Teşkilatın enleri gelin de öğrenin

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
bLacksin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Teşkilatın enleri gelin de öğrenin

Mesaj gönderen bLacksin »

RIC3BOY yazdı:Çok süper klavye erkekliği yapıyorsun CCMM fuarda ıken neden gelip 2 kuruşluk üretimlerin ile milleti soydun diyemıyorsun :lol: .Bunu demek yürek ister cesaret ister :lol: .Cengize bu konuyu okuttururum sana artık kalan cevabını kendisi verir :lol:
harbimi :shock: :shock:
Resim
Kullanıcı avatarı
RIC3BOY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen RIC3BOY »

Harbimi derken ?
Uğruna Ölünecek Birşey Varsa Bu Ne Can Nede Canan Uğruna Ölünecek Tek şey VATAN'dır..
Söz Konusu VATAN'sa Gerisi TEFARRUAT'tır...
Suskunluğum Benım ASALETİMDİR...
Kullanıcı avatarı
bLacksin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen bLacksin »

Hanı demişsinya Yürek ister,cesaret ister diye ona şaşırdım. :o :?
Resim
Kullanıcı avatarı
xXeRsInXx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xXeRsInXx »

=)=)
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xDAVUT »

Listede Yazılardan bir kaçı hatta bir çoğunun kendilerine faydası olanlar ;)

"EN" Demek nedir ?
Önce Bu sorunun Cevabını Öğrenelim ;)
Onu da Siz Değerli Oyunlara Bırakıyorum.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Arasdagli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Arasdagli »

valla yeter artık. böyle konular sıkmaya başladı.

_____________________________________________________________________________________________________

Resim
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rapid »

Eğer charlarım bende olsaydı bende girerdim bu listeye :D Fakat charlarım bende değil. Eskiden herkes beni clareon olarak tanırdı. Ama şimdi charlarımın hepsi mertte olduğu için beni tanıyan yok :)
ResimResim
Kullanıcı avatarı
ALPAGO
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ALPAGO »

kadircan01 yazdı:
ALPAGO yazdı:tabiiki yazabilirsin ben gelip geçenleri yazmadım,bir tılsım görevinde 10 saat sıra bekleyim bir kuklacıda bile 2-3 saat gurup bekliyenlere yardımcı olan insanları yazdım ,ama şimdi gelir yüksek level phili kendi keser dostum iyi oku iyi değerlerdir konuyu biz gelip geçeni yazmadık,sende çok kişiye boyun eğmişindir görevin için hava atma

kime boyun eğmişim varsa hodri meydan buyur yaz.he ayrıca neye göre değerlendirme yaparsan yap iyilere bir kişi karar veremez önüne gelen bir liste sunuyor.sizin işiniz gücünüz yokta milleti mi izliyonuz?neye göre bu değerlendirmeler?
bende gördüğümün ismini yazsam böyle bir liste çıkar :lol:
bakın kardeşlerim konuyu uzatmayın benim yazdığım kişilerin yüzde doksanı zaten oyunda değil benimkisi bir nostalji eski arkadaşları anmak istedim anlamadığım konu sizin nerenize ne dokundu sizi tanımam sizin hakkınızda da kötü bir şey yazmam siz niye bu kadar alındınız ben anlamış değilim sizin adınızı yazsam hoşmu olurdu,eski arkadaşlardan bir ensante yazdım o insanların biride girip bir yorum yapmazken siz habire konuşuyorsunuz demkekki ben gerçek oyuncuları yazmışım gerçek insanları yazmışım bakın sizden başka ismi geçenler bir yorum yapmışmı..?
Kullanıcı avatarı
ALPAGO
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ALPAGO »

kardeşim bu konuyu açıp açtığıma pişman etmeyin ismi geçmedi diyede kimse ile polemik yaratmak istemiyorum zaten nickleri yazılı olanların yüzde doksanı oyuna girmiyor artı bu yazdığım kişilerde üretim,şu bu için göreve yardım için çıkar sağlamamıyan insanlardı,çok bilirim mahsus çömez çar açıp şu azulu kesermisin dediğim kişi bana para veya materyal istiyenleri ,boş yere ötmeyin ben sözümün arkasındayım bu yazdığım kişiler karşılıksız yardım eden insanlardı öyle domuzkentte oturup önüme gelen çarları yazacak kadar geri zekalı değilim, ki kendi adımı bile listeye koymadım iyi forumlar ve iyi oyunlar adam olana sivri sinek saz olmuyana davul zurna az saygılar
Kullanıcı avatarı
ALPAGO
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ALPAGO »

artı ccmm bilmemne fuar muar beni bağlamaz ben lafımı kemseden esirgimem ccmm adam olsaydı adım geçmedi diye bu kadar tantana yapmazdı,iyi şimdi adı geçsin benim konumdan reklamını yaptı on paralık iki reçete yakaladı milletin donuna kadar soydu bu oyunda saygı duyulan kişimi oluyor yani, özellikle yazmadım bu tip kişileri alınan alınır çokta tın,
yine diyorum sözümün arsakısndayım o yazdığım nicklerde ki arkadaşlardan biri çıkar için ,görev için kimseden karşılık beklememiştir
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön