgınklara gitmek isteyen varsa yinede alalım yanımıza ayrımcılıga hiç gerek yok yardımlasalım .
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Onu Diyen Arkadasa Benden Selam Söyle, Onun Grubunda Aynen Onun Gıbı Insanlar Oldugu Icın Gruba alınmayan arkadas Cok Sanslı . İteme Göre Gb ye Alınırsa Kimse Üstünü Düzemez. Ayrımcalık Oldgu Dogrudur.
Tenbelx(HODRİ MEYDAN)Loncası Forum temsilcisi.
Alayına HODRİ MEYDAN
Tenbelx(HODRİ MEYDAN)Loncası Forum temsilcisi.
Alayına HODRİ MEYDAN
En yakın zamanda yardımlaşma organizayonunu Tılsım da yeniden başlatıcağım , destek olan ve olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.....
- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
EVET BENDE BU DURUMLA ÇOK KARŞILAŞIYORUM EJDERSİZ OLDUĞUM İÇİN GB LERE ALMIYOLAR BENDE GELİYİM BENİDE ALIN DİYORUM BAZILARI SÖVÜYO BAZILARI İSE KALK GİT EJDER ÜRET DİYO ARKADŞIM PARAM OLSA ÜRETCEM
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
AlpAykan kardeş bu arada oyundaki adın nedir ben Dolunayxbüyü
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- xtengiz
- Kobra Takipçisi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Börteçine
Alp Ağabey Ben Adaşın Olarak Her Zaman Yardıma Hazırım Söylemen Yeterli Bazı İnsanlar Geldikleri Şekli Durumu Çok Kısa Zaman'da Unutuyorlar..Bu arada ağabey oyundaki çarının adını söylersen oyunda bir hasret giderelim bayadır görüşemiyoruz.. 
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
Oyunu bırakmış biri olarak sadece ayda 1 forumda göz gezdiriyorum inanın daha eglenceli 
neyse bide ben yorumda bulunayım, eskiden yani grub bölgeleri felan çıkmadan sultan ve kara görevi için millet birbirine yardım eder hemen herkezin görewi olurdu artık grub bölgeleri geldikten sonra herkezin bi tarfı kalkmış gibi oyundaki başka birini begenmiyor onlara verilecek en iyi cevap sen oyuna 49 lwl üstü dizilimi geldin ?
neyse bide ben yorumda bulunayım, eskiden yani grub bölgeleri felan çıkmadan sultan ve kara görevi için millet birbirine yardım eder hemen herkezin görewi olurdu artık grub bölgeleri geldikten sonra herkezin bi tarfı kalkmış gibi oyundaki başka birini begenmiyor onlara verilecek en iyi cevap sen oyuna 49 lwl üstü dizilimi geldin ?
Windowss yazdı:AlpAykan kardeş bu arada oyundaki adın nedir ben Dolunayxbüyü
kardeş hayırlı olsun ejderi üretmişsin artık sende rahatsın
Dangerxx ... Akrepxx ... Warningxx ...
(Savaşçı 49) ... (Büyücü 49) ... (Şifacı 30)
(Savaşçı 49) ... (Büyücü 49) ... (Şifacı 30)
arkadaş önce kendi ahlakını düzeltsin geçen gün junon atarken item eksiğimin olmamasına rağmen girdim zevk için 2 saate kestik sesimi çıkartmadım,en ufak bir şey söylediğimiz an atarlanıp senle junon cıkısından sonra konusacağım diyen insanlarla gb atmak pek mantıklı değil.
nice insanlar gördüm hata yapmasına rağmen güzel ahlakıyla her şeyi tatlıya bağlandığını.
nice insanlar gördüm hata yapmasına rağmen güzel ahlakıyla her şeyi tatlıya bağlandığını.
- KanuniReis
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Kanuni
Adam doğru söylüyor savaşçıları kenan junon ikisinede almamaya başladılar öyle gidiyor efendi olun adam olun!!!!:):):)
Ölüm Geliyor Çocuk..