İşte stylelardan Qtahyalıstyle ;)

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Dirkraederxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: İşte stylelardan Qtahyalıstyle ;)

Mesaj gönderen Dirkraederxx »

KonyaDabbee yazdı:Sallayın gitsin :D Böyle Kişilere cevap vermeye değmaz
Zaten bir sana cevap vermeye deper ahahah :D sizleri bu aralar ön plana çıkartmışlar. acaba kim sizleri bu ön plana çıkarıyor. bir iki kelime varda yazmaya üşeniyorum ... şimdi yaş mevzusuna bağlarsınız olayı zaten garanti yaşıma biri yorum yapıcak . ama oyunda görüyorum ki çoğunuzdan zekiyim ve dürüstüm. yaşımı gizlemeye ve örtmeye yönelmiyorum. bana velet diyorlar da kendilerini hiç aynada gördümüde merak ediyorum . ?bu arada bana velet diyenlere söylüyorum acaba akıl yaşlarınızda altınız kadar gelişmiş mi ?
< ÖrgüLüxiLkannn / Dirkraederxx >
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir

Kullanıcı avatarı
Rukio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Rukio »

Gol deil ofsayt
Maalesef gol atamamıssın rottder bence ark listesine eklememende tesadüf deil bilerek yapmıssındır
Amaç belli ad karalamaya çalışmak
Güldürdün beni ne deyim sana :D
Kullanıcı avatarı
SAZOBALII
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen SAZOBALII »

Yeteri kadar zoom yaptığınızda ı harfi ile yazıldığını görüceksiniz.

i harfleri diğer küçük harflerden boy olarak biraz daha büyüktür.Resimde hiç bir oynama yapılmadıysa. Qtahyalıstyle...

Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Kullanıcı avatarı
Tayfaxgregory
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tayfaxgregory »

Tartısmaya gerek bile yok bence Eğer gercek car ise Block yediginde anlarsınız.
SeraxsTyLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SeraxsTyLe »

SAZOBALII yazdı:Yeteri kadar zoom yaptığınızda ı harfi ile yazıldığını görüceksiniz.

i harfleri diğer küçük harflerden boy olarak biraz daha büyüktür.Resimde hiç bir oynama yapılmadıysa. Qtahyalıstyle...
Sen git bi numara büyügün gelsin yorum yazsın :lol:

Rot bu konuyu LoncanLada bi tartis :lol:

Yönetici takliti yapan kullanıcı Bloke oldu 8-) İso Ama hala oyunda nedense 8-) İso ben sana dedim Bu numarayı yemezler diye :P
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
Kullanıcı avatarı
KonyaDabbee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen KonyaDabbee »

Dirkraederxx yazdı:
KonyaDabbee yazdı:Sallayın gitsin :D Böyle Kişilere cevap vermeye değmaz
Zaten bir sana cevap vermeye deper ahahah :D sizleri bu aralar ön plana çıkartmışlar. acaba kim sizleri bu ön plana çıkarıyor. bir iki kelime varda yazmaya üşeniyorum ... şimdi yaş mevzusuna bağlarsınız olayı zaten garanti yaşıma biri yorum yapıcak . ama oyunda görüyorum ki çoğunuzdan zekiyim ve dürüstüm. yaşımı gizlemeye ve örtmeye yönelmiyorum. bana velet diyorlar da kendilerini hiç aynada gördümüde merak ediyorum . ?bu arada bana velet diyenlere söylüyorum acaba akıl yaşlarınızda altınız kadar gelişmiş mi ?
Drikreaderxxx Bugun Bütün arzlar Gördü kimin akıl yaşının büyük veya küçük oldugunu.
Örgülüxilkann charınla Yapmadığın şaklabanlık kalmadı.
Ayrıca sana şunu soracam. Lodoslardan Kim Seni Kaç paraya satın aldı söylermisin :D Önceden Peşimden ayrılmazdın. Fiyatını söylede kaç paraya satıldık onu bari bilelim
Resim

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.

Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
Kullanıcı avatarı
KiYaMeTCeLLaDi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen KiYaMeTCeLLaDi »

Ne yazıkki bir çoğununun beta diye yanlış adlandırdığı karakterlere, bazıları görünce anlamsız bir şekilde salyalarını akıttıklarını biliyoruz. Umarım böyle bir durum değildir bu.

Ancak, Rotterde ağzının payını verecekseniz,

1. Bahse konu kişi İddiadaki karakterinin herhangi bir resmini alır oraya yapıştırır, İ ' mi / I ' mı o zaman ortaya çıkar.

2. Zaten İddiadaki kişi, muhtemelen gözden kaçmaz ise ceza alır ve Rotterde şikayetinin işleme konulduğuna dair (Eğer Sobee üyeliğinde değil ise) bilgilendirme maili alır, o mailede buraya yapıştırır.

Murat kimseye iftira atacak ham biri değil, olgun ve aklı başındadır. Bir an Murat kişi listesine eklememekle bir yanlışlık yapmışta olabilir. İddia edilen şahsıda hiç tanımam, belki denildiği gibi adına 1 LvL bir karakterde açılmış olabilr. Belkide tam tersi, bunu zaman gösterecek. Varsa yanlışlık Rotterdin zaten gereken özrü yapacağına eminim ancak eğer yanlışlık yoksa, çarım çalındı, arkadaşıma vermiştim o yapmış, filanca arkadaş şaka yapmış ...ve bunun gibi mazeretler ve yazılanların konacak yeri olmaz. Dilerim bir yanlışlık olmuştur.

Bu arada Murat ta sahipsiz değil bunu karnınıza sokun. . .
K i Y a M e T C e L L a D i
Kullanıcı avatarı
rdmxenkin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen rdmxenkin »

şikayet edilen karakter zaten cezalandırılır ve bilgi maili gelir

Rott ta hakılı olarak şikayetini yapmıs siz niye korkuyonuz eger sio değilse zaten ceza almaz eger iso ise..
***EnKiN***Rdmxenkin***Rdmxenkinx***Rdmxfenerium***
Kullanıcı avatarı
Dirkraederxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Dirkraederxx »

Dabbbe istersen oyunda ben seni satın alayım . Fiyatın ne kusura bakma ama alışverişe 200m 500 binden sonra atırılmıyor. Tek fiyatsan aldım seni ? ne istiyorsun fiyatına alcam la köle diye kullancam ;) Ve klanda yaptığım hiç kimseyi ilgilendirmez :))
< ÖrgüLüxiLkannn / Dirkraederxx >
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir

Kullanıcı avatarı
SouLeYMaNeYouLa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen SouLeYMaNeYouLa »

Merhabalar,

20.02.2010 17:52:07 tarihinde beyazkosk sunucusunda Qtahyaiıstyle isimli oyuncu hakkında bulunduğunuz şikayet sonuçlandırılmış ve bu oyuncu 24.02.2010 01:47:16 tarihine kadar Yasaklama cezası almıştır.

Şikayet edilen karakterin benzer hareketlere devam etmesi halinde almış olduğu ceza katlanarak artacaktır.

İlginiz İçin Teşekkür Ederiz
İKV Destek Takımı

Qtahyalı değil Qtahyaiı imiş evet arkadaş listeme eklemek gelmedi bi an aklıma.. Banada adını karalamak için iftira atmış diyenlerede cevabım benide bilen biliyo elbet.. Kimseye durduk yere iftira atmam burda iftirada atmadım hemen sazanlama atlamışlar sadece fotoğraf koydum yorum sizin yazdım.. Ama millet kemik atmışcasına saldırmış hemen.. Qtahyalıstyle çarınında komşu senin olduğunu bilmiyordum.. Qtahyalı çarını çalmışlardı çünkü bildiğim kadarıyla seninde fian olduğunu biliyordum.. Konu için SADECE komşu SENDEN özür diliyorum.. Gökhan abi sanada teşekkür ederim desteklerin için..
RoTTdeRbLitZ
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön