uyarı
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: uyarı
Bu tip karakterli insanlar kendilerini çok zeki sanıyorlar galiba.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

zekilikle falan ilgisi yok kardeş şerefsizlikle alakası var...
hızlı olamadığı için çekemiyor kendinden maden çekenleride böyle etkisiz hale getiriyor
:evil: :evil: :evil:
hızlı olamadığı için çekemiyor kendinden maden çekenleride böyle etkisiz hale getiriyor
:evil: :evil: :evil:
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
zaten bu maden içine oturma ve sanırım bi hile bulunmuş maden konusunda bunlara artık oyun yönetiminin bir el atması gerekli
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Bu tarz tehdit cümlelerini şikayet sistemini kullanarak bizlere iletebilirsiniz. Ayrıca lütfen bu tarz konulara forumda yer vermeyelim. İlgili şikayetlerinizi http://istanbuloyun.com/ikvdestek/ adresinden yapabilirsiniz.Designer yazdı:kardeş ben o kadar şikayet ettim bide elimde fotolar var sana kızdım keylogger soktum pc ne benimle uğraşma çalarım malzemelerini diye tehdit ediyor bu adam "Captainofcalypso"
Rahatsız edici davranışlarda öncelikle oyun içi şikayet sistemini kullanınız.
[GM]Erdoğan