[TILSIMLAR] ŞİFACI
- veym2
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: [TILSIMLAR] ŞİFACI
6500 bence heycandan ne dedigini kariştırdın sen aynı anda siyanur ruh set takmayı nasıl planlıyosun ve 3420 şifa 1710 olcak dedin eğer gazap açarsan neden mev set takasın ki full hidro taktın 2611 asit oldu 0 şifayla basılan duz 3000 ise 1500 kritik 8000 den 4000 düşecek bu canlarda pek bi fayda etmez gibime geliyo ama gelsın görelim
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
veym2 yazdı:6500 bence heycandan ne dedigini kariştırdın sen aynı anda siyanur ruh set takmayı nasıl planlıyosun ve 3420 şifa 1710 olcak dedin eğer gazap açarsan neden mev set takasın ki full hidro taktın 2611 asit oldu 0 şifayla basılan duz 3000 ise 1500 kritik 8000 den 4000 düşecek bu canlarda pek bi fayda etmez gibime geliyo ama gelsın görelim
Ben gazap özelliği sevdim ancak kullanmayı düşünmüyorum şu anda da kullanmıyorum.
Sancak sunucusuna gelirsen aynı anda siyanür ve ruh döven set nasıl takıldığını gösterebilirim
- kizilmaskee
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Iıı SoN ııI
ORHANBEY yazdı:III. seviye zehir tılsımı ile 15 sn yavaşlarsa istediği konsu vurabilir tabi 6 tane vuracak zamanı olursaSufizm yazdı:Adamlar III seviye kons tılsımı düşürsünde hem kaçsın hemde 6 metroitte yatırsın ben vay halimize diyorum geçmiş olsun.![]()
http://inciswf.com/tripgj9.swf
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Zehire o kadar güvenme.Büyü bozma tılsımı ile boşa gider o zehirORHANBEY yazdı:III. seviye zehir tılsımı ile 15 sn yavaşlarsa istediği konsu vurabilir tabi 6 tane vuracak zamanı olursaSufizm yazdı:Adamlar III seviye kons tılsımı düşürsünde hem kaçsın hemde 6 metroitte yatırsın ben vay halimize diyorum geçmiş olsun.![]()
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Evet bu konuda katılıyorum.Ama anlamadığım bişe var 3.seviye tılsımda %300 ihtimalle savaşcı ve şifacı büyülerini bozar diyor en fazla %100 ihtimal olması gerekmiyor mu ?İkinci bir konu ise bir karakter 4 tılsımı aynı anda takabiliyor 2 majör,2 minör olmak üzere.Eğer tılsımı değiştirirseniz kudretiniz sıfırlanıyor.Bu yüzden ws atarken başka tılsımlar,şifa basarken başka tılsımlara ihtiyaç olacak.Refresh yazdı:Zehire o kadar güvenme.Büyü bozma tılsımı ile boşa gider o zehirORHANBEY yazdı:III. seviye zehir tılsımı ile 15 sn yavaşlarsa istediği konsu vurabilir tabi 6 tane vuracak zamanı olursaSufizm yazdı:Adamlar III seviye kons tılsımı düşürsünde hem kaçsın hemde 6 metroitte yatırsın ben vay halimize diyorum geçmiş olsun.![]()
![]()

- sylar2
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Suskunlar
Mesela ws esnasında büyü bozma yaptın diyelim , bu senin icinde konsta 1 fizik eksik demek.Ve Sen biraz da kacıyon olsan o zehiri yediğinde gene durucaksın.Yaptığın şey adam için olur.Refresh yazdı:Zehire o kadar güvenme.Büyü bozma tılsımı ile boşa gider o zehirORHANBEY yazdı:III. seviye zehir tılsımı ile 15 sn yavaşlarsa istediği konsu vurabilir tabi 6 tane vuracak zamanı olursaSufizm yazdı:Adamlar III seviye kons tılsımı düşürsünde hem kaçsın hemde 6 metroitte yatırsın ben vay halimize diyorum geçmiş olsun.![]()
![]()
IIaLoNeII MrdexteR ChucKy
15 Puan Büyü Bozma %25 ihtimalle tüm sınıfların etkisini bozar. Bunu %300 arttırırsan + %75 daha eklemiş olursun. Bu da %100 yapar.berkan587 yazdı: Ama anlamadığım bişe var 3.seviye tılsımda %300 ihtimalle savaşcı ve şifacı büyülerini bozar diyor en fazla %100 ihtimal olması gerekmiyor mu ?
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Ata
Savaşta o zaman savaşçı zihin tutsa bile her türlü bozacak büyücü bu tılsım sayesinde
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
1 fizik eksik niye vurayım ki ?Meteoritin yenilenmesi 2 sn olacak 1 fizik vurup bozabilirim.Zehir artık sadece savaşçılara karşı etkili olur.sylar2 yazdı:Mesela ws esnasında büyü bozma yaptın diyelim , bu senin icinde konsta 1 fizik eksik demek.Ve Sen biraz da kacıyon olsan o zehiri yediğinde gene durucaksın.Yaptığın şey adam için olur.Refresh yazdı:Zehire o kadar güvenme.Büyü bozma tılsımı ile boşa gider o zehirORHANBEY yazdı:III. seviye zehir tılsımı ile 15 sn yavaşlarsa istediği konsu vurabilir tabi 6 tane vuracak zamanı olursaSufizm yazdı:Adamlar III seviye kons tılsımı düşürsünde hem kaçsın hemde 6 metroitte yatırsın ben vay halimize diyorum geçmiş olsun.![]()
![]()
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Zehiri büyücü de savaşçı da bozabilir ancak asitin çaresi yok. Şifa bile asiti bozamadıktan sonra yeni bir asit çağı başlıyor demektir.