harbimi :shock: :shock:RIC3BOY yazdı:Çok süper klavye erkekliği yapıyorsun CCMM fuarda ıken neden gelip 2 kuruşluk üretimlerin ile milleti soydun diyemıyorsun :lol: .Bunu demek yürek ister cesaret ister :lol: .Cengize bu konuyu okuttururum sana artık kalan cevabını kendisi verir :lol:
Teşkilatın enleri gelin de öğrenin
Re: Teşkilatın enleri gelin de öğrenin

- RIC3BOY
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Harbimi derken ?
Uğruna Ölünecek Birşey Varsa Bu Ne Can Nede Canan Uğruna Ölünecek Tek şey VATAN'dır..
Söz Konusu VATAN'sa Gerisi TEFARRUAT'tır...
Suskunluğum Benım ASALETİMDİR...
Söz Konusu VATAN'sa Gerisi TEFARRUAT'tır...
Suskunluğum Benım ASALETİMDİR...
Hanı demişsinya Yürek ister,cesaret ister diye ona şaşırdım.
:?

- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
Listede Yazılardan bir kaçı hatta bir çoğunun kendilerine faydası olanlar 
"EN" Demek nedir ?
Önce Bu sorunun Cevabını Öğrenelim
Onu da Siz Değerli Oyunlara Bırakıyorum.
"EN" Demek nedir ?
Önce Bu sorunun Cevabını Öğrenelim
Onu da Siz Değerli Oyunlara Bırakıyorum.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
valla yeter artık. böyle konular sıkmaya başladı.
_____________________________________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________________________________

Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

- Rapid
- FareAdam Düşmanı
Eğer charlarım bende olsaydı bende girerdim bu listeye
Fakat charlarım bende değil. Eskiden herkes beni clareon olarak tanırdı. Ama şimdi charlarımın hepsi mertte olduğu için beni tanıyan yok 

bakın kardeşlerim konuyu uzatmayın benim yazdığım kişilerin yüzde doksanı zaten oyunda değil benimkisi bir nostalji eski arkadaşları anmak istedim anlamadığım konu sizin nerenize ne dokundu sizi tanımam sizin hakkınızda da kötü bir şey yazmam siz niye bu kadar alındınız ben anlamış değilim sizin adınızı yazsam hoşmu olurdu,eski arkadaşlardan bir ensante yazdım o insanların biride girip bir yorum yapmazken siz habire konuşuyorsunuz demkekki ben gerçek oyuncuları yazmışım gerçek insanları yazmışım bakın sizden başka ismi geçenler bir yorum yapmışmı..?kadircan01 yazdı:ALPAGO yazdı:tabiiki yazabilirsin ben gelip geçenleri yazmadım,bir tılsım görevinde 10 saat sıra bekleyim bir kuklacıda bile 2-3 saat gurup bekliyenlere yardımcı olan insanları yazdım ,ama şimdi gelir yüksek level phili kendi keser dostum iyi oku iyi değerlerdir konuyu biz gelip geçeni yazmadık,sende çok kişiye boyun eğmişindir görevin için hava atma
kime boyun eğmişim varsa hodri meydan buyur yaz.he ayrıca neye göre değerlendirme yaparsan yap iyilere bir kişi karar veremez önüne gelen bir liste sunuyor.sizin işiniz gücünüz yokta milleti mi izliyonuz?neye göre bu değerlendirmeler?
bende gördüğümün ismini yazsam böyle bir liste çıkar :lol:
kardeşim bu konuyu açıp açtığıma pişman etmeyin ismi geçmedi diyede kimse ile polemik yaratmak istemiyorum zaten nickleri yazılı olanların yüzde doksanı oyuna girmiyor artı bu yazdığım kişilerde üretim,şu bu için göreve yardım için çıkar sağlamamıyan insanlardı,çok bilirim mahsus çömez çar açıp şu azulu kesermisin dediğim kişi bana para veya materyal istiyenleri ,boş yere ötmeyin ben sözümün arkasındayım bu yazdığım kişiler karşılıksız yardım eden insanlardı öyle domuzkentte oturup önüme gelen çarları yazacak kadar geri zekalı değilim, ki kendi adımı bile listeye koymadım iyi forumlar ve iyi oyunlar adam olana sivri sinek saz olmuyana davul zurna az saygılar
artı ccmm bilmemne fuar muar beni bağlamaz ben lafımı kemseden esirgimem ccmm adam olsaydı adım geçmedi diye bu kadar tantana yapmazdı,iyi şimdi adı geçsin benim konumdan reklamını yaptı on paralık iki reçete yakaladı milletin donuna kadar soydu bu oyunda saygı duyulan kişimi oluyor yani, özellikle yazmadım bu tip kişileri alınan alınır çokta tın,
yine diyorum sözümün arsakısndayım o yazdığım nicklerde ki arkadaşlardan biri çıkar için ,görev için kimseden karşılık beklememiştir
yine diyorum sözümün arsakısndayım o yazdığım nicklerde ki arkadaşlardan biri çıkar için ,görev için kimseden karşılık beklememiştir