Ayrıca bu eğlence amaçlı açılmış konuyu anlayamadım.Bir oyun karakterinin dini ve mezhebini tartışmak ne denli mantıklı bilemiyorum
Yanlış Anladınız Galiba ???
-
- Demirci Çırağı
Re: Yanlış Anladınız Galiba ???
Haç işaretine benzemiyor ki o sembol.Diyelim ki handan hristiyan,mezhebini nerden anladın?Birde koyu katolik
Ayrıca handan hristiyan olsa ne olur olmasa ne olur?Herşey bitti bunu mu tartışıyorsunuz?
Ayrıca bu eğlence amaçlı açılmış konuyu anlayamadım.Bir oyun karakterinin dini ve mezhebini tartışmak ne denli mantıklı bilemiyorum
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Sha önceden kaç defa açıldu yazıldı dogurganlık simgesi bir çok anlamı ve o simgenin hirisyanlık simgesinden öyle uzakki nerdese o simgeyi taşıyanlarn hristiyan gördünmü cayır cayır yakıyormuş ya tobe tobee.
Bilmem kaçıncı yüzyılda kullnalılan dogurganlık simgesi olması lazım onun ama araştırıp incelmiycem banane . He hristiran varmı itirazın itirazını ismete yap.
Bilmem kaçıncı yüzyılda kullnalılan dogurganlık simgesi olması lazım onun ama araştırıp incelmiycem banane . He hristiran varmı itirazın itirazını ismete yap.
A R Z L O D O S
- bniszdelrttiniz
- Acemi Savaşçı
Ferhatreyiz yazdı:1.seni ciddiye aldığıma neden sitem ettin ki.Yani alay etsem hoşuna mı giderdi ?
2. olarakta işareti yuvarlak içine alıp hristiyanmış , katolikmiş diyorsun. Espri konusu yapabilirsin bunu ama bazı arkadaşlar ciddiye alıp o işareti haç'a benzetip bu klanda durmam diyebilir.
3. olarak ben sana önceden açılmış bir konu diye belirttim . Espri olsun diyorsunda .Aynı espriyi tekrarlamak bayat olmaz mıydı ?
4.olarak bu tür konuları sanırım Konu Dışına açman gerekiyor (eğlenme amaçlı gerçeği yansıtmayan bir olay olduğu için )
Velhasıl Kelam
SiLAHCI yazdı: konu forumumuzda daha önce tartışılan ve gerekli açıklamalar yapılan bir konudur. Lütfen kilitlenen konuların devamı niteliğindeki konular açmayınız ve konu açmadan önce forumda arama yapınız.
saygılar :arrow:
@3 Olarak konunun uzamamasını sağlayacak yazımı yazmışım ! neden dağılmadınız ?
Siz delirttiniz beni hiç kuşkum yok bundan eminim
Darılmaca yok ben bir deliyim ama beni siz delirttiniz
Gelin katılın sizde bize, bizde herkese yer var
Dostlarım hep napolyon hepsi sezar
Bol miktarda hitler de çıkar
Beni Siz Delirttiniz !
#Ferhat
Darılmaca yok ben bir deliyim ama beni siz delirttiniz
Gelin katılın sizde bize, bizde herkese yer var
Dostlarım hep napolyon hepsi sezar
Bol miktarda hitler de çıkar
Beni Siz Delirttiniz !
#Ferhat
HezarfenCelebi şimdi bu konuyu niye hortlattın kardeş.Kedi pisliğini yapıp üstünü toprakla kapatmış niye eşeliyorsun? Bi rahat durun elektrik çarpılmış gibisiniz her yeriniz oynuyor :evil: .HezarfenCelebi yazdı:Haç işaretine benzemiyor ki o sembol.Diyelim ki handan hristiyan,mezhebini nerden anladın?Birde koyu katolikAyrıca handan hristiyan olsa ne olur olmasa ne olur?Herşey bitti bunu mu tartışıyorsunuz?
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !