oguzhan55 yazdı:Madenleri zaten zaman icerisinde kendin ogrenirsin. ancak ileride kendi madenlerini kendin cekmen adina Sarraf 45 Lokmanin 49 olmasini oneririm.
45 lokman olunca arttirici alin ve yeraltinda krizoberil cekin bunlardan alexandrite cikar
eminonude kalsedon cekin bunlardan akik cikar ve bunlar pahali seylerdir.
ZAMAN ICERISINDE OYUNDA ZATEN TAKILDIGIN BIR COK S EY OLUR. SORULARINI BANA OZEL MESAJ OLARAK ILETEBILIRSIN.
Hayirli olsun.
Yardım sever bir arkadaşa benziyorsun, Hangi sunucudasın orada açmak istiyorum hesabımı .
Unutmadan şu tesla gözcümüdür nedir başlar başlamaz ondan alayım mı?
Ben meran sunucusunda oynuyorum arkadasim.
Tesla gozune gelince bence gereksiz. Ilerleyen levellerde alirsin. Ama 1 haftada 45 level oldugunu varsayalim. Genede sen bilirsin.
oguzhan55 yazdı:Madenleri zaten zaman icerisinde kendin ogrenirsin. ancak ileride kendi madenlerini kendin cekmen adina Sarraf 45 Lokmanin 49 olmasini oneririm.
45 lokman olunca arttirici alin ve yeraltinda krizoberil cekin bunlardan alexandrite cikar
eminonude kalsedon cekin bunlardan akik cikar ve bunlar pahali seylerdir.
ZAMAN ICERISINDE OYUNDA ZATEN TAKILDIGIN BIR COK S EY OLUR. SORULARINI BANA OZEL MESAJ OLARAK ILETEBILIRSIN.
Hayirli olsun.
Yardım sever bir arkadaşa benziyorsun, Hangi sunucudasın orada açmak istiyorum hesabımı .
Unutmadan şu tesla gözcümüdür nedir başlar başlamaz ondan alayım mı?
Önce arkadaş 1-2 yerde seni yanıltmış onları düzelteyim en iyi para yapan madenler ganoderma dört yapraklı yonca ve menekşe elmas tır ilk 2 maden lokman madeni olup 45 puan lokman verildiğinde çekilebilir.ganoderma mantar öbeklerinden dört yapraklı yonca çıban otu öbeğinden çıkar mantar öbeğinden toplamak için 30 puan çıban öbeğinden toplamak için 45 puan lokman a vermen gerekir.Menekşe elmasta sarraf madenidir elmas öbeğinden çıkar 23 puan sarrafa verdiğinde çekebilrisin madenlerin yerini öğrenmek için forumda hazırlanmış maden haritası konusu bulup bakabilirsin.Şuanki durumda oyunu iyi bir şekilde oynamak için oyun içinde arkadaş edinmeli bir çevren olmalı bu olunca herşey arkasından gelir.Bunun en kolay yoluda bir loncaya girmek.Herşeyden önce bir loncaya gir gerisi kolay gelir