Arkadaşlar diyorsunuz ki ilk zamanlar nasıl 1300 ile kesiliyordu şöyle söyleyim o zamanlar 2 ofans 2 büyü 2 şifa giriliyordu ve makineleri ofansif kalfaları ofansif ağırlıklı kesiyorlardı.Ve tabi çaresizlikten 2 saatten fazla zaman ayırıyorlardı haliyle şimdi daha iyisi varken daha kötüsüne kaçmak istemiyor herkes.+2000 adamın Gaffar Bey'de ne işi olur bunu sorgulamak kimseye düşmez fakat şöyle bir şey adamın belki tek asası,ceketi,pantolonu eksik tamamen karakterindeki eşyaları fullemeye çalışma hedefi koymuş kendisine.Gönül ister herkes girsin fakat olmuyor.Bu arada Büyü Bozmacı bile olunsa Büyü bozma tek Gaffar da işliyor adamlar BB yi tabi 2000 hasara yakın alıcak robotları nasıl kesicek yoksa ?
Benimki de bu olayın acı gerçekleri oldu kimse kusura bakmasın.Umarım en kısa zamanda istediklerinize ulaşırsınız.Hepinize sabır ve kolaylıklar diliyorum.
İşte yeni bir takıntı, İşte yeni bir hata !
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Re: İşte yeni bir takıntı, İşte yeni bir hata !
Böyle olmaması lazım. Bizim arkadaşın ekibi vardı sürekli gaffar giriyorlardı 1200 hasarlı adam vardı ama kesiyorlardı bu nasıl oluyor ? Şimdiki Kesim zamanında. (20 20). Herkes bence Grubuna 1 tane +1400 hasarlı büyücü almalı. Yoksa İKV Büyük bir oyuncu sayısı kaybedebilir. Ha şimdi üretsin etsin dersiniz fakat bazı arkadaşların maddi durumu olmuyor veya yurt dışında olup kutu alamıyorlar. Kimse üretmek zorunda değil öbür arkadaşlarada hak verilmesi gerekir.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
Ayriyetten Bi arkadaşın charında gaffara gittiğimde En yüksek hasar 2100 civarıydı gerisi +1500 dü. Makineleri rahatlıkla aldık.XCEZAX yazdı:Arkadaşlar diyorsunuz ki ilk zamanlar nasıl 1300 ile kesiliyordu şöyle söyleyim o zamanlar 2 ofans 2 büyü 2 şifa giriliyordu ve makineleri ofansif kalfaları ofansif ağırlıklı kesiyorlardı.Ve tabi çaresizlikten 2 saatten fazla zaman ayırıyorlardı haliyle şimdi daha iyisi varken daha kötüsüne kaçmak istemiyor herkes.+2000 adamın Gaffar Bey'de ne işi olur bunu sorgulamak kimseye düşmez fakat şöyle bir şey adamın belki tek asası,ceketi,pantolonu eksik tamamen karakterindeki eşyaları fullemeye çalışma hedefi koymuş kendisine.Gönül ister herkes girsin fakat olmuyor.Bu arada Büyü Bozmacı bile olunsa Büyü bozma tek Gaffar da işliyor adamlar BB yi tabi 2000 hasara yakın alıcak robotları nasıl kesicek yoksa ?
Benimki de bu olayın acı gerçekleri oldu kimse kusura bakmasın.Umarım en kısa zamanda istediklerinize ulaşırsınız.Hepinize sabır ve kolaylıklar diliyorum.
- XCEZAX
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Tabi o sizin kritiğinizede bağlı şansa'da bağlı kesemessiniz demiyorum olası bi aksilikte kalp kırılmaları olabiliyor.Ben şahsen 400 büyü hasarı fiziksel olan Spongebob karakterim ile girdim içeriye ve 10 gaffarda Kıyamet ceket,zırh,pantolon ve eldiven aldım yanında düşen trans ve cehennemleri saymıyorum.Şu an hala asa yok ve Fevzi Asa takıyor bu çevre ve grup işine bağlı tabiki.
XXCEZAXX
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Sifacixhezae yazdı:Arizonaa yazdı:SelamünAleyküm arkadaşlar,
Nedir bu "+2000"den çektiğimiz bir türlü anlamadım gitti ? Gaffarın kesildiği ilk zamanlarda 1300 hasarlı adamlara Hs veriirken ÇT den zırhımı eldivenimi düşürmüş birisi olarak Gaffar atamıyorum. Ayakkabımı düşürsem 50 hasar artacak o kadar yani Gaffar'a gitmek için illa Asa mı üretelim anlamıyorum ki 2 aydır bu durumda olup artık tek amacım olan Gaffar görevimi yapana tek varlığım olan 30m değeri olan m2.5 Fiziksel gözlüğümü vereceğim dedim Güvenilir sandığım FoReVeRxALoNe İsimli soytarı Gözlüğü aldıktan sonra " Ne Gaffarı ?" demeye başladı. Buradan onu kötülemeyeceğim Sadece siz dikkatli olun diye yazıyorum. Üzüldüğüm taraf Gözlüğümün çalınması değil Gaffar'a gidememiş olmamdır hatta görevim olduktan sonra oyunu bırakmayı düşünüyorum. Artık buna bir çozüm bulunmalı hasarımız Gaffar'a gitmeleden artmıyorEğer Gaffar'a benim gibileri alan varsa Özel mesaj veya konun altına yorum atsın
İyi Forumlar.
sinir bozucu ve saçma bi durum.2000 olan zaten işi ne ki gaffarda... :S arz olaydın iyidi.
umarım tez elden görevini yapar gaffar kesimlerine başlarsın.
iyi oyunlar.
Zaten Lodoslardan sıkılıp çarımı arz yaptım. Hatta gözlüğümüde bir arz şifacısı FoReVeRxALoNe tarafından çalındı. ama bende bu yüzden arkadaşı suçlayamam kendim elimle verdim, oda çaldı. Hatta helali hoş olsun Boğazında kalsında demiyorum hayrını görsün bir oyun için kimseyi kötüleyemem, kimseyi kıramam oda hatasını elbet anlar
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
Varmı artıran ? +2300 Hasar istiyen arkadaş.
:arrow:

- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ankalı Sapıklar
Öncelikle forum adını çok beğendim söylemeden edemeyeceğim . Cem karaca ruhu şad olsun sevdiğim bir parçasıydı raptiye RAP RAP .kefestetayyus yazdı:Merhabalar ahbabım,
Büyücü karakterini pek kullanan bir adam değilim, şeş kaza 1400 küsüratlı hasarı olan bir büyücüye sahibim ama, savaşçı her daim ön planda benim için. Ha büyücünün Gaffar görevini yaptın mı? Evet yaptım. Nasıl mı, hasar şu bu hepsi bu oyunda ikinci planda kalıyor, bunu yüzlerce kez açılan benzer konularda dile getirdik. Savaşçılar Miğrata Sığınağa alınmıyor? E büyücümüz var Gaffar'a Stuart'a alınmıyor? Şifacımız var GBMX'e bile almıyorlar daha.. Nice benzeri sıkıntılar. Tek bir çözümü var, arkadaş çevresi.. Benim büyücümün hasarı 1100 civarı iken Gaffar kestim, tanıdıklarımın olması, iyi bir loncaya sahip olmam, bu durumun en büyük artısı.. Üzerimde yalnızca bir parça taş kanat item var iken Gaffar kestim, yine bu durumda da arkadaş çevresi ön planda.. Hâsıl-ı kelâm, Eminönü gibi oyuncu sayısı fazla bir sunucuda arkadaş çevresi yapamıyorsak, zaten oyunu oynamanın bir manası kalmamıştır.![]()
Konuya dönecek olursak sözlerine tamamen katılıyorum .Hasarın çok önemli değil .Sağlam bir arkadaş çevren olursa çok rahat girersin hatta sen otursan bile 5 kişi ile kesilebilir gaffar.Senin sözlerine ilave olarak şunu ekleyebilirim. Madem 2000 olmadığı için alınamıyan bu kadar şikayet eden arkadaş var . Bu arkadaşlar toplanıp kendileri bir grup kurarak kesebilirler diye düşünüyorum ..
saygılar..
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
-
- Kadim 999
Merhaba,
Grup bölgeleri mantık olarak oyuncuların bir arada uyum içerisinde zaman geçirmeleri için yapılan bir bölgedir.
Biz ilk grup bölgeleri testini yaparken elimize gelen verilerde her sınıfın eşit bir şekilde girmesi ve buna odaklı kesim yapılması göz önünde bulundurularak test yapılması söylenmişti.Sığınak ve Miğrat bu şekilde test edildi .Sonrasında
bizde sizler gibi büyücü sayısını fazla sokarak daha kısa sürede kesildiğini fark ettik. Fakat eşya düşme ortalamalarını dikkate aldığımızda büyücü sayısını fazla sokmanın sadece Grup Bölgesi zamanını azalttığı fakat eşya düşme oranlarınıda ciddi bir şekilde etkilediğini test ettik.
Şimdi konunun bununla ne alakası var ona gelelim. Grup bölgelerinde büyücü sayısının fazla sokulmasının sebebi uzakdan yüksek hasar vermesi. Bu sebeplede savaşçı ve şifacıdan kıstığınız sayıları verdiğiniz büyücülerin çok iyi vurması gerekiyor.
Her sunucu sohbetinde ve forumda sıkça dile getirdiğimiz gibi. Eğerki eşyalarım tamam sadece Lonca Puanı için kasıyorum demiyorsanız Grup Bölgelerine girme sayınız eşit olmalı . 90 dakikada Gaffar Bey kesilebilir doğrudur ,30dakikada Stuart kesilebilir doğrudur,60-65 dakikada GBM X kesilebilir... Fakat diyelimki 120 dakikada Gaffar Beyi kestiniz fakat büyücülerinizle 100 Grup bölgesinde düşüreceğiniz eşyaları 30 grup bölgesinde düşürücek olma ihtimaliniz göz önüne alındığında bence 90 dakika yerine 120 dk gitmek çok daha mantıklı.
Ayrıca Grup Bölgelerindeki her yaratık minimum hasarla test edilmiştir. Yani Çemberlitaş testi yapılırken hiç birimizin üzerinde bir çemberlitaş eşyası yoktu. Sizlerde ilk girdiğinizde Çemberlitaş eşyası üzerlerinizde olmadan , belki biraz fazla iksir harcayarak ilk eşyalarınızı düşürdünüz.
Ayrıca loncalar mantığı için sürekli güçlü bir ekiple gitmek sizin loncanızı büyütmez aksine küçültür. Online oyunlar biraz zaman birazda sabır meselesidir. Grup bölgesine güçsüz diye almadığınız bir oyuncu 1 sene sonra oyunun en iyisi olabilir.
Özellikle loncalar kendilerine üye bulmak için bence bundan iyi bir fırsat bulamaz....
Fuarda görüşmek üzere...
Grup bölgeleri mantık olarak oyuncuların bir arada uyum içerisinde zaman geçirmeleri için yapılan bir bölgedir.
Biz ilk grup bölgeleri testini yaparken elimize gelen verilerde her sınıfın eşit bir şekilde girmesi ve buna odaklı kesim yapılması göz önünde bulundurularak test yapılması söylenmişti.Sığınak ve Miğrat bu şekilde test edildi .Sonrasında
bizde sizler gibi büyücü sayısını fazla sokarak daha kısa sürede kesildiğini fark ettik. Fakat eşya düşme ortalamalarını dikkate aldığımızda büyücü sayısını fazla sokmanın sadece Grup Bölgesi zamanını azalttığı fakat eşya düşme oranlarınıda ciddi bir şekilde etkilediğini test ettik.
Şimdi konunun bununla ne alakası var ona gelelim. Grup bölgelerinde büyücü sayısının fazla sokulmasının sebebi uzakdan yüksek hasar vermesi. Bu sebeplede savaşçı ve şifacıdan kıstığınız sayıları verdiğiniz büyücülerin çok iyi vurması gerekiyor.
Her sunucu sohbetinde ve forumda sıkça dile getirdiğimiz gibi. Eğerki eşyalarım tamam sadece Lonca Puanı için kasıyorum demiyorsanız Grup Bölgelerine girme sayınız eşit olmalı . 90 dakikada Gaffar Bey kesilebilir doğrudur ,30dakikada Stuart kesilebilir doğrudur,60-65 dakikada GBM X kesilebilir... Fakat diyelimki 120 dakikada Gaffar Beyi kestiniz fakat büyücülerinizle 100 Grup bölgesinde düşüreceğiniz eşyaları 30 grup bölgesinde düşürücek olma ihtimaliniz göz önüne alındığında bence 90 dakika yerine 120 dk gitmek çok daha mantıklı.
Ayrıca Grup Bölgelerindeki her yaratık minimum hasarla test edilmiştir. Yani Çemberlitaş testi yapılırken hiç birimizin üzerinde bir çemberlitaş eşyası yoktu. Sizlerde ilk girdiğinizde Çemberlitaş eşyası üzerlerinizde olmadan , belki biraz fazla iksir harcayarak ilk eşyalarınızı düşürdünüz.
Ayrıca loncalar mantığı için sürekli güçlü bir ekiple gitmek sizin loncanızı büyütmez aksine küçültür. Online oyunlar biraz zaman birazda sabır meselesidir. Grup bölgesine güçsüz diye almadığınız bir oyuncu 1 sene sonra oyunun en iyisi olabilir.
Özellikle loncalar kendilerine üye bulmak için bence bundan iyi bir fırsat bulamaz....
Fuarda görüşmek üzere...
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
- TheOkqn
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Merhabalar;
Bakın arkadaşlar hani bazı kendini bişi sananlar +2000 diyolar ya ilk gaffar kesildigi sıralar kaçtı hasarlar ozmanda kesiliyordu gaffar bu zamanda.ben ilk gaffar kestigimde fiziksel hasarım 696 idi evet 4 1 1 gittik ve hiç sorunsuz gaffarı kestik abartısız 100 defa gaffarı kestim büyücümle şuan büyü hasarım 1100
item düşmüor öyle bi sıkıntım var ve hergün gaffara gidiyorum evet 1100 fiziksel ile gidiyorm.zırhsız gözlüksüz hatta ejdersiz arkadşla gaffar kestigimizi iyi biliyorm ! en fazla 10 dk geç kesilir ha şmdi herkesin biyerleri kalktı çemberli geldiginde bu +2000 büyü hasarı arayan arkadaşların hasarları çok fazlaydı ya bu aç gözlülüktür başka bişey degil dün neydiniz bugun nesiniz unutmayın ! Loncam la hertürlü giderm en ezik çarları GB lere soktuk hiç sıkıntı yok.önce insan olmak lazım sonra +2000 +3000 +5000 büyü fiziksel arasınlar o kendini çok süper mükemmel harika gören gereksiz insanlar...
Bakın arkadaşlar hani bazı kendini bişi sananlar +2000 diyolar ya ilk gaffar kesildigi sıralar kaçtı hasarlar ozmanda kesiliyordu gaffar bu zamanda.ben ilk gaffar kestigimde fiziksel hasarım 696 idi evet 4 1 1 gittik ve hiç sorunsuz gaffarı kestik abartısız 100 defa gaffarı kestim büyücümle şuan büyü hasarım 1100
üzeri 2300 olan bir kişi gayet doğal gaffar kesmek isteyebilir neden mi diğer setler eksiktir o yüzden ayrıca bu bir takım oyunu ve insanlar istediği hasarı arayıp istediği hasarda insanı alabilir. buna ben de dahil kimse birşey diyemez ilk zamanlar hasarsız itemsiz kesimler olmuştur doğrudur ama şunu unutmayın teknoloji geliştikçe insanlar daha rahat yaşadı değil mi durumu ikv ye uydurun hasarlar arttıkça insanlar daha hızlı kesip daha fazla kesim sayısına ulaşmak istiyorlar. şunu demeden geçemeyecem 2300 hasar demek tamam gaffar cepte demek değildir. 2300 hasarı olup beyni olmayan oyuncu çok gördüm. ama kimseye yüksek hasar istiyor diye birşey diyemeyiz.
oyun bu herkes istediğini yapmakta özgür...
oyun bu herkes istediğini yapmakta özgür...
Linkin emekli
PsiKoLoTiK emekli
Büyücüxlinkin emekli
Şifacılinkin emekli

PsiKoLoTiK emekli
Büyücüxlinkin emekli
Şifacılinkin emekli