Oyuna yeni başlıyorum. Büyücü olmak istiyorum nasıl bir yol

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Miedo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Oyuna yeni başlıyorum. Büyücü olmak istiyorum nasıl bir

Mesaj gönderen Miedo »

oguzhan55 yazdı:Madenleri zaten zaman icerisinde kendin ogrenirsin. ancak ileride kendi madenlerini kendin cekmen adina Sarraf 45 Lokmanin 49 olmasini oneririm.

45 lokman olunca arttirici alin ve yeraltinda krizoberil cekin bunlardan alexandrite cikar
eminonude kalsedon cekin bunlardan akik cikar ve bunlar pahali seylerdir.

ZAMAN ICERISINDE OYUNDA ZATEN TAKILDIGIN BIR COK S EY OLUR. SORULARINI BANA OZEL MESAJ OLARAK ILETEBILIRSIN.

Hayirli olsun.
Yardım sever bir arkadaşa benziyorsun, Hangi sunucudasın orada açmak istiyorum hesabımı :D .
Unutmadan şu tesla gözcümüdür nedir başlar başlamaz ondan alayım mı?
oguzhan55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen oguzhan55 »

Ben meran sunucusunda oynuyorum arkadasim.
Tesla gozune gelince bence gereksiz. Ilerleyen levellerde alirsin. Ama 1 haftada 45 level oldugunu varsayalim. Genede sen bilirsin.
Miedo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Miedo »

oguzhan55 yazdı:Ben meran sunucusunda oynuyorum arkadasim.
Tesla gozune gelince bence gereksiz. Ilerleyen levellerde alirsin. Ama 1 haftada 45 level oldugunu varsayalim. Genede sen bilirsin.
Peki, oyundaki isminizi özel mesaj olarak atarsanız sevinirim
Kullanıcı avatarı
Haluk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Daha-Sonra

Mesaj gönderen Haluk »

Miedo ve oguzhan bende meranda açıcam istedigim kadar para yatırabilirim hangi karakteri açmalıyım sıkıntım olursa bana yardımcı olurmusunuz
MinoseT
Haluk
HalukTR
Kullanıcı avatarı
Forumikv1
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Forumikv1 »

Miedo yazdı:
oguzhan55 yazdı:Madenleri zaten zaman icerisinde kendin ogrenirsin. ancak ileride kendi madenlerini kendin cekmen adina Sarraf 45 Lokmanin 49 olmasini oneririm.

45 lokman olunca arttirici alin ve yeraltinda krizoberil cekin bunlardan alexandrite cikar
eminonude kalsedon cekin bunlardan akik cikar ve bunlar pahali seylerdir.

ZAMAN ICERISINDE OYUNDA ZATEN TAKILDIGIN BIR COK S EY OLUR. SORULARINI BANA OZEL MESAJ OLARAK ILETEBILIRSIN.

Hayirli olsun.
Yardım sever bir arkadaşa benziyorsun, Hangi sunucudasın orada açmak istiyorum hesabımı :D .
Unutmadan şu tesla gözcümüdür nedir başlar başlamaz ondan alayım mı?
Önce arkadaş 1-2 yerde seni yanıltmış onları düzelteyim en iyi para yapan madenler ganoderma dört yapraklı yonca ve menekşe elmas tır ilk 2 maden lokman madeni olup 45 puan lokman verildiğinde çekilebilir.ganoderma mantar öbeklerinden dört yapraklı yonca çıban otu öbeğinden çıkar mantar öbeğinden toplamak için 30 puan çıban öbeğinden toplamak için 45 puan lokman a vermen gerekir.Menekşe elmasta sarraf madenidir elmas öbeğinden çıkar 23 puan sarrafa verdiğinde çekebilrisin madenlerin yerini öğrenmek için forumda hazırlanmış maden haritası konusu bulup bakabilirsin.Şuanki durumda oyunu iyi bir şekilde oynamak için oyun içinde arkadaş edinmeli bir çevren olmalı bu olunca herşey arkasından gelir.Bunun en kolay yoluda bir loncaya girmek.Herşeyden önce bir loncaya gir gerisi kolay gelir
Sabırlı insanın öfkesinden kork
BACON
oguzhan55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen oguzhan55 »

Ben amatör madenlerden bashetmiştim. Elbette arkadaşın bahsettiği madenler Meran sunucusunun en pahalı madenleridir.

Diğer arkadaş ; istediğini ol yazdıklarımızı oku sende paradan çekinmeyeceksen yazdıklarımızdan yola çıkarak aradığın cevapları alırsın.
İyi oyunlar ! :)

“Büyücü” sayfasına dön