Tamam,siz böyle hayaller kurmaya devam edin.EVCILSAYKO yazdı:10 kişiden 8'i diyosaki o zamanlar güzeldi daha fazlada yoruma gerek yok..HezarfenCelebi yazdı:Evet,oyun çok basitti o zamanlar.EVCILSAYKO yazdı:O yılları yaşadınızmı ?HezarfenCelebi yazdı:Geçmişe takılıp kalmayın,geleceğe bakın arkadaşlar.
İkvnin Çöküşü
-
- Demirci Çırağı
Re: İkvnin Çöküşü
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Arkadaşım bi soluklan.Oyunu bi çökerttin bi çıkarttın.Ne söyleyeceğine bir karar ver istersen.Maden başında beklenen günler sıkıntılı günlerdi.Bir madenin başında saatlerce didişmeyimi özledin.Özlediğin buysa bundan sonrasına niye şikayet ediyorsun onu anlamadım.Oyunu antisosyal işi gücü olmayanlar oynuyor diyorsun bune biçim bir yorumdur oynadığında sen kendini bunlardan hangisi olarak hissediyordun.Oyun dünyanın heryerinde boş zamanlarda oynanan bir eğlence aracıdır.İnsanlar boş zamanlarında oynar.Oyunda gördüğün herkes işi, okulu, evde yapacağı daha önemli bir işi yoksa oynuyorlardır.Oyun bitmiş çıkmış üstelik sanane ? Kimseye bişey olduğu yok enerjini başka yerlere harca.EVCILSAYKO yazdı:meteorla canlandı çemberlitaşla bitti oyun 2007 ... ve sonrası yok girip çıkıyorum sadece forumu takip ediyorum yorumları okuyorum ticari malzeme olarak görüldüğümüz için ve köle olarak düşünüldüğümüzden bütün bunlar. Abicim bu oyunu memurlar bile oynardı eskiden öğretmenler vs.. maden başı sohbetler ederdik . 5 saat sıgınak vs yapamaz bu insanlar yapamayıncada geri kalıyor eziklenen adam niye girsin oyuna ? anca anti sosyal kişiliği olan veya bir işi gücü olmayan adamlar kral olur oyunda .. nerde o tungsten kuyruguna girip sırayla çektiğimiz günler.. en değerli madenin tungsten oldugu günler nerde.. nerde... oyunun fazla ömrü kalmadı zaten oynayan 1000 kişi var yok .
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Arkadaşım hayal deyil eskiyi yadetmek.. sitem etmek eskiye özlem.. şimdinin bozuk düzenine isyan anlıyomusun bunları .. dalga geçer gibi konuşmaların komik yani konuyu baltalama rica ediyorum..HezarfenCelebi yazdı:Tamam,siz böyle hayaller kurmaya devam edin.EVCILSAYKO yazdı:10 kişiden 8'i diyosaki o zamanlar güzeldi daha fazlada yoruma gerek yok..HezarfenCelebi yazdı:Evet,oyun çok basitti o zamanlar.EVCILSAYKO yazdı:O yılları yaşadınızmı ?HezarfenCelebi yazdı:Geçmişe takılıp kalmayın,geleceğe bakın arkadaşlar.
İkv mini etek gibidir,çok şeyi gösterir ama asıl göstermesi gereken şeyi göstermez.

2006 - 2011

2006 - 2011
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Oyundaki herkesi anti sosyallikle itham etmedim bunu anla önce ! oyunda boss tank kral vs diye tanınan kişilerin sosyal hayatları bitik insanlar oldugu işlerinden güclerinden oldugu veya issiz gücsüz olduklarını söyledim.. kimsede alınmasın gücenmesin kardeşim başkada bi acıklaması yok !Bourne yazdı:Arkadaşım bi soluklan.Oyunu bi çökerttin bi çıkarttın.Ne söyleyeceğine bir karar ver istersen.Maden başında beklenen günler sıkıntılı günlerdi.Bir madenin başında saatlerce didişmeyimi özledin.Özlediğin buysa bundan sonrasına niye şikayet ediyorsun onu anlamadım.Oyunu antisosyal işi gücü olmayanlar oynuyor diyorsun bune biçim bir yorumdur oynadığında sen kendini bunlardan hangisi olarak hissediyordun.Oyun dünyanın heryerinde boş zamanlarda oynanan bir eğlence aracıdır.İnsanlar boş zamanlarında oynar.Oyunda gördüğün herkes işi, okulu, evde yapacağı daha önemli bir işi yoksa oynuyorlardır.Oyun bitmiş çıkmış üstelik sanane ? Kimseye bişey olduğu yok enerjini başka yerlere harca.EVCILSAYKO yazdı:meteorla canlandı çemberlitaşla bitti oyun 2007 ... ve sonrası yok girip çıkıyorum sadece forumu takip ediyorum yorumları okuyorum ticari malzeme olarak görüldüğümüz için ve köle olarak düşünüldüğümüzden bütün bunlar. Abicim bu oyunu memurlar bile oynardı eskiden öğretmenler vs.. maden başı sohbetler ederdik . 5 saat sıgınak vs yapamaz bu insanlar yapamayıncada geri kalıyor eziklenen adam niye girsin oyuna ? anca anti sosyal kişiliği olan veya bir işi gücü olmayan adamlar kral olur oyunda .. nerde o tungsten kuyruguna girip sırayla çektiğimiz günler.. en değerli madenin tungsten oldugu günler nerde.. nerde... oyunun fazla ömrü kalmadı zaten oynayan 1000 kişi var yok .
İkv mini etek gibidir,çok şeyi gösterir ama asıl göstermesi gereken şeyi göstermez.

2006 - 2011

2006 - 2011
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
8 i biziz 1 i bu armut digeride yönetimHezarfenCelebi yazdı:Tamam,siz böyle hayaller kurmaya devam edin.EVCILSAYKO yazdı:10 kişiden 8'i diyosaki o zamanlar güzeldi daha fazlada yoruma gerek yok..HezarfenCelebi yazdı:Evet,oyun çok basitti o zamanlar.EVCILSAYKO yazdı:O yılları yaşadınızmı ?HezarfenCelebi yazdı:Geçmişe takılıp kalmayın,geleceğe bakın arkadaşlar.
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

-
- Demirci Çırağı
O armutu dik koyar seni üzerine oturturum çocuk
))
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
ben orjinalini montelerim sana lan adam gibi konus gerginlik cıkartma armut dedik diyemi alınıyosun ?HezarfenCelebi yazdı:O armutu dik koyar seni üzerine oturturum çocuk))
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

Tartışmaya yönelik ve konu dışı iletiler silinmiştir. Lütfen konu içeriği dışına çıkmayarak tartışma ortamı yaratacak iletilerden uzak duralım.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
29 levelden devam ettiğimiz abilerle 39 level çok güzel geçmişti.Özellikle vs lerin doruğa ve taktiğin ön planda olduğu zamanlardı.

xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Hangi görüşte olursanız olun ortada kocaman bir gerçek var 5 saattir geziyorum tüm bölgeleri beyazköşkte ki en kalabalık sunucuydu bi ara. Toplasan rastladığım adam sayısı 6-7 (5 saatte - full gezerek) bölgeden yazan 4 kişi toplam ...
E bu demektir ki oyun bitmiş .... 10 aydır ayda bir giriyorum bu geceki gibi her ay azalıyor bu rakamlar. İnkar edecek yanı yok göz var nizam var rakamlar var oyun bitti bitiyor. TTNET e geçtikten sonra sobee daha canlanır sanıyorduk ama ne bu forumda defalarca sayfa sayfa yazdıklarımızı ne bundan önce kapanan forumda ne de ilk -ve en güzel- forumumuzda yazılanlar hiç kaale almadılar. Zamanında çok dedik oyuncu gözüyle bakın, popülasyonu artırın sürümden kazanın. Dengeleri bozmayın her sınıfın üstünlüğü olsun bi açıdan . Üretim ayrı bir zevk ticaret ayrı bir zevk vs ayrı bunları canlandırın öldürmeyin ama dinleyen kim . Oyunu 30 ar dk günde oynayarak her gün üzerine bişeyler koyabilmeliyiz , hergün saatler geçiremeyiz başında dedikçe bunlar grup da grup , grup da grup tutturdular . Neymiş grup ile arkadaşlık artacakmış ... Olmaz arkadaş o iş öyle sen insanları ticaretle bağlarsın birbirine, etkinliklerle olur , checkpointli yarış etkinliği düzenledinizmi bin kere dedik , etkinlik diyince savaş vs , herkes dalsın birbirine yok GM arasın tutanın elinde kalsın la bitmez yaratıcı olun dedik. Bir sürü fikir geliştirdik . Oturup Kurt mağarasında GM ler sordu biz söyledik hepsini biliyordunuz çözümlerin. Tek bir tanıdığı olmayan adamın güçlü olmasının yolunu açacaktınız. Çemberliden beri sizi bitiren bu oldu bilesiniz. Kapatın grup bölgelerini değiştirin işleyişlerini o haritaların bakın nasıl canlanıyor oyun. Eğer bir de vs lerden sert ağırı kaldırırsanız o da canlanır vslerde 39 daki denge işlerse. (Yani örn. full elektrik hasar buz direnç birisi , max + karışık orta kadar iki kişiye yenilmemeli. ve canı yarıya inen deparlayamamalı )
Şimdi grubu geçtim en basit görev için beraber gidecek 3 kişi bulunmayan oyuna kim niye başlasın niye devam etsin niye maden çeksin niye satın alsın siz daha iyisini parayla satarken. Satın satmayın demiyoruz daha pahalı satın icabında ama ona parasız da ulaşılabilmesinin yolunu açın. Oyun parasını akçeye çevirebilsin insanlar mesela 100 milyonu 1000 akçe yapın icabında ama bi yolu olsun ... Para verene kolay vermeyene zor olsun ama eşit olabilsinler.
Bunları yapın bölgeye gerek yok klanı loncalara gömün. yani loncalar isterlerse klan seçsin. Loncadakiler 2 - 3 kat fazla kp kazansın ama lonca parası klan parası falan diye de bölmeyin. Geliştirin ama çorba etmeyin özetle.
Ama ünidim kalmadı ...Ayda bi gelip bakmaya devam edicem ve son bir kişi gördüğüm gün ona elveda diyip silicem carları bu gidişle.
Jupiter - Fantom
Beyaz Köşk
E bu demektir ki oyun bitmiş .... 10 aydır ayda bir giriyorum bu geceki gibi her ay azalıyor bu rakamlar. İnkar edecek yanı yok göz var nizam var rakamlar var oyun bitti bitiyor. TTNET e geçtikten sonra sobee daha canlanır sanıyorduk ama ne bu forumda defalarca sayfa sayfa yazdıklarımızı ne bundan önce kapanan forumda ne de ilk -ve en güzel- forumumuzda yazılanlar hiç kaale almadılar. Zamanında çok dedik oyuncu gözüyle bakın, popülasyonu artırın sürümden kazanın. Dengeleri bozmayın her sınıfın üstünlüğü olsun bi açıdan . Üretim ayrı bir zevk ticaret ayrı bir zevk vs ayrı bunları canlandırın öldürmeyin ama dinleyen kim . Oyunu 30 ar dk günde oynayarak her gün üzerine bişeyler koyabilmeliyiz , hergün saatler geçiremeyiz başında dedikçe bunlar grup da grup , grup da grup tutturdular . Neymiş grup ile arkadaşlık artacakmış ... Olmaz arkadaş o iş öyle sen insanları ticaretle bağlarsın birbirine, etkinliklerle olur , checkpointli yarış etkinliği düzenledinizmi bin kere dedik , etkinlik diyince savaş vs , herkes dalsın birbirine yok GM arasın tutanın elinde kalsın la bitmez yaratıcı olun dedik. Bir sürü fikir geliştirdik . Oturup Kurt mağarasında GM ler sordu biz söyledik hepsini biliyordunuz çözümlerin. Tek bir tanıdığı olmayan adamın güçlü olmasının yolunu açacaktınız. Çemberliden beri sizi bitiren bu oldu bilesiniz. Kapatın grup bölgelerini değiştirin işleyişlerini o haritaların bakın nasıl canlanıyor oyun. Eğer bir de vs lerden sert ağırı kaldırırsanız o da canlanır vslerde 39 daki denge işlerse. (Yani örn. full elektrik hasar buz direnç birisi , max + karışık orta kadar iki kişiye yenilmemeli. ve canı yarıya inen deparlayamamalı )
Şimdi grubu geçtim en basit görev için beraber gidecek 3 kişi bulunmayan oyuna kim niye başlasın niye devam etsin niye maden çeksin niye satın alsın siz daha iyisini parayla satarken. Satın satmayın demiyoruz daha pahalı satın icabında ama ona parasız da ulaşılabilmesinin yolunu açın. Oyun parasını akçeye çevirebilsin insanlar mesela 100 milyonu 1000 akçe yapın icabında ama bi yolu olsun ... Para verene kolay vermeyene zor olsun ama eşit olabilsinler.
Bunları yapın bölgeye gerek yok klanı loncalara gömün. yani loncalar isterlerse klan seçsin. Loncadakiler 2 - 3 kat fazla kp kazansın ama lonca parası klan parası falan diye de bölmeyin. Geliştirin ama çorba etmeyin özetle.
Ama ünidim kalmadı ...Ayda bi gelip bakmaya devam edicem ve son bir kişi gördüğüm gün ona elveda diyip silicem carları bu gidişle.
Jupiter - Fantom
Beyaz Köşk