Huzursuzluğum [49]
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Re: Huzursuzluğum [49]
İfliss'in orayaa bugün uğradım fakat Nodus kulesine yaklaşmadım.Görev hala duruyor.Boş zamanı olan birisi kulenin etrafında tur atsın bakalım oluyormu 
illa bir yere gitmekle olucak bir görev değil belki bir boss kesilmeli huzuru bulmak için huzur nerede huzur islamda
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- HUZUR
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Çok Yorgunum
buralardayımbbsnake yazdı: huzuru bulmak için huzur nerede huzur
Ülkemize hoş geldiniz. Tek bir kanun var düşünmemek, geriye kalan her şey serbest. Ha birde "iki düşün bir söyle" gibi bir öz deyiş bize ait gibi gösterilmek istenmektedir fakat kesinlikle bize ait değildir.
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
HUZUR yazdı:buralardayımbbsnake yazdı: huzuru bulmak için huzur nerede huzur
- physX
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Şan I Hükümdar
Bkz. Çemberlitaş'a ait görevleri tamamladıktan sonra Veda isimli görev Arzuhalci tarafından verilmektedir. Arzuhalci'nin etrafında 2-3 tur atıldığında görev tamamlanıyor ve küçük bir pencere içerisinde Huzur.. diye bir yazı görüntüleniyor bu durumda Huzursuzluğum görevini bununla bağdaştırabiliriz Huzura kavuşmak için bir şey yapmamız gerekiyor bunun da tek yolu bölgeyi tamamlamak fakat söylentilere göre bölgenin 2. yarısı daha sonra geleceğine göre bu görev yapmak için bölgenin 2 yarısını beklemek durumundayız.
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Destek takimi gibisinphysX yazdı:Bkz. Çemberlitaş'a ait görevleri tamamladıktan sonra Veda isimli görev Arzuhalci tarafından verilmektedir. Arzuhalci'nin etrafında 2-3 tur atıldığında görev tamamlanıyor ve küçük bir pencere içerisinde Huzur.. diye bir yazı görüntüleniyor bu durumda Huzursuzluğum görevini bununla bağdaştırabiliriz Huzura kavuşmak için bir şey yapmamız gerekiyor bunun da tek yolu bölgeyi tamamlamak fakat söylentilere göre bölgenin 2. yarısı daha sonra geleceğine göre bu görev yapmak için bölgenin 2 yarısını beklemek durumundayız.
İstihbahrat komutanının oradaki gazete küpürünü, iflisin oradaki kuleyi, uçak enkazının orayı, miğrattaki zindanı, Eminönünün arkasokakları(aydınoğlu görevi gibi), antrepo, ufkabakan veya philinin orayı kontrol eden varmı?
- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Herhangi bir görevi aldığımızda üstte görevde yapmamızı istenenler basit bir şekilde yazıyor. Alt tarafta ise görevin ayrıntıları yer alıyor, diyaloglar ve düşünceler gibi.
Huzursuzluğum görevinde hiçbir şey yazmamasının sebebini karakterimizin bu görev ile ilgili hiçbir şey bilmemesiyle bağdaştırabiliriz.
İçimizde sebebini bilmediğimiz bir huzursuzluk var ve bu huzursuzluğun üstesinden gelmek için ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz. Şimdilik
.
Huzursuzluğum görevinde hiçbir şey yazmamasının sebebini karakterimizin bu görev ile ilgili hiçbir şey bilmemesiyle bağdaştırabiliriz.
İçimizde sebebini bilmediğimiz bir huzursuzluk var ve bu huzursuzluğun üstesinden gelmek için ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz. Şimdilik
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
İflisin olduğu kulenin her tarafını kontrol ettim sonuç yok burayı eleyebilirsiniz
- SmokyPAUK
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ehlim Mürre
Ben heryeri gezdim olmuyor. Gezmekle alakalı birşey değil bu ya. Meran labirentinin bile en ücra köşelerine gittim. Dolandım
En son bikaç Arz kestim huzuru buldum