[TILSIMLAR] ŞİFACI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Re: [TILSIMLAR] ŞİFACI

Mesaj gönderen veym2 »

6500 bence heycandan ne dedigini kariştırdın sen aynı anda siyanur ruh set takmayı nasıl planlıyosun ve 3420 şifa 1710 olcak dedin eğer gazap açarsan neden mev set takasın ki full hidro taktın 2611 asit oldu 0 şifayla basılan duz 3000 ise 1500 kritik 8000 den 4000 düşecek bu canlarda pek bi fayda etmez gibime geliyo ama gelsın görelim
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

veym2 yazdı:6500 bence heycandan ne dedigini kariştırdın sen aynı anda siyanur ruh set takmayı nasıl planlıyosun ve 3420 şifa 1710 olcak dedin eğer gazap açarsan neden mev set takasın ki full hidro taktın 2611 asit oldu 0 şifayla basılan duz 3000 ise 1500 kritik 8000 den 4000 düşecek bu canlarda pek bi fayda etmez gibime geliyo ama gelsın görelim

Ben gazap özelliği sevdim ancak kullanmayı düşünmüyorum şu anda da kullanmıyorum.
Sancak sunucusuna gelirsen aynı anda siyanür ve ruh döven set nasıl takıldığını gösterebilirim :D
Kullanıcı avatarı
kizilmaskee
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Iıı SoN ııI

Mesaj gönderen kizilmaskee »

ORHANBEY yazdı:
Sufizm yazdı:Adamlar III seviye kons tılsımı düşürsünde hem kaçsın hemde 6 metroitte yatırsın ben vay halimize diyorum geçmiş olsun.
III. seviye zehir tılsımı ile 15 sn yavaşlarsa istediği konsu vurabilir tabi 6 tane vuracak zamanı olursa :D

http://inciswf.com/tripgj9.swf
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

ORHANBEY yazdı:
Sufizm yazdı:Adamlar III seviye kons tılsımı düşürsünde hem kaçsın hemde 6 metroitte yatırsın ben vay halimize diyorum geçmiş olsun.
III. seviye zehir tılsımı ile 15 sn yavaşlarsa istediği konsu vurabilir tabi 6 tane vuracak zamanı olursa :D
Zehire o kadar güvenme.Büyü bozma tılsımı ile boşa gider o zehir ;)
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

Refresh yazdı:
ORHANBEY yazdı:
Evet bu konuda katılıyorum.Ama anlamadığım bişe var 3.seviye tılsımda %300 ihtimalle savaşcı ve şifacı büyülerini bozar diyor en fazla %100 ihtimal olması gerekmiyor mu ?İkinci bir konu ise bir karakter 4 tılsımı aynı anda takabiliyor 2 majör,2 minör olmak üzere.Eğer tılsımı değiştirirseniz kudretiniz sıfırlanıyor.Bu yüzden ws atarken başka tılsımlar,şifa basarken başka tılsımlara ihtiyaç olacak.
Resim
Kullanıcı avatarı
sylar2
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Suskunlar

Mesaj gönderen sylar2 »

Refresh yazdı:
ORHANBEY yazdı:
Mesela ws esnasında büyü bozma yaptın diyelim , bu senin icinde konsta 1 fizik eksik demek.Ve Sen biraz da kacıyon olsan o zehiri yediğinde gene durucaksın.Yaptığın şey adam için olur.
IIaLoNeII MrdexteR ChucKy
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

berkan587 yazdı: Ama anlamadığım bişe var 3.seviye tılsımda %300 ihtimalle savaşcı ve şifacı büyülerini bozar diyor en fazla %100 ihtimal olması gerekmiyor mu ?
15 Puan Büyü Bozma %25 ihtimalle tüm sınıfların etkisini bozar. Bunu %300 arttırırsan + %75 daha eklemiş olursun. Bu da %100 yapar.
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Savaşta o zaman savaşçı zihin tutsa bile her türlü bozacak büyücü bu tılsım sayesinde
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

sylar2 yazdı:
Refresh yazdı:
ORHANBEY yazdı:
Mesela ws esnasında büyü bozma yaptın diyelim , bu senin icinde konsta 1 fizik eksik demek.Ve Sen biraz da kacıyon olsan o zehiri yediğinde gene durucaksın.Yaptığın şey adam için olur.
1 fizik eksik niye vurayım ki ?Meteoritin yenilenmesi 2 sn olacak 1 fizik vurup bozabilirim.Zehir artık sadece savaşçılara karşı etkili olur.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Zehiri büyücü de savaşçı da bozabilir ancak asitin çaresi yok. Şifa bile asiti bozamadıktan sonra yeni bir asit çağı başlıyor demektir.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön