Yönetim Çalışıyor (Muş)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Yönetim Çalışıyor (Muş)

Mesaj gönderen yunus1907 »

FArkxVar yazdı:Bu Oyun Senin Gibi Diyenleri Çok Gördü !
Ne Kapandı Ne Oyuncusu Azaldı ! Biri Gitti Diğeri Geldi Ne yönetimler Değişti Niceleri Geldi ...

Öyle Bir Oyunu Tam Rayına Oturtmadan Değişiklik Yapmak Yeni Projeleri Basitleştirir..
İkv Bir Kıyamet Vaktini Anlatan Oyun Sürekli Değişimlere Açık Konusu Fakat Her Sabah Uyandığında Yeni Bir Değişim Gerçekleşemez..

Yeni Bosslar - İtemler - Bölgeler - Paketler ! vs vs Herşeyin Yolunda gitmesi Lazım..
49 seviye 2 senede geldi ve 39 lara dönmek istediniz.. topkapı 5-6 ayda geldi keşke gelmeseydi dediniz..
çemberlitaş -sığınak - miğrat geldi .. adamlar ellerinden geleni yapıyorlar.. ama Bilin ki onlarında özel hayatları anneleri babaları kardeşleri arkadaşları çolukları çocukları var ve 7/24 oyunda bunun için çalışıyor olamazlar..
Bu Dünya Çapında Bir Oyun Değil ki Alt Yapısı Kuvvetli Bir Şekilde sürekli Güncelleştirme Gelsin.
Alt Yapısı Zayıf Fakat Kuvvetlendirilmeye Çalışılan bir oyun..

Yönetim ÇalışıyorMUŞ diyen Arkadaş Çemberlitaş - Sığınak - 49 seviye Yer Altı Bunları Kim Yaptı ?
-Anan mı ?
- Adamlar Gönüllü Gönülsüz bir Şekilde Oyun Üzerinde Çalışıyorlar..
Grafikleri ve diğer özellikleri zayıf olmasın diye belli bir süre hazırlık yapıyorlar..
En Basitinden Pes bile 7-8 ayda çıkarılıyor.

Ayrıca Devamlı Paket Yenilenirse Kotalı Arkadaşlarımız Kotalarını Sürekli Aşar.. :)
Bilmem Kaç GB olmuş ikv :D Benim Oynamaya başladığımda Gb bile değildi :D

FAZLA YENİLİK İNSANI SIKAR..

Yönetime Haksızlık Yapıldığını Düşünüyorum..
Beğenmeyen Başka Oyuna Geçebilir :)
sen oyunu geliştirmessen başka ülkelere açmassan oyun gelişir mi ? gelişmez.

her ay eklenti gelsin mi dedik birader okuma yazman yok herhalde son 2 senedir ne gibi eklenti geldi dogru dürüst?

Oyunu gruplaştırdılar oyun çöktü ama hala hatalarını kabul etmediler.

bir ç.t itemli adamla normal 49 lwl adamın ws'sinde 49 normal itemi olan kazanıyorsa başlarım bu işe.

2 saat gb atıyoruz adam çıkıyor hakkımız nerede ?

1 senedir yüzük düşmüyor nerde sans faktörü ?

BENCE FAZLA YÖNETİM YALAKALIGI YAPMA YAPANLAR GİBİ OLUR SONUN ..
Kullanıcı avatarı
FArkxVar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen FArkxVar »

1- Oyunu Bıraktım Yönetime Yalakalık Yapsam Ne Gibi Çıkarım olacak ?
2- Daha İtemlerin Bile Tamamlanmamış Sen Yeni Bölge İstiyorsun
3- Grup Bölgesi Olacak Diğeride Bu Bölgeler Gibi.
4- Çemberlitaş İtemleri ile Normal İtemler Arasında Çok Fark Var Saçmalıyorsun
5- Oyunu Geliştirmek İçin Önce Sağlam Bir Alt Yapı Üzerine Kurulması Lazım Oyun.
6- Eğer Beğenmiyorsan Knight - Metin 2 - Karahan Gibi Diğer On-line Oyunlara Gidebilirsin Kimse Seni Zorla tutmuyor.
7- Ayrıca GElişmek İçin Oyunun Hikayesine Göre Gelişmek Gerekir. METİN 2 de ve knightta hikaye yok sadece fantastik onlar
8- Bu Oyun Kıyamet Vaktini Anlatıyor İstanbulda geçiyor , Sadece Bu Sınırlar İçinde Genişleyebilir. Birden Gelnişlemesi Beklenemez Öyle Bir ŞEyde Oyuncu Sayısı Çok Düşer

Yukarıda Dediğim Gibi Bizim Oyunumuz Belli Bir Hikayeye Göre İlerliyor ve Ona Göre Yenilik Yapılıyor. Diğer On-line Oyunların Hikayesi Yok VE Çok Geniş Bir Coğrafyada İlerliyorlar...

Ben Yönetimin Yalakası Olsaydım Çar Çalmak Yerine GM adayı olurdum :)

Yönetimi SAvunulacak Yerde SAvunurum . Sövecek Yerde de Yerden Yerede Vururum
Rahat Ol.

Fatih Ç.
--------------DUMANİST-------------
.........ıılllllıı....Kill For You....ıılllllıı........
----------------------------------------
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

FArkxVar yazdı:1- Oyunu Bıraktım Yönetime Yalakalık Yapsam Ne Gibi Çıkarım olacak ?
2- Daha İtemlerin Bile Tamamlanmamış Sen Yeni Bölge İstiyorsun
3- Grup Bölgesi Olacak Diğeride Bu Bölgeler Gibi.
4- Çemberlitaş İtemleri ile Normal İtemler Arasında Çok Fark Var Saçmalıyorsun
5- Oyunu Geliştirmek İçin Önce Sağlam Bir Alt Yapı Üzerine Kurulması Lazım Oyun.
6- Eğer Beğenmiyorsan Knight - Metin 2 - Karahan Gibi Diğer On-line Oyunlara Gidebilirsin Kimse Seni Zorla tutmuyor.
7- Ayrıca GElişmek İçin Oyunun Hikayesine Göre Gelişmek Gerekir. METİN 2 de ve knightta hikaye yok sadece fantastik onlar
8- Bu Oyun Kıyamet Vaktini Anlatıyor İstanbulda geçiyor , Sadece Bu Sınırlar İçinde Genişleyebilir. Birden Gelnişlemesi Beklenemez Öyle Bir ŞEyde Oyuncu Sayısı Çok Düşer

Yukarıda Dediğim Gibi Bizim Oyunumuz Belli Bir Hikayeye Göre İlerliyor ve Ona Göre Yenilik Yapılıyor. Diğer On-line Oyunların Hikayesi Yok VE Çok Geniş Bir Coğrafyada İlerliyorlar...

Ben Yönetimin Yalakası Olsaydım Çar Çalmak Yerine GM adayı olurdum :)

Yönetimi SAvunulacak Yerde SAvunurum . Sövecek Yerde de Yerden Yerede Vururum
Rahat Ol.

Fatih Ç.
bir şeyleri görmemek için kör olman gerekir,öyle babanın malı degil bu oyun ben gidersem yanımda başkasını götürürsem başka oyuncu giderse bu oyunda oyuncu kalır mı ?

ayrıca gelecek bölge grup bölgesi degil,hayatımda gördüğüm en saçma şey grup bölgesi !

gelelim itemlere arkadaş bir konu açmış aç bak istersen full setli karsısındaki adam hiç bir saheser olmamasına ragmen aynı anda ölüyorlar.

bu oyundaki gmlere bir anlam veremiyorum yok biz 3 kişiyiz yok ailemiz var falan filan ulan sanki OYUN ÇİNDE,AVRUPADA ÇOK OYNANIYORMUŞ YETİŞEMİYORSUNUZ .

BENİM İNTERNET CAFEM VAR CAFEMDE DİĞER OYUNLARA PATCH ATIYORUZ AMA İKV ATMIYORUZ,çünkü oynayan yok ben oynuyorum millet gelip baktığı zaman gülüyor böyle grafik mi olur bu nasıl yetenek ...

insanın içinde heyecan olması lazım oyuna giriyorum hiç heyecan yok çünkü yapacak bir şey yok ,mecbur değilim ben 2 saat adam beklemeye geceleri 2 3 saat boş vaktim oluyor o vaktide adam arayarak geçiremem.

bireysel bölge getirirsin kardeşim keseriz level alırız ama ne öyle 500 kere gir kenana item düşüreme olur mu böyle ?
Kullanıcı avatarı
FArkxVar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen FArkxVar »

1- Gitmek İsteyen Çoktan Giderdi.. Seni Beklemez VEya Senle Gitmezdi.
2- Örsü Olmazsa Tabi YENİLİR ;)
3- Adamların Hayatı Sadece Bu Oyundan İbaret Değil.. Gerçek Hayatlarına da Biraz Önem Vermeleri Gerekir.. Ayrıca Dediğim Gibi Alt Yapı Sorunları yüzünden Hızlı Güncelleştirilmiyor Oyun.
4- İnternet Kafelerde Yok Oyun Çünkü REKLAM Yapılmıyor. Reklamcılık Konusunda Çok Geride Kalmış İkv Bu Konuda Haklısın Buna Sözüm Yok .4-5 Siteye Reklam Verilse Daha Güzel Olur Oyun Hem Kalabalık Olur
5-Grup Bölgelerinde Millet Acımasız Oluyor Misal İlk Zamanlar 900 elektrk ile kenan atılırken şimdi adam 2500 elek istiyor ?
Acaba Yeni Başlayanları Ezip Oyundan Soğutmuş Olmuyormuyuz ? Ve Bunun Sonucunda Oyunda Adam Bulamıyoruz ?
Kısacası Bencillik Ve Egoistlik Yüzünden Oyunda Azalma Ve Gerileme Meydana Geliyor FAKAT Hiç Bir Zaman Bitmez bu Oyun.

6- Belki Yönetime TECRÜBELİ Elemanlar Alınarak İlerletilebilir.

Son Olarak : Grafik Konusunda Bence Gayet İyi Ama Yer Altı Versiyonu Sınıfta Kaldı..
Çemberlitaş - Sığınak - Miğrat - Eminönü - Meteor Labirent Gayet İyi
--------------DUMANİST-------------
.........ıılllllıı....Kill For You....ıılllllıı........
----------------------------------------
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

FArkxVar yazdı:1- Gitmek İsteyen Çoktan Giderdi.. Seni Beklemez VEya Senle Gitmezdi.
2- Örsü Olmazsa Tabi YENİLİR ;)
3- Adamların Hayatı Sadece Bu Oyundan İbaret Değil.. Gerçek Hayatlarına da Biraz Önem Vermeleri Gerekir.. Ayrıca Dediğim Gibi Alt Yapı Sorunları yüzünden Hızlı Güncelleştirilmiyor Oyun.
4- İnternet Kafelerde Yok Oyun Çünkü REKLAM Yapılmıyor. Reklamcılık Konusunda Çok Geride Kalmış İkv Bu Konuda Haklısın Buna Sözüm Yok .4-5 Siteye Reklam Verilse Daha Güzel Olur Oyun Hem Kalabalık Olur
5-Grup Bölgelerinde Millet Acımasız Oluyor Misal İlk Zamanlar 900 elektrk ile kenan atılırken şimdi adam 2500 elek istiyor ?
Acaba Yeni Başlayanları Ezip Oyundan Soğutmuş Olmuyormuyuz ? Ve Bunun Sonucunda Oyunda Adam Bulamıyoruz ?
Kısacası Bencillik Ve Egoistlik Yüzünden Oyunda Azalma Ve Gerileme Meydana Geliyor FAKAT Hiç Bir Zaman Bitmez bu Oyun.

6- Belki Yönetime TECRÜBELİ Elemanlar Alınarak İlerletilebilir.

Son Olarak : Grafik Konusunda Bence Gayet İyi Ama Yer Altı Versiyonu Sınıfta Kaldı..
Çemberlitaş - Sığınak - Miğrat - Eminönü - Meteor Labirent Gayet İyi
Gidenler gitti dostum.

Bugün cafeye 20 yaşında bir genç geldi tanıdık teşkilatta oynuyor neyse girdi çara muhabbet ettik kendisi lodos'tu geçti arzların mekanına kimse yok,adam hemen alt f4 çekti çıktı oyundan masasını kapattı.

Eskiden bir yerden bir yere giderken en az karşı klan yada klandan olmayan bi ton insan karşıma çıkardı şimdi sadece gb önü dolu başka yerler bom boş.

eskiden saatlerce elmas madeninin beklerdik,sıra sıra çekerdik (eski derken 1 sene önce ) şimdi elmas madenlerini çeken yok .

Grafik konusunda çt sıgınak junon grafigi güzel ama eminönü deniz yeraltı biraz daha zenginleştirilmeli.

Elbet reklam yapmazsınız,yene gelen paketlerdede cinin adını değiştirip getirmekte oyunculara büyük haksızlıktır !
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön