Huzursuzluğum [49]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Re: Huzursuzluğum [49]

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

İfliss'in orayaa bugün uğradım fakat Nodus kulesine yaklaşmadım.Görev hala duruyor.Boş zamanı olan birisi kulenin etrafında tur atsın bakalım oluyormu :)
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bbsnake »

illa bir yere gitmekle olucak bir görev değil belki bir boss kesilmeli huzuru bulmak için huzur nerede huzur islamda
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
Kullanıcı avatarı
HUZUR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka
Lonca: Çok Yorgunum

Mesaj gönderen HUZUR »

bbsnake yazdı: huzuru bulmak için huzur nerede huzur
buralardayım
Ülkemize hoş geldiniz. Tek bir kanun var düşünmemek, geriye kalan her şey serbest. Ha birde "iki düşün bir söyle" gibi bir öz deyiş bize ait gibi gösterilmek istenmektedir fakat kesinlikle bize ait değildir.
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

HUZUR yazdı:
bbsnake yazdı: huzuru bulmak için huzur nerede huzur
buralardayım

:D :D
Kullanıcı avatarı
physX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Şan I Hükümdar

Mesaj gönderen physX »

Bkz. Çemberlitaş'a ait görevleri tamamladıktan sonra Veda isimli görev Arzuhalci tarafından verilmektedir. Arzuhalci'nin etrafında 2-3 tur atıldığında görev tamamlanıyor ve küçük bir pencere içerisinde Huzur.. diye bir yazı görüntüleniyor bu durumda Huzursuzluğum görevini bununla bağdaştırabiliriz Huzura kavuşmak için bir şey yapmamız gerekiyor bunun da tek yolu bölgeyi tamamlamak fakat söylentilere göre bölgenin 2. yarısı daha sonra geleceğine göre bu görev yapmak için bölgenin 2 yarısını beklemek durumundayız.
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

physX yazdı:Bkz. Çemberlitaş'a ait görevleri tamamladıktan sonra Veda isimli görev Arzuhalci tarafından verilmektedir. Arzuhalci'nin etrafında 2-3 tur atıldığında görev tamamlanıyor ve küçük bir pencere içerisinde Huzur.. diye bir yazı görüntüleniyor bu durumda Huzursuzluğum görevini bununla bağdaştırabiliriz Huzura kavuşmak için bir şey yapmamız gerekiyor bunun da tek yolu bölgeyi tamamlamak fakat söylentilere göre bölgenin 2. yarısı daha sonra geleceğine göre bu görev yapmak için bölgenin 2 yarısını beklemek durumundayız.
Destek takimi gibisin :D bu gorev hk. rahat 3 konu acikdi 3 undede ayni mesaji yazdin :D
Kullanıcı avatarı
Heraxist
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Heraxist »

İstihbahrat komutanının oradaki gazete küpürünü, iflisin oradaki kuleyi, uçak enkazının orayı, miğrattaki zindanı, Eminönünün arkasokakları(aydınoğlu görevi gibi), antrepo, ufkabakan veya philinin orayı kontrol eden varmı?
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Comader »

Herhangi bir görevi aldığımızda üstte görevde yapmamızı istenenler basit bir şekilde yazıyor. Alt tarafta ise görevin ayrıntıları yer alıyor, diyaloglar ve düşünceler gibi.

Huzursuzluğum görevinde hiçbir şey yazmamasının sebebini karakterimizin bu görev ile ilgili hiçbir şey bilmemesiyle bağdaştırabiliriz.

İçimizde sebebini bilmediğimiz bir huzursuzluk var ve bu huzursuzluğun üstesinden gelmek için ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz. Şimdilik ;) .
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

İflisin olduğu kulenin her tarafını kontrol ettim sonuç yok burayı eleyebilirsiniz
Kullanıcı avatarı
SmokyPAUK
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Ehlim Mürre

Mesaj gönderen SmokyPAUK »

Ben heryeri gezdim olmuyor. Gezmekle alakalı birşey değil bu ya. Meran labirentinin bile en ücra köşelerine gittim. Dolandım :) Çemberlide, Migratda, Sığınakta heryeri dolaştım, herkesle tek tek konuştum. Adada adımlamadık bir yer bırakmadım. Ufkabakana giden yolda bile her yeri turladım tek tek. Meteorda arz kalesinin içine bile bodoslama daldım, yine olmuyor :) (sonuç ölüm). Ayrıca oyundaki herkesle tek tek konuştum. Sokaklardaki dayılarla, çocuklarla, teyzelerle hiç atlamadan konuştum. Lodos sancaklardaki ve kalelerdeki muhafızlarla bile tek tek konuştum. Belki huzur yeni bölgede birşey kesilerek olur dedim. 100er tane örümcek, ekrep falan kestim yine olmadı yine olmadı. ,
En son bikaç Arz kestim huzuru buldum :) :)
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön