sen oyunu geliştirmessen başka ülkelere açmassan oyun gelişir mi ? gelişmez.FArkxVar yazdı:Bu Oyun Senin Gibi Diyenleri Çok Gördü !
Ne Kapandı Ne Oyuncusu Azaldı ! Biri Gitti Diğeri Geldi Ne yönetimler Değişti Niceleri Geldi ...
Öyle Bir Oyunu Tam Rayına Oturtmadan Değişiklik Yapmak Yeni Projeleri Basitleştirir..
İkv Bir Kıyamet Vaktini Anlatan Oyun Sürekli Değişimlere Açık Konusu Fakat Her Sabah Uyandığında Yeni Bir Değişim Gerçekleşemez..
Yeni Bosslar - İtemler - Bölgeler - Paketler ! vs vs Herşeyin Yolunda gitmesi Lazım..
49 seviye 2 senede geldi ve 39 lara dönmek istediniz.. topkapı 5-6 ayda geldi keşke gelmeseydi dediniz..
çemberlitaş -sığınak - miğrat geldi .. adamlar ellerinden geleni yapıyorlar.. ama Bilin ki onlarında özel hayatları anneleri babaları kardeşleri arkadaşları çolukları çocukları var ve 7/24 oyunda bunun için çalışıyor olamazlar..
Bu Dünya Çapında Bir Oyun Değil ki Alt Yapısı Kuvvetli Bir Şekilde sürekli Güncelleştirme Gelsin.
Alt Yapısı Zayıf Fakat Kuvvetlendirilmeye Çalışılan bir oyun..
Yönetim ÇalışıyorMUŞ diyen Arkadaş Çemberlitaş - Sığınak - 49 seviye Yer Altı Bunları Kim Yaptı ?
-Anan mı ?
- Adamlar Gönüllü Gönülsüz bir Şekilde Oyun Üzerinde Çalışıyorlar..
Grafikleri ve diğer özellikleri zayıf olmasın diye belli bir süre hazırlık yapıyorlar..
En Basitinden Pes bile 7-8 ayda çıkarılıyor.
Ayrıca Devamlı Paket Yenilenirse Kotalı Arkadaşlarımız Kotalarını Sürekli Aşar..
Bilmem Kaç GB olmuş ikvBenim Oynamaya başladığımda Gb bile değildi
FAZLA YENİLİK İNSANI SIKAR..
Yönetime Haksızlık Yapıldığını Düşünüyorum..
Beğenmeyen Başka Oyuna Geçebilir
her ay eklenti gelsin mi dedik birader okuma yazman yok herhalde son 2 senedir ne gibi eklenti geldi dogru dürüst?
Oyunu gruplaştırdılar oyun çöktü ama hala hatalarını kabul etmediler.
bir ç.t itemli adamla normal 49 lwl adamın ws'sinde 49 normal itemi olan kazanıyorsa başlarım bu işe.
2 saat gb atıyoruz adam çıkıyor hakkımız nerede ?
1 senedir yüzük düşmüyor nerde sans faktörü ?
BENCE FAZLA YÖNETİM YALAKALIGI YAPMA YAPANLAR GİBİ OLUR SONUN ..